Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 5.8.2009 19:49:44
|
|
|
|
Pigletic
|
PUNO VAM HVALA !!! P.S...tako sam besna sad! ...takvu neozbiljnost nigde nisam videla !!! U svakom slucaju pisem, kad sve prodje ...ako prodje (zahvaljujuci tudjoj nemarnosti) !!!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 5.8.2009 19:56:59
|
|
|
|
ljubičica
|
Nemoj da si besna, nego vidi menjaj lekara! Polako i bez nervoze. Lepo se pokupiš i odeš u Višegradsku. Dobar dan, dobar dan, ja sam došla da mi kažete koja je procedura oko HSG-a. Šta da radim i kada da dođem i gotovo. Od nervoze nemaš ništa.
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 5.8.2009 20:37:03
|
|
|
|
Pigletic
|
Ljubicice, bas tako je i bilo... a ona mi pogleda kolposkopiju staru 8 meseci, rece za briseve , spermogram i spermokulturu ni da pomene... a o sedimendaciji, urinu i krvnoj grupi, RH faktoru... ma ni "A" da kaze !!! ??? ...I KAKO DA NE POLUDIM?! (posebno sto nemam redovne cikluse .... i sto je to agonija ispocetka...cekanje ... bla bla )
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 5.8.2009 20:42:40
|
|
|
|
ljubičica
|
Jbg, stvarno ne znam šta da ti kažem sem onoga što sam ti već rekla. Teraj je u majčinu i traži nekog doktora na preporuku, i čim ga nađeš sve mu/joj odmah reci. Sad znaš da ovde možeš da dobiješ savet iz prve ruke i čim ti nešto ne bude jasno ti zakukaj . Ovde uvek ima nekoga, pa ako ne može da ti pomogne da te bar uteši dok ne dođe neko ko zna.
< Poruku je uredio ljubičica -- 5.8.2009 20:43:26 >
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 5.8.2009 20:49:38
|
|
|
|
Pigletic
|
LJUBICICE, HVALAAAAAAAAAA !!! ... izmamila si mi osmeh na licu ! ...pa se kuckamo ...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 5.8.2009 20:55:41
|
|
|
|
ljubičica
|
Ha ha ha, poljubac
< Poruku je uredio ljubičica -- 5.8.2009 20:56:07 >
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 5.8.2009 21:37:01
|
|
|
|
dadaa
|
posto sam ja sama trazila da radim hormone..sama cu predloziti i HSG to sam vec odlucila..pitacu je sta mi sve trba on nalaza i gotovo..moras lepo sam sve da trazis..strasno..jako su lekari neozbiljni..stalno mi govore sve je ok..a nista nisu ispitivali..to sto ona pregledom utvrdi da imam matericu i dva jajnika ne znaci da mogu da imam decu..uff bas sam besna na njih
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 7.8.2009 18:28:00
|
|
|
|
ljubičica
|
Sve sami kvazi lekari
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.8.2009 10:21:09
|
|
|
|
Pigletic
|
Evo mene, posle juce uradjenog HSGa. Bas kao sto ste mi i objasnile-ne toliko bolno, koliko uzasno neprijatan osecaj. ...da napomenem, radjen je u Visegradskoj, bez anestezije, bez bilo kakve inekcije ili leka protiv bolova. Imala sam tu nesrecu, da je pre mene radjen HSG devojci, koja je toliko kukala (dok su joj radili)... da sam ja bila bukvalno van sebe od straha! ...Ocekujuci neki nenormalan bol, nisam verovala kad su mi sve zavrsili... Bol, ako ga tako mogu nazvati, je zaista identican jacem menstrualnom i nista vise. Tako da, sve one devojke koje tek treba ovo da urade- nema potrebe za strahom! ...inace istog dana sam izasla kuci. Bol u donjem stomaku je prisutan, ali nista posebno. Pet dana-palitrex od 500mg i to je to. p.s.moj rezultat je-prohodnost jajovoda 100%, ali za dva meseca-laparaskopija, jer mi se kontrast ne razliva po trbusnoj duplji kako treba (sumnjaju na priraslice... a mozda je samo trenutni grc, tokom snimanja ) Jos jednom-punooooo hvala pokretacu ovog foruma,a Dunji i Ljubicici (posebno! )
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.8.2009 11:57:31
|
|
|
|
ljubičica
|
E, baš mi je milo em drago da ti je sve prošlo kako treba.
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.8.2009 11:58:10
|
|
|
|
ljubičica
|
A, šta su ti rekli za odnose? Kad smeš da počneš sa mućenjem bebe?
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.8.2009 15:06:12
|
|
|
|
Pigletic
|
Nista mi niko nije ni pomenuo za mucenje bebirona, to cemo u ponedeljak da pitamo-kad mi budu davali (naknadno) otpusnu listu. Da budem iskrena, juce mi je tamo, jedini cilj posle svega bio-sto pre stici svojoj kuci ! A reci mi sta su tebi rekli?! ...postoji li neki period koji mora da prodje posle HSGa ili ...???
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 5.10.2009 11:57:02
|
|
|
|
daca77
|
Meni je dr predlozila Hsg. Medjutim, posto sam imala puno priraslica, kao i to da se ovde kod mene ne radi u anesteziji, odlucila sam da to obavim u Bgd. Koga mi preporucujete dr i kliniku?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.10.2009 8:31:54
|
|
|
|
bonita
|
Ja se malo raspitala ovde kako funkcionise,ostaje se u bolnici samo 1dan,ali rade pod totalnom anestezijom: Tako da ako vog meseca ne uspe kod nas,sledeceg radim HSG.
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.10.2009 9:41:00
|
|
|
|
Suncicabg
|
Jel zna neko koliko to produvavanje funkcionise? Mislim posle koliko se ponovo radi?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.10.2009 22:48:33
|
|
|
|
Suncicabg
|
Hej, ima li koga?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.10.2009 22:50:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako ponovo? Radila si već?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.10.2009 23:06:34
|
|
|
|
Suncicabg
|
Radila sam laparoskopiju ciste, pa mi rekose da su i to odradili. Ali ne znam koliko cesto se to radi? Da li se uopste radi ponovo
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 15.10.2009 11:17:39
|
|
|
|
engimengi
|
Mislim da nema potebe da se ponavlja,ako je nalaz uredan,a u roku od 6 meseci mnoge zene ostanu trudne posle produvavanja!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 15.10.2009 14:33:10
|
|
|
|
Suncicabg
|
Znaci odprilike 6 meseci? Pa ja se nadam da cu do tada da
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 15.10.2009 14:55:48
|
|
|
|
anitaanita
|
Zdravo devojki, Jas sum nova na forumot. Pred tri meseci imav kiretaza...Dali moze posle kiretazata da se pojavi zacepuvanje na jajcevorite?? . Dali nekoja imala takvo iskustvo. Pozdrav na site
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 15.10.2009 15:06:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: anitaanita Zdravo devojki, Jas sum nova na forumot. Pred tri meseci imav kiretaza...Dali moze posle kiretazata da se pojavi zacepuvanje na jajcevorite?? . Dali nekoja imala takvo iskustvo. Pozdrav na site ne bih da te plasim ali moze da se desi, svaka operacija i intervencija su moguci uzroci( ne mora da znaci) za zapusavanje jajovoda... ...nisam te razumela , izvini sto pitam, imala si abortus u julu a sada radis na bebi....jesam li dobro razumela?, ako je teko tek radis na bebi dva meseca, to nije razlog za brigu.....
< Poruku je uredio dunja -- 15.10.2009 15:08:52 >
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 15.10.2009 15:23:12
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: anitaanita Zdravo devojki, Jas sum nova na forumot. Pred tri meseci imav kiretaza...Dali moze posle kiretazata da se pojavi zacepuvanje na jajcevorite?? . Dali nekoja imala takvo iskustvo. Pozdrav na site Abortirala si i posle 2 meseca zelis bebu
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 15.10.2009 15:35:05
|
|
|
|
anitaanita
|
Da, Suncicabg, pred dva meseca imav abortus, nemav drug izbor... Koj i da se najdese vo mojata situacija ke go napravese istoto...se trudam da go zaboravam toa...nekogas navecer se budam i placam...zaludno e ...toa sto e izgubeno ne se vraka. Sega povtorno se obiduvam de zabremenam...i se plasam za posledicite od abortusot
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 15.10.2009 15:36:21
|
|
|
|
Suncicabg
|
Anita ajmo u crtice!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?