maka... -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (1.5.2015 18:25:19)
|
Drage moje,ne znam koliko me se secate.Zelim da sa vama podelim divne vesti JA SAM TRUDNA i to potpuno prirodno. Da vam ispricam nasu pricu. Ja 30,mm 32 godine..10 godina borbe i razocarenja,12 godina zajedno. 2006. vanmatericna trudnoca odstranjen levi jajovod 2008 otkriven hydrosalpinx na desnom jajovodu. 2010. spaljena ogromna ranica i stalni problem sa mikoplazmom i ureaplazmom. Od 2010 problem sa stitnom zlezdom,cas hipotireoza cas hipertireoza,stalna terapija. Mart 2013 prva ICSI u Spebu,beta 0. Oktobar 2013 druga ICSI u Spebu,beta 0. Nakon tolikih razocarenja oko oba neuspeha poslali mail u Prag gde smo hteli trecu da uradimo.Napisali su nam da prvo moram da odem na operaciju da skinem taj jajovod jer hydrosalpinx smeta i sprecava zacece i nije im bilo jasno kako se neko usudio da mi uopste radi VTO SA HYDROSALPINX [sm=zmeden.gif] U decembru 2013. me privatno operise najbolji strucnjak,madjionicar u oblasti laparoskopije doktor Luka Andjelic i umesto da ga odstrani on ga je osposobio za prirodnu trudnocu.Po njegovim recima ja sam medicinsko cudo i prvi put se susreo sa takvim slucajem jer uglavom posle par godina takav jajovod postane skroz neupotrebljiv a moj je bio skroz vitalan i zdrav sem fimbrija gde mi je napravio novi otvor.Hvala mu do neba.Dao nam je sansu 50% ili bi se u suprotnom opet slepio i onda bi me cekala oparacija da se skine pa tek onda Vto Sredinom 2014 radjena prohodnost i nekim cudom prohodan 100%.Svim lekarima kojima sam rekla za operaciju rekli su mi da nema nista od toga. Nakon toga smo se puno okrenuli veri,molili se,postili,pricescivali,isli po manastirima,dobili Lozu sa Hilandara,osvestanu traku sa pojasa Presvete Bogorodice,citali nam molitvu pod Ostrog Slava Mu i Milost i napokon nakon 10 godina borbe ugledali dve crtice i to potpuno prirodno bez lekara,bez terapije. Ovo je Bozija nagrada za sve sto smo prezivelI,Ne mozemo dovoljno da se zahvalimo na poklonu koji nam je dao.Svi su nas otpisali. Drage moje verujte,molite se,trazite i dace vam se.Trudite se da zivite po Bozijim pravilima i trudite se da budete sto bolji ljudi.Nagrada ce kad tad doci,nemojte nikada odustati. Nadam se da ce bar nekome moja prica pomoci i dati snage da se bori za najlepsi poklon koji covek moze da dobije.
|
|
|
|