RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

adulence -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (15.11.2013 21:42:35)

Moze kruska ,moze...jaoooo cni mi se da sam i ja gotova....laku noc mamice...

jole82 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (15.11.2013 21:45:19)

vikiveki ti ko Šurdilović[sm=smiley36.gif]
Ajde adulence odmaraj kuckamo se sutra [sm=smiley31.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (15.11.2013 21:50:00)

Ja zevam i cerekam se u isto vreme! Surdilovic....hihihi! Nego, skamenila mi se ova glina na glavi, sad cu da je isperem i odjavljujem se, s nadom da necu valjda opet za dva dana da perem ovu moju bujnu kosu...[sm=jezicek.gif]
Ljubim vas

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (15.11.2013 21:51:50)

Jole [sm=smiley36.gif] ma i gora sam[sm=smiley36.gif] mm mi skuvao kafu a nisam mu ni tražila i ni kafa nije upalila...a kod Šurde kafa uvek pomogne

Janncica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (15.11.2013 21:52:52)

Stigla i ja... [sm=smiley13.gif] S je tek sad zaspao.Urlao je na meni sigurno pola sata dok nije zaspao. Vec sam razmisljala koja bolnica je dezurna da ga vodim. A nema temperaturu.Dala sam mu sirup,ali sta god da ga boli,boli ga.Sutra ujutru pravac vadjenje krvi i doktor.
Koliko je urlao,vidim da mu cetiri zuba izlaze u isto vreme.Mozda je i od toga temperatura. [sm=zmeden.gif]
I tako se ja sita ispricala ovde sama sa sobom i lakse mi... [sm=smiley36.gif] Odoh da pravim salatu za sutra. a sto me mrzi... Najradije bih i ja jednu krusku i u krpe.

jole82 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (15.11.2013 21:54:20)

Torbi držim fige da otegneš pranje na 4 dana bar za prvi put [sm=bravo.gif]
vikiveki..da al moraš da spavaš sa mrežicom na kosi inače kafa ne radi [sm=jezicek.gif]
Janncice pa vrlo moguće da je od zuba posebno ako idu tako u isto vreme...o duša mala

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (15.11.2013 21:56:00)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Ja zevam i cerekam se u isto vreme! Surdilovic....hihihi! Nego, skamenila mi se ova glina na glavi, sad cu da je isperem i odjavljujem se, s nadom da necu valjda opet za dva dana da perem ovu moju bujnu kosu...[sm=jezicek.gif]
Ljubim vas

Torbi kad spomenu glinu, ja sam jednom bila stavila neku masku na lice i moja devojčica koja je tada bila mala,oko 3 god, se toliko uplašila[sm=zmeden.gif] mislila je da sam neka veštica[sm=smiley36.gif] ne mogu da je krivim jer sa tom masom na licu i ja se uplašim kada se pogledam u ogledalu hahaha, zato se onda i ne gledam

milicicak -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (15.11.2013 21:59:05)

Dobro vece mame [sm=smiley1.gif]
mm uigraonici, T spava a kod mene vecita dilema jesti ili ne jesti, pitanje je sad [sm=smiley36.gif] mislim da cu ipak da jedem...
Janncice, da vam sto pre bude bolje...
Torbice, drzim fige za kosu, ako uspe javi da i ja primenim tu metodu sa glinom...
za sve vas koje krecete u krevet, laku noc vam zelim [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (15.11.2013 21:59:42)

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

Torbi držim fige da otegneš pranje na 4 dana bar za prvi put [sm=bravo.gif]
vikiveki..da al moraš da spavaš sa mrežicom na kosi inače kafa ne radi [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif] E vidiš za to nisam znala ,sledeći put ću probati[sm=smiley36.gif] možda i upali

jole82 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (15.11.2013 22:01:32)

milicicak kad smo klope...evo upravo ispekla neko pica lisnato pesto..kao neke pica pogačice..naravno kupovne..frikom...ja to nemam kad da pravim a iskreno i mrzi me[sm=smiley36.gif] I mogu reći da su super

vikiveki idi u temu vlažne maramice[sm=jezicek.gif]

milicicak -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (15.11.2013 22:06:13)

Jole, prijatno [sm=smiley1.gif]
ja sam trenutno za varijantu ajvar, sir, slanina, tursija i naravno palacinke sa nutelom [sm=smiley1.gif] a mrzi me da se otkotrljam do kuhinje...
meni se ponekad tako jede to gotovo testo ali izbegavam da kupujem jer to mozemo da jedemo samo nocu sto vodi pretvaranju ove forumasice u [sm=smiley30.gif] a tek sam sad doterala liniju...

jole82 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (15.11.2013 22:27:44)

Skrkah 6 komada..i ladno mogu još...oink oink [sm=smiley30.gif]
E sad da se bacim na zalivanje [sm=smiley36.gif]
A pre toga na "vetrenje" na terasu [sm=jezicek.gif]

milicicak -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (15.11.2013 22:30:09)

Ja jos nisam stigla do palacinki [sm=smiley36.gif]
al cu sad da smandrljam jednu i odoh i ja da se proluftiram [sm=jezicek.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (15.11.2013 22:52:41)

Ja ništa nisam jela ali zato moj najmlađi sin trpa u sebe kao u džuboks[sm=smiley1.gif] Danas je kasno spavao drugi put i sada neće još da spava ...otišao gospodin do frižidera i sam izvadio šta mu se sve jede...eurokrem,kisele krastavčiće,čajnu kobasicu i sve to jede[sm=smiley13.gif] i to bez hleba[sm=smiley1.gif]

Bebilina -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (15.11.2013 22:54:30)

Vece od nas, tj mene posto sam sama. Mm je u kafani, na ispracaju kolege, a u principu bih ja trebalo da sam umesto njega jer sam sa covekom obavljala skoro pa dnevnu korespodenciju kad sam sredjivala stari racunar. Mm kaze ja ga oterala, kupila novu masinu i on se razocarao [sm=smiley36.gif]
Deca su veceras duze ostala, cak do 8 jer smo gledali humanitarni koncert. I ostalo nam 40min, spakovala ih, pustila ponovo, kad ono pev achica iz Abbe, prvi put posle 25god uzivo. Kako mi zao bilo, cerka obozava Abbu. Sutra ce tata da joj pusti. Igrali su oboje uz muziku dok su gledali, a ja plakala uz price dece za koju su donacije. Tuga, al i radost kad znas da neko mari i pomaze.
Deca su danas u skoli zbog toga bila u pizamama, kao i svo osoblje [sm=bravo.gif] Preslatki su bili, kao pyjama party. I tenis u pizamama, preslatko! Posle smo umutili kolacice i uzivali nas troje.
Odoh da se sredjujem za sutra, od 9-4 sam na seminaru, nadam se samo tata nece doci sa mamurlukom da moze decu da odvede u skolicu i kod Deda Mraza [sm=smiley1.gif]
Laku noc!

Ana RR -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (15.11.2013 23:04:08)

Juče je beše bio taj koncert, je l tako? Children in Need, negde sam danas čitala o tome..

Sanchy -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (15.11.2013 23:35:24)

Ne,veceras je [sm=smiley1.gif]...mrtva sam umorna,evo ceo dan ne stigoh ni na minut da sednem za komp,,ne znam da li je stvar organizacije ili nije ali ponekad nemam vremena minut da sednem,otvara se posao za poslom u nedogled..,i onda se smrknem [sm=smiley13.gif]...sad sam pakovala poklone sutra za slave,ostalo mi jos za klince ,moram da trazim decije ukrasne kese po ostavi ,ne krece mi se..i tako,vidim masa se vec odjavila,blago vama,,meni dete kad zaspi ja tek onda nastupam,neretko ne legnem do dva tri sata..

Bebilina -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (15.11.2013 23:48:39)

I juce i danas, danas je glavni dan [sm=smiley1.gif]
Sanchy ti si ko ja, nocna ptica. Ja danju samo sta se mora u kuci i skitnja, a nocu zapnem i sve sto treba zavrsim. Nocne ptice vrednice [sm=smiley36.gif]
Sta nosite od poklona na slavu? Kod nas je cvece/bombonjera/cokolade za decu. Jel to i ti pakujes?
Nema mi muza... Dal da mu saljem poruku, ili da ga pustim jos malo? Nisam ga od jutros u 8 ni cula ni videla, a to se nikad ne desava [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (15.11.2013 23:53:24)

Bebelina ma šalji poruku,bar bi ja mm do sada poslala poruku[sm=smiley36.gif] Ja sam ti veliki paničar i tako kad se on npr. zadrži na poslu a nejavi mi to,ja odma pomislim na ono najgore,pu pu daleko bilo,da se negde slupao sa kolima i tome slično...

jole82 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (15.11.2013 23:56:31)

Mm konačno stigao [sm=bravo.gif]
Odjavljujem se u pet do ponoć[sm=smiley36.gif]
vikiveki ne zaboravi mrežicu za kosu[sm=jezicek.gif]

Bebilina -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (15.11.2013 23:58:21)

E viki u pravu si, i ja mu uvek kazem da mi se javi, da ne razmisljam o jarkovima [sm=smiley36.gif]
Al veceras je tu kod nas u gradu, kancelarija mu je iza coska, pa nisu daleko isli. Ma da viknem verovatno bi me cuo posto smo u centru blizu svih klubova i kafana, taman sta najmanje sa decom koristimo je najdostupnije [sm=smiley36.gif]

Sanchy -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (16.11.2013 0:00:51)

E da,,,samo sto mi to leganje kasno nije tako tesko padalo nekad a sto sam starija sve gore,,,tako bih volela da jednom legnem odmah posle bebca[sm=smiley13.gif]...Sto se tice poklona za slavu,zavisi kod koga idem ,bliskim rodjacima i prijateljima nosim poklon,konkretno nesto,pice,kafa,bombonjera i ako ima dece u toj kuci takodje konkretan poklon tipa duksic ,trenerka i cokolada i naravno domacici cvece[sm=smiley1.gif]..zasluzila je,,uvek,,ako idemo kod poznanika,komsija itd onda skromnije..sutra imamo tri slave,mama ne moze da mi cuva bebca tako da ce biti ,,a kako bude..

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (16.11.2013 0:01:12)

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

Mm konačno stigao [sm=bravo.gif]
Odjavljujem se u pet do ponoć[sm=smiley36.gif]
vikiveki ne zaboravi mrežicu za kosu[sm=jezicek.gif]

Ma bez mrežice ništa ....samo da je negde nađem[sm=smiley36.gif] haha

Ana RR -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (16.11.2013 0:06:22)

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Ne,veceras je [sm=smiley1.gif]...

Ali juče je Agneta pevala klik

I ja se odjavljujem, ujutru će ovaj mali skočiti sa petlovima [sm=smiley29.gif]

Sanchy -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (16.11.2013 0:10:29)

Jeste ,jeste,,rece Beb ,danas je glavno vece a bilo je i juce[sm=smiley1.gif]..moja greska..,[sm=smiley1.gif]..sreca pa malisa spava do deset_,pola jedanaest..inace ne znam kako bih kad inace legnem sa prvim petlovima

Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>