|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
11.7.2009 16:47:23   
Verus
Joj ance moja ne znam ti ja kad cu opet za NS....ako ne zatrudnim, nekako, moracu onda dogodine samo zbog toga i zbog inseminacije.  Jbt doci ce mi manje karte i troskovi tamo nego ovde koliko deru....a osiguranje to ovde nista ne placa..znaci nema ovde te drzavne opcije.  Skroz bzvz, ako nemas love, sjbn si!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 226
11.7.2009 16:48:31   
Ana RR
Verujem ti... evo moj dever dolazi iz kanade da sređuje zube, jer je tamo preskupo.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 227
11.7.2009 16:49:04   
vodolija 82
strasnouser posted image

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 228
11.7.2009 17:16:08   
Verus
pa da...kanada je jos malo bolja za zdravstvo, jer imaju to univerzalno kao i mi u srbiji, cekas duze ali jbg bar odradis...ovde, eto recimo sve u vezi plodnosti i toga, se nikako ne placa nego samo iz dzepa.  Znam dva para koji su imali IVF, bliski prijatelji koji su platili 10 000 dolara, i drugi par koje je kostalo 15 000....

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 229
11.7.2009 17:36:21   
gagana83
ne placa se,mozda neka simbolicna suma. ali ja bih svakom pre preporucila laparaskopiju koja kod privatnika kosta oko 35000.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 230
11.7.2009 17:58:06   
Verus
gagana kakva su tvoja iskustva sa HSG-om?

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 231
11.7.2009 18:05:44   
gagana83
ja ga konkretno nisam radila,ali moja kuma jeste i kaze da je uzasno bolno. radili joj u krusevcu u bolnici bez ikakve anestezije niti lekova protiv bolova. rekli joj da je sve u redu i preporucili joj laparaskopiju. ja sam isla na laparaskopiju i odmah sledeceg meseca ostala trudna. evo sad guram 7 mesecuser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 232
11.7.2009 18:09:40   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: gagana83

ne placa se,mozda neka simbolicna suma. ali ja bih svakom pre preporucila laparaskopiju koja kod privatnika kosta oko 35000.

zasto kod privatnika, u gradskoj je besplatno a rade najbolji strucnjaci( Mitrovic)

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 233
11.7.2009 18:13:59   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: gagana83

ja ga konkretno nisam radila,ali moja kuma jeste i kaze da je uzasno bolno. radili joj u krusevcu u bolnici bez ikakve anestezije niti lekova protiv bolova. rekli joj da je sve u redu i preporucili joj laparaskopiju. ja sam isla na laparaskopiju i odmah sledeceg meseca ostala trudna. evo sad guram 7 mesecuser posted image

ajde napisi u temi laparaskopija sta su ti nasli, koja je bila dijagnoza...ili je sve bilo ok, please...

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 234
11.7.2009 18:21:53   
gagana83
ja sam iz krusevca i nikako nisam mogla doci do neke drzavne ustanove u bg-u a posto sam se lecila kod privatnika koji saradjuje tj. povremeno radi u spec. bolnici za lecenje steriliteta u gospodar jovanovoj u bg-u on me je uputio tamo. ne kazem da nema dobrih strucnjaka koji rade u drzavnim ustanovama. samo kazem za moje iskustvo. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 235
11.7.2009 19:35:41   
Mai
IZVORNA PORUKA: Jacaca

nesmes nista bez pracenja i molim te napisi mi koja klinika to radi sa anestezijom ja radila histeroskopiju bez pa taj bol vise ne bih da trpim.

Moja dr mi je preporucila doktora Ilica u ***** klinici
Mislim da ni cena nije velika ,  15.000 din

Ja nisam uspela ovog meseca da odem da odradim to (zbog posla). Ako se nista ne desi tokom leta, ici cu u septembru

Imena privatnih klinika se ne ispisuju na forumu.
Te informacije je najbolje proslediti putem privatnih poruka.

< Poruku je uredio Ana RR -- 11.7.2009 22:38:33 >

(odgovor članu Jacaca)
Revisions: 1 | Direktna veza do poruke: 236
15.7.2009 18:36:27   
medonja
cao cure,nije me dugo bilo pa evo da se javim.pozz za moju zemljakinju iz ks jer sam ja iz vrnjacke banje rodom a zivim u ca.ja sam radila hsg i rekli mi da imam prvi mesec odnos i nista jutros sam dobila.bas sam se razocarala nemam vise snage da idem kod lekara

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 237
15.7.2009 19:08:54   
medonja
ne znam gde ce vise da me salje?poludela sam

(odgovor članu medonja)
Direktna veza do poruke: 238
15.7.2009 19:09:53   
medonja
koja je cena laparaskopije?ako neko zna neka javi

(odgovor članu medonja)
Direktna veza do poruke: 239
15.7.2009 19:10:50   
ljubičica
Neće nigde da te šalje, jer ti je verovatno dao vreme od 6 meseci za koliko bi trebala da zatrudniš posle HSG-a. Ako za taj period ne bude ništa, onda mu se javi .

The day I will stop lovin you is the day I will close my eyes 4 ever!

(odgovor članu medonja)
Direktna veza do poruke: 240
15.7.2009 19:35:14   
boje
ja sam radila hsg u martu i jos nista od trudnoce.mene licno nije nista strasno bolelo, malo mi je bilo neprijatno, ali nista gore od menstrualnih bolova.
mm je operisao varikokelu i znali smo da su posle operacije rezultati losiji. sad je zavrsio sa terapijom (profertil kapsule) i posto su mu rezultati mnogo bolji, nadamo se da cemo ovog meseca uspeti.

(odgovor članu ljubičica)
Direktna veza do poruke: 241
15.7.2009 19:38:00   
ljubičica
Mm je na zadnjem spermogramu bilo 75% progresivnih, ja sam radila HSG u februaru, rekli su nam da pauziramo do marta pa tek onda, i evo nema ni T od trudnoće user posted image , a gde je bio februar user posted image

(odgovor članu boje)
Direktna veza do poruke: 242
15.7.2009 19:39:32   
ljubičica
A, da! Radili su mi pod totalnom i kad sam se probudila htela sam da umrem od bolova. I tako sam se savijala dobrih sat vremena dok mi sestra nije dala injekciju, e tada me je tek prošlo.

(odgovor članu boje)
Direktna veza do poruke: 243
15.7.2009 19:41:31   
boje
a, sta su ti reki kakvi su ti jajovodi?
meni je levi skroz prohodan dok na desnom imam manje priraslice.
pa tm ima odlicne rezultate

Direktna veza do poruke: 244
15.7.2009 19:48:45   
ljubičica
Pa da, spermogram mu je super, pu pu pu... user posted image
jajvodi su mi kao tebi, levi 100% prohodan, a desni ima priraslice i rekli su mi doktori, da ako ne bude ništa od trudnoće u narednih 6 meseci da će mi raditi laparaskopiju. Mene je strah od toga pa bih ja najviše volela da zatrudnim do avgusta.

(odgovor članu boje)
Direktna veza do poruke: 245
15.7.2009 19:54:11   
boje
ja sam odmah nakon same intervencije pitala dr za rezultate i on mi je rekao da te priraslice na desnom jajovodu nisu uopste problem, da su to manje priraslice.Naravno odmah sam ga pitala i za laparaskopiju i rekao mi je da je nema potrebe raditi. To me bas nervirauser posted image .Sta ako sad samo gubim vreme zbog toga?
ma definitivno cu da menjam dr, samo ne mogu da dobijem jos tu doktoricu u NS (otisla na godisnji)
i mi sledece nedelje putujemo malo na more malo u planinu, pa se nadamo da ce to malo promeniti stvari

Direktna veza do poruke: 246
15.7.2009 19:55:45   
boje
najinteresantnije je sto ja uglavnom za vreme ovulacije osetim probadanje u desnom jajniku, levi nista

(odgovor članu boje)
Direktna veza do poruke: 247
15.7.2009 20:04:34   
ljubičica
ja sam išla na folikulometriju i imala sam 2 folikula, jedan na levom i jedan na desnom jajniku, ali ja uopšte nisam osetila da mi je na levom pukao, a na desnom kad je pucao probadalo me. I ispratili smo pucanje kad nam je dr. rekla, ali se ništa nije desilo. A, baš sam se ponadala da hoće.

(odgovor članu boje)
Direktna veza do poruke: 248
15.7.2009 20:05:38   
ljubičica
Jesi li išla da pratiš? Ako nisi, ne bi bilo loše da odeš, čisto da vidiš kakva ti je proizvodnja folikula. 

(odgovor članu boje)
Direktna veza do poruke: 249
16.7.2009 11:00:45   
boje
ja sam isla samo jednom i to kad sam pila klomifen.tad me je probadao desni jajnik i dr mi je rekao da je bas na tom jajniku vodeci folikul.Problem je u tome sto mi nije dao pregnil za pucanje folikula vec mi je rekao da je sve ok i da mutimo  naredna dva dana.Mislim, kako ja da znam da mi je pukao folikul??????Ja sam ga pitala za pregnil, ali on mi je rekao da se pregnil daje kad je u pitanju inseminacija?!Eto sta dalje da ti kazem....da mogu i znam sama bih ga sebi dala.
nisam dalje vise uzimlala klomifen bas zbog toga sto smo cekali rezultate mm, pa da znamo da nije uzalud.Sad idemo na godisnji pa se nadam da nam nece ni trebatiuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Ime za devojcicu
paki

koje je lepse ime?

MIA (79%)

Vladana (21%)

Ukupan broj glasova: 121

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here