|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
1.3.2012 22:48:00   
Cuftas
user posted image za vevericu, sad ce user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1876
1.3.2012 22:50:51   
MakiJ
super veverice doce beba i bez IUIuser posted image

(odgovor članu Cuftas)
Direktna veza do poruke: 1877
1.3.2012 23:48:04   
Jole84
Veverkiću superiška,a sada mućkanjeeeee user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 1878
2.3.2012 8:24:05   
daca77
degu, cestitam mila...user posted image Sada u akcijuuser posted image
Samo si me zbunila da instrumenta ubacuju na zivo, pre anestezije...user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1879
2.3.2012 9:14:25   
ivannna
degu,super!user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1880
2.3.2012 10:02:30   
Ognjenka
Degu, bas se radujem!
"ajd sad na muckanjeeee!

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 1881
2.3.2012 11:01:01   
soni
degu..navijam jako.... muckaj sada, i ostani pozitivna..one pare sto si dala zaboravi, te glupave sestre..sve negativno ostavi po strani i smej se...user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 1882
2.3.2012 16:13:59   
degu
Pa vi ste mi ogromna podrška user posted image
Dobro sam danas, krvarenje staje, sinoć mi je malo skočila T i malo mi je bilo muka, valjda od antibiotika. Danas sam super, još malo pa u akciju user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1883
2.3.2012 16:23:39   
Meisje
Degu sta su ti rekli za muckanje?

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1884
2.3.2012 16:26:05   
degu
Nisam ih ništa ni pitala, jer svakako planiram da mućkam user posted image
ništa rekla je dr-ka da se nada da ću joj se do juna javiti trudna user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1885
2.3.2012 18:43:50   
Zell
super user posted image znaci, za hsg se ne mora piti kontracepcija taj mesec kad se radi user posted image onda valjda to vazi samo za jednodnevnu

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1886
2.3.2012 19:22:11   
degu
Zell i ja sam to mislila, ali rekla mi je da nema potrebe.
Pošto imamo istu DR-ku, pazi da te ne opelješi kao mene, ostani pri tome da hoćeš jednodnevnu dijagnostiku jer ti tu za 5000 svašta nešto urade, a ovde za 17000 samo hsg. Meni je rekla da ćemo da radimo HSG u ovom ciklusu, a iui u sledećem. Na kraju je ispalo da se sve mora zakazati za par meseci unapred, a ona se taman ugura privatno da ti radi i naplati.

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1887
2.3.2012 20:51:08   
monini

IZVORNA PORUKA: degu

Nisam ih ništa ni pitala, jer svakako planiram da mućkam user posted image
ništa rekla je dr-ka da se nada da ću joj se do juna javiti trudna user posted image

divnooo draga veverice..bas se radujem tvojim konkretnim pomacima,konacnouser posted image samo ti muckaj pa da nas obradujes uskoro pa da te metemo u penziju na ovim temamauser posted image ..i da, jedan veeeeliki pozdrav za pozitivnu dr..

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1888
3.3.2012 9:11:09   
Zell

IZVORNA PORUKA: degu

Zell i ja sam to mislila, ali rekla mi je da nema potrebe.
Pošto imamo istu DR-ku, pazi da te ne opelješi kao mene, ostani pri tome da hoćeš jednodnevnu dijagnostiku jer ti tu za 5000 svašta nešto urade, a ovde za 17000 samo hsg. Meni je rekla da ćemo da radimo HSG u ovom ciklusu, a iui u sledećem. Na kraju je ispalo da se sve mora zakazati za par meseci unapred, a ona se taman ugura privatno da ti radi i naplati.

Cek, ti si onda isla kod nje privatno na hsg? Ja vise ne znam sta da mislim, jos ovaj mesec cu nekako izdrzati da pijem microgynon i to je to a briseve idem sredinom sledece nedelje pa sta bude. Ako konacno budu negativni, insistiracu na jednodnevnoj - na kraju krajeva to sam i zakazala pocetkom oktobra.....

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1889
3.3.2012 22:37:44   
Merilyn
Degu, da li te je boleo stomak posle HSGa? Ja sam imala užasne bolove kada je anestezija totalno popustila, da ne kažem porođajne... Muka ti je bilo od anestezije,prošla sam i to! user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1890
4.3.2012 0:24:48   
degu
Cek, ti si onda isla kod nje privatno na hsg?

Da Zell, dan pred HSG sam zvala Betaniju da potvrdim termin i tad mi je sestra izdiktirala adresu na koju da se javim :))) i tad mi je bilo sve jasno. user posted image

Merilyn, boleo me je stomak, kako je popuštala anestezija sve jače, ali nije bilo strašno, jači su mi menstrualni bolovi, samo je neki neprijatan osećaj, veštački nekako user posted image
sutradan sam već bila super, tako da je sve brzo prošlo, kao da se nije ni desilo user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1891
4.3.2012 0:31:06   
^iva^
rekoh ja da to nije toliko strasno user posted image

iva

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1892
4.3.2012 9:45:03   
Merilyn
Pa da, ja sam isto samo to veče imala problem sa mučninom i bolovima u stomaku ali recimo krvarenje uopšte nisam imala...
Ma samo kad je taj deo posla odrađen! user posted image Inače, i ja sam bila u D.C., ali svojevoljno pošto su mi spomenuli neki jun mesec ukoliko hoću da radim hsg u Betaniji, meni to bilo dugo da čekam user posted image pa sam se rešila za ovu varijantu...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1893
6.3.2012 10:07:25   
bitizdrav
Cao svimauser posted image , nova sam na forumu i bas mi se svidja kako sve to ovde funkcionise..
Trebala bi za jedno mesec dana da radim HSG, u Nf, bila sam pre nedelju dana tamo,dali su mi postupak za HSG, dr Hadzovic Milan treba da mi radi,ako bude bio tu, posto su mi ciklusi neredovni ne znam tacno kad cu raditi aali nadam se za mesec dana,a dotle cu prikupiti sve analize..radicu u totalnoj anesteziji,pa me najvise zanima da li je neko radio u Nf u totalnoj kod dr Hadzovica, procitala sam da je BUBICCA radila skoro kod njega, znam da sve zavisi od zene do zene, neko moze imati bolove, posle, krvarenje i sl...i zanima me da li se instrumenti postavljaju dok smo budni ili kad se da anestezija i da li je bolno postavljanje instrumenata...hvala unapred na odgovorima i svaka informacija bi mi dobro dosla

(odgovor članu Merilyn)
Direktna veza do poruke: 1894
6.3.2012 10:21:50   
Ognjenka
bitizdrav, radila sam ja u decembru kod dr. Maglica u NF.
Jeste radi se u totalnoj, postavlja se samo jedan instrument, ona kasika, dok si budna. To ne boli, kao i za svaki drugi gin. pregled. I vec si u carstvu snova. Mene nije nista bolelo ni posle, samo sam bila malo slaba, valjda od anestezije. I jako zedna. Obavezno, ali obavezno, ponesi flasicu vode!
Sto se tice krvarenja, samo malo taj dan i nista vise. Onog dana kad su me pustili iz bolnice (u NF se ostaje jednu noc) vec sam se bacila na muckanje, tako da ne brini. Ako ti treba jos neki info, pisi, verovatno se nisam svega setila.

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

(odgovor članu bitizdrav)
Direktna veza do poruke: 1895
6.3.2012 10:29:15   
bitizdrav
Hvala OGNJENKA, najvise me to plasilo da li bole dok ti postavljaju te instrumente i sta ti sve rade dok si budan.anestezija koliko su mi rekli je kratkotrajna i samo u venu se daje jel tako..

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 1896
6.3.2012 10:38:20   
Ognjenka
Nista ne boli draga. Stvarno. Uvedu ti braunilu u venu na nadlanici i tako dobijes anesteziju. Ima tamo jedna sestra bauk, vikala na mene jer sam zaboravila sa skinem mindjuse (neka plava nafrakana) i jedna anesteziolog, divna zenica, ni ubod igle ne osetis. I sestre gore na spratu su divne, samo zaborave da ti izvade braunilu, pa popodne trazi da ti skinu. Ja sam moju umalo pocupala.
Obuci spavacicu, nemoj pidzamu.
Posle jedno dva sata doci ce ti dr u sobu da ti kaze rezulatate. Sutra ujutro, pred otpustanje ces dobiti snimak i dr. Vasiljevic (nacelnik) ce ti ga kao protumaciti, ali on sve prica sebi u bradu i u tri reci, i nemoj da te to brine. Protumacice ti sve tvoj dr.

Bices popodne posle zahvata gladna, mozes da kazes nekom da dodje da ti donese nesto (meni je hrana tamo bljak). Mozes da sidjes u hol i da se vidis sa kim hoces. Meni je mm bio od 6 do pola 9, svi su vrlo ljubazni.

Dusko Radovic

Direktna veza do poruke: 1897
6.3.2012 11:22:16   
bitizdrav
Hvala puno OGNJENKA, bas si mi detaljno obijasnila...ako se setim jos nekog pitanja, pitacu..jer svaka informacija je dobrodosla..

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 1898
7.3.2012 21:33:40   
BUBICCA
Zdravo, BITIZDRAV!
Da, ja sam 31.01. radila HSG u Nf. Trebalo je da to obavi dr Hadzovic, po preporuci moje dr iz doma zdravlja, ali nije. Bio je on tu, ali mu se zurilo negde, pa sam ja rekla da mi nije bitno da to iskljucivo on obavi. Na kraju je dr Jovanovic radio HSG i odusevljena sam. Bas prijatan covek, kao i svi koji su tu bili. Ne boli nista, cak ni ta anestezija, a ja se bojim igle... Bude brzo gotovo. Ja sam malo krvarila i tog dana i naredna 2 dana. Ali, bas pomalo. Obavezno ponesi ulozak! Nisu mi rekli da skinem mindjuse... Tamo nisam mogla da ostavim garderobu koju sam skinula, nego je mm poneo kuci i opet mi je doneo kada je dosao po mene. Ja sam na sopstveni zahtev otisla kuci istog dana (kao i devojka koja je bila sa mnom u sobi), a po otpusnu listu je mm otisao ujutru. Ponesi nesto da gricnes posle HSG-a! Bar plazmu!
Ako se jos neceg setis da pitas, navali! Meni je mnogo pomogao ovaj forum jer sam stvarno bila pogubljena sto se tice ovih "servisnih" informacija. user posted image

Direktna veza do poruke: 1899
9.3.2012 12:08:12   
bitizdrav
Hvala BUBICCE, ja sam isto bila kod dr Hadzovica na razgovor i rekao je da ce mi onraditi ako je tu,e sad zavisi,da li ce bas tog dana biti tu kad odem..uglavnom ste mi Ognjenka i ti obijasnile sve i stvarno mnogo znaci, da se ne nadjem tamo kao pogubljena em od straha, ovako znam bar osnovne servisne informacije..ako se setim jos necega pitacu,jer tek za mesec dana idem na hsg, cim dodje do ciklusa sledeceg..pozz

(odgovor članu BUBICCA)
Direktna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

Величина груди након дојења.
пеперутка16

Да ли су ваше груди остале исте након дојења, или су мање/веће него пре трудноће и дојења?

Мање. (75%)

Веће. (0%)

Они су исти. (0%)

Исти су, само опуштенији. (25%)

Ukupan broj glasova: 4

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here