|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
5.7.2012 9:25:21   
nata11
Ma daco ja mislim iskreno da to nije ni potrebno nego da oni preteruju. Mozda se plase da nam ne popuste creva i besika od anestezije :)) Koliko sam citala tekstove na engleskom po netu svuda kazu da je HSG jedan rutinski pregled koji se radi jos od 1920 (ovo malo da se utesim zbog tremeuser posted image )

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2226
5.7.2012 9:50:40   
m@j@25
user posted image user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2227
5.7.2012 21:36:39   
Anoniman
Žene evo i ja da vas obradujem :), zakazala sam hsg za ponedeljak! U nedelju da se javim u bolnicu zbog pripreme. user posted image user posted image

(odgovor članu m@j@25)
  Direktna veza do poruke: 2228
5.7.2012 21:39:55   
hanka
Pcelkauser posted image pa ajd da budu prohodni user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2229
5.7.2012 22:11:05   
Anoniman
Hvala :), nadam se i ja!

(odgovor članu hanka)
  Direktna veza do poruke: 2230
6.7.2012 7:17:00   
daca77
Nato, Pcelice, navijam jakooo za dobre rezultateuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2231
6.7.2012 8:46:31   
nata11
Hvala Daco. Ja bih volela da bude odmah danas samo da vise prodje. Panikaaaaa

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2232
6.7.2012 10:55:54   
daca77
Nema razloga za to, Nato...ja sam se samo bojala rezultata i ispostavilo se opravdanouser posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2233
7.7.2012 11:54:42   
Lenka2
A da li smo podlozniji nekoj infekciji posle HSG neko vreme, recimo zanima me da li mogu slobodno na bazen? Pre 4 dana sam radila hsg.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2234
7.7.2012 13:46:44   
nata11
Lenka koliko sam citala na netu treba voditi racuna da se ne prehladis jer moze doci do upale jajnika.

(odgovor članu Lenka2)
Direktna veza do poruke: 2235
7.7.2012 13:53:15   
Lenka2
Hvala Nato, onda sigurno treba voditi racuna!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2236
9.7.2012 11:05:03   
Anoniman
Evo me :), hsg uradjen. Dr kaze da mi je jedan jajovod odličan, a drugi nije zapusen ali malo sporije prolazi tečnost kroz njega. Bez anestize i užasno je bolno da umres kolko boli.

(odgovor članu Lenka2)
  Direktna veza do poruke: 2237
9.7.2012 11:06:31   
daca77
Pcelo, nasi rezultati su prilicno slicni...bas mi je zao sto si morala da trpis te bolove...
sta dr predlaze?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2238
9.7.2012 11:53:10   
Anoniman
Još ništa, otišao je dalje da radi. Pa videćemo. Čim mi nesto novo kazu, pisaću.
Sad je ok, ali kad su počeli da mi guraju dole sve i svašta i kad su počeli da puštaju kontrast, htela sam da umrem :)

(odgovor članu daca77)
  Direktna veza do poruke: 2239
9.7.2012 14:46:17   
nata11
pcelice ja idem za 3 sata, ovo mi nije trebalo da citam user posted image zao mi je da je bilo tako bolno

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2240
9.7.2012 15:22:32   
17 joka
Pcelka,zao mi je sto je bilo bolno,ali si makar još jedan stepenik prošla na putu ka bebi.
bacajte se na muckanje,pa da uspeteuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2241
9.7.2012 15:23:17   
17 joka
Nato,bez straha sve ce proći dobro.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2242
9.7.2012 16:22:18   
m@j@25
nato ne plasi se mene hsg uopste nije bolelo , malo neprijatno bili nista drugo brzo prodje sto je najbitnije, e zato ponekad forume treba zaobici

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2243
9.7.2012 21:57:48   
Anoniman
Nato izvini što sam te uplasila. Evo saljem zagrljaj da mi oprostiš user posted image .
Moju jetrvu ništa nije bolelo, a jajovodi su joj bili ok. Nismo svi isto tolerantni na bol.
Nadam se da si ti danas bolje prosla. :)

(odgovor članu m@j@25)
  Direktna veza do poruke: 2244
10.7.2012 7:42:03   
daca77
Nata je trebalo da radi u anesteziji, na istoj poliklinici na kojoj sam ja radila. Ne znam sto se nije javila, juce?!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2245
10.7.2012 8:17:50   
Anoniman
Pa onda nije trebala da se uplasi. Ja sam bez anestezije radila. Bas mi bezveze sto sam je istraumirala. :( Nadam se da je dobro i da ce se javiti uskoro sa lepim vestima. :)

(odgovor članu daca77)
  Direktna veza do poruke: 2246
10.7.2012 8:20:11   
daca77
Pcelo, ja sam se nakon budjenja iz anestezije i kasnije pitala da li su oni meni uopste nesto radili...nikakvih promena i krvarenja nije bilo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2247
10.7.2012 8:24:25   
Maraj
i ja sam se isto pitalauser posted image jer ni ja nisam krvarila. Tek kad sam dosla kuci i naredna 2-3 dana sam krvarila rozikasto ... i evo dobila sam prvi ciklus od tada sa 2 dana zakasnjenja...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2248
10.7.2012 9:48:27   
nata11
Evo i mene. Juce sam radila sam tek uvece pa nisam stigla da Vam kuckam.
Prvo hvala svim user posted image na informacijama koje mnogo znace jer znate sta mozetre da ocekujete, a posebno Daci koju sam udavila pitanjima :)

Meni je HSG bio sala. Otisla sam, izasli anesteziolog i ginekolog pozdravili se samnom i mm. Doktorka me smao pitala da li sam alergicna na nesto a ginekolog me zamolio da mu dam rezultate na briseve. Potom sam usla (bogme one masine izgledaju strasno) nasli su mi venu legla sam na sto, namestila noge i samo se secam da mi se malo vrtelo. Sledece cega se secam je da me doktorka oblacila pa onda opet imam prekid :) Naredna scena koje se secam je da sam u drugoj ordinaciji pored lezim i tu su mm i doktor.

Rezultati su kazu zadovoljavajuci. Jajovodi su prohodni ali su malo tesniji. Dr. kaze da su ih sada prosirili i da sam imala neka mala zaceplenja (nakupi se od ciklusa i sekreta).
Ako se set_im jos necega kuckam :). MM kaze da sam doktora 4 puta pitala da li su rezultati dobri cega se ja nesecam.

Stvarno i klinika i dr su fenomenalni, smireni neznam da li smem da reklamiram ovde ali ako neko zeli da radi na jugu tu sam na PP.
Daco nabrajali koliko su im se javile cure od NG da su ostale trudne nakon HSG. Do sada ih imaju 4. Dok su mi davali anesteziju nabrajali su sve devojke koje su radile kod njih HSG mislim da su i tebe spomenuli (rekli su neka iz lapova i nisa su bile pre mene)

< Poruku je uredio nata11 -- 10.7.2012 9:50:47 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2249
10.7.2012 9:57:26   
daca77
E bas mi je drago, Natouser posted image
Ja se uopste ne kajem sto sam im dala 9 000 din, jer su strasno fini i +nista ne boli. Ja, posto sam citala razna iskustva sa foruma, ocekivala da ce me par sati nakon anestezije, boleti stomak...zato sam se snabdela "sirokom lepezom"lekova protiv bolova, ali apsolutno nisam osecala ni neprijatnost, a kamoli bol.
Navijam za user posted image , u ovom ciklusuuser posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here