degu
|
Žene, nikako da stignem da vam se javim, ceo dan leškarim a bila mi je i svekrva da me vidi, pa nikako da sednem s mirom da vam napišem kako je prošlo. Sve je bilo super, bila sam poprilično uplašena pre svega od anestezije, ali nije bilo potrebe. Kad sam došla, rekli su mi da se skinem do pola i da legnem na onaj rentgen sto. DR-ka mi je namestila instrumente i to me je malo zabolelo, da sam i jauknula, samu sam sebe iznenadila onda mi je anesteziolog dao anesteziju i ja dalje ne znam, prošlo je čini mi se 5 min i rekli su da je gotovo, a ja sam ostala u šoku, jer sam tek čekala da počne Anestezija uopšte nije omamljujuća, ja sam bila ubeđena da nisam ni spavala, al je sestra rekla da sam spavala sve vreme i odmah sam se super osećala, samo malo teže hodala. Evo ceo dan sam super, ni malo nisam omamljena. Dok je delovala anestezija nije me ništa bolelo, tek sad me bolucka stomak i curkam poprilično, al ništa strašno. A evo i nalaza: Kavum uterusa ispunjen kontrastom, bez defekata u senci kontrasta, normalnog oblika. Desni i levi jajovod se pune kontrastom, koji se lako, bez otpora, u dobrom mlazu izliva u slobodnu trbušnu duplju. I da, što se tiče IUI, dr-ka je sad rekla da trebam da je zakažem tek za jun, tako da je ovo od početka bila navlakuša i prevara. Ali nema veze, obavila sam ovo, sad mi je lakše, a taman do juna da se oporavim psihički i finansijski