Bane84 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (6.3.2015 0:46:58)
|
Zbog odredjenih zdravstvenih problema koje imamo i supruga i ja, ne vezanih za reproduktivno zdravlje morali smo po savetu lekara koji nas vodi , da potrazimo rasenje za potomstvo u vantelesnoj oplodnji jer drugacije nije bilo bezbedno a posle konsultacije sa profesorom Stojkovicem sudeci po mojim analizama ni moguce prirodnim putem. Hrabro smo poverili nas specifican slucaj a kome drugom nego najstručnijem čoveku svetskog nivoa profesoru Miodragu koji je vrlo jedna pazljiva i skromna licnost. Posavetovao nas je kako i sta bismo trebali da uradimo i uz dodatne konsultacije dr.Nebojse i dr. Jelene , pripremili analize i krenuli u akciju ... Ja sam bockao suprugu hormonima kako su mi sestre i pokazale. Dosla je i punkcija pripremili suprugu za salu i punktirali 9 jajnih celija od kojih se razvila dva embriona i odlucili da urade transfer za tri dana i evo cekamo rezultate . Toliko nam se dopala cela organizacija koliko sve ide spontano bez tenzije i bespotrebnih briga sto je mnogo bitno za zene koje su u tim danima kada primaju hormone jako osetljive...Ma svo vreme boravka na klinici niko nije povisio ton od onih zlatnih sestara kojima non stop zvoni telefon , koje primaju na svaki sekund po nekoliko pitanja , koje usluzuju i nas i doktore ! Svo vreme su bile nasmejane i odgovorno ispunjavale zadatke ! Osecali smo se jako opusteno sto mislim da je mnogo mnogo bitno ! Poslao bih sve lekare i medicinske sestre na ubrzani kurs lepog ponasanja,profesionalnog ophodjenja, iskrenog osmeha prema pacijentima koji su u velikoj brizi dosli da rese problem ! Puno hvala sestrama Mariji i Ani (koje su danonocno bile sa mojom suprugom posle koplikacije izazvane puncijom) -jos ne mogu da se nacudim koju su ljubav i strpljenje imale , zauvek cemo vas pamtiti ! Doktoru Nebojsi koji je bio tu uz nas u pola noci , koji je vrlo vlro pazljiv ginekolog uvek spreman da sve podrobno objasni i umiri ![sm=bravo.gif] !!! Ali svima svima smo beskrajno zahvalni za sve !Da ne zaboravim da napomenem da smo sreli poprilican broj zena koje su ostale trudne iz prvog pokusaja na klinici pa su dolazile na drugu vto, sto nas je dodatno ohrabrilo da cemo i mi uspeti! Preporuka svima -Spebo !Vidim da samo zene pisu na ovakvim forumima i morao sam ovo da napisem jer sam zaista neko koje vrlo obrektivan i ko uvek gleda da nadje dlaku u jajetu i neku manu ! Ovog puta nisam i mnogo sam srecan zbog toga !Javljamo se sa rezultatima obavezno - oni su stvarno ucinili sve , sad je sve u Bozijim rukama !
|
|
|
|