RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

bubamara84 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (3.11.2012 12:52:39)

Cao svima, nova sam na forumu, trabala bi da odradim Histerosalpingografiju ali mi je doktor naredi strogo redgenski. Nemogu da pronadjem koje klinike to rade u Beogradu. Vecinu koje sam zvala rade ultrazvukom. Pa bi mi svaki savet dobro dosao. Hvala[sm=pikapoka1.gif]

milenatea -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (3.11.2012 14:47:51)

Nato, kako to moze hsg da bude dobro ili lose odradjen, koliko sam ja citala, ubrzgavaju tu tecnost pa ubrizgavaju, snime rengenom i to je to. to nije operacija pa da bude dobro ili lose, to je moje misljenje. ja bih dr rekla ovako i pitala ga sta mi on predlaze i na koji nacin bi on odradio hsg? a onda me vise nikad ne bi video. nervira me kad se tako prepucavaju preko pacijenata, kojima ni malo niije lako. budi bez brige, hsg je hsg i ne mogu toplu vodu da izmisle, ili gresim[sm=zmeden.gif]

Verolina -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (3.11.2012 15:05:49)

IZVORNA PORUKA: nata11

E sada zadnji dr kod koga sam isla mi je nasao primedbu na HSG da se vide rezultati ali da je 'lose odradjen' sta god mu to znacilo.

[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

nata11 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (3.11.2012 19:57:05)

Njegova primedba se odnosila na to da su lose napravljeni snimci malo sam se lose izrazila izvini. Malo je hvalilo da doda ''ja bih to bolje'' [sm=smiley1.gif]
Milenatea toliko sam ih doktora izmenjala da vise necu imati kod koga da idem ako mi verujes. [sm=smiley36.gif]

Verolina -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (3.11.2012 21:01:37)

Aaaaa, sad mi je jasnije. Dobro je sto se na to odnosilo, vec sam bila spremna da kazem da je diskutabilno da li je taj covek medicinski radnik.

margom -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (3.11.2012 22:24:03)

Andjela , jesi li dobila moj pp ? Kucala sam ga pola sata, a kada ga poslah nije mi uopste otisao u poslate poruke !? U svakom slucaju veeeliki poljubac za tebe i puno mi znaci tvoje iskustvo. Ja se i dalje razmisljam sta, gde i kako, a dodatno mi je danas otezao i razgovor sa mojom tetkom koja radi u NF, pa bi mi kao bila "veza" za HSG [sm=smiley13.gif] ! Kada kazem veza, mislim da bi me najavila tamo, eventualno ujutru odvela do doktora i rekla mu, eto to je moja rodjaka, pa navalite.
Ali drage moje, kako se zena izbeci na mene kada sam je pitala zasto oni jedini izigravaju ludilo pa zene drze 2-3 dana u bolnici, pa klistiraju itd. , za razliku od privatnih ordinacija koje sve zavrse za sat vremena.... Jooooj, poce da prevrce ocima, pa kad krenu sa znas li ti da taj pregled nije zezanje, pa znas li da moze da dodje do infekcije zbog cega zenu i drzimo par dana na oku, pa ne bi se to tako radilo da ne mora itd. Sve u svemu ja joj rekoh da nema teorije da ostanem duze od pola dana tamo i da ako tako moze onda OK, a ona ce na to, pa ti mozes na svoj zahtev da izadjes ranije, ali na svoju odgovornost, jbt ko da mi rade lobotomiju. Eto, toliko o modernim stavovima Narodnog fronta, jedino dobro je to sto bi me ubacila kod tog nadaleko cuvenog dr Vasiljevica, koji je izgleda neki opusten lik osim sto vazi za strucnjaka, kaze mi da se skoro bas pitao zasto ga zene toliko traze , [sm=zmeden.gif]kaze nisam bre ni lep, ni mlad, a sve trce kod mene [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] ! Tako sam vam ja devojke jos uvek u nedoumici sta cu i kako cu, a najverovatnije cu u NF, samo ako pre toga tetka i ja ne povadimo oci (to je nama ko dobar dan), a ako krenu da tupe nesto, eto mene kod privatnika. I da bitan detalj za druge devojke koje ce mozda raditi HSG u Frontu jeste da se kod njih isti moze raditi ili u plitkoj ili u totalnoj anesteziji, cak i oni ne preporucuju na zivo jer kazu da kod neprohodnih jajnika moze doci do jacih bolova, a onda se zbog stezanja zene desavaju losi snimci. Ovako su zene opustene, pa cika doktori brzo zavrse posao [sm=bravo.gif] ! Veliki KISS od mene za sve vas devojkeeee ! [sm=smiley27.gif][sm=rozica.gif][sm=smiley27.gif]

mala.bebica -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (3.11.2012 22:39:03)

upravo si draga. meni su radili na zivo, stavili su mi samo neku inj protiv bolova i za pola sata evo me na rengen i dok su mi stavili onu spravu ja sam sve sva zgrcila od bolove mm je bio napolje i pitao se sta li mi rade. rekla sam samo istrpecu bol samo da dobijem dete. ishod je bio desni jajovod nevidi se a levi pri kraju zacepen. i dr mi je rekla mozes ti na vto. no nisam dobila nalaz samo snimak. i da bila sam u bolnicu dva dana i primala sam nesto da nedodje do infekcija. proslo je vec 7 meseca i nije doslo do trudnoce. HSH sam radila u Boru. da sam znala da je ovako isla bih privatno ali jbg. pozz

margom -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (3.11.2012 22:50:57)

Hmmm, to je to, iskustva su razlicita, od zene do zene, kao tolerancija na bol prilikom popravke zuba ili boze zdravlja, porodjaja [sm=smiley36.gif]! Ali, sto se mora nije tesko, idemo dalje !
Bebice, a sto ti cekas i dalje, jeste li probali inseminaciju ili mozda razmisljte o VTO ? Veliki poljubac ! [sm=rozica.gif]

mala.bebica -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (3.11.2012 23:03:24)

Marga radela sam inseminacija neuspesno je bilo. A sad cekam vec mesec dana za pismo za vto pisi nam kad uradis hsg pozz

nata11 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (4.11.2012 9:17:01)

no nisam dobila nalaz samo snimak.

Mala bebice i ja isto. I onda svaki doktor pita a zasto nemas izvestaj zasto nisi trazila, pa valjda zato sto sam bila osamucena od anestezije i gledala sto pre da pobegnem.

margom -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (4.11.2012 22:48:12)

E na to sam pisebno alergicna, da te gledaju kao broj, odrade posao, pogube nalaze, a posle se iscudjavaju zato sto pacijent nema dokumentaciju.....Izgleda da dok covek ne zauzme stav, ne vredi.....[sm=smiley13.gif]

nata11 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (4.11.2012 23:19:09)

Margom stede na papiru [sm=smiley36.gif]

margom -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (8.11.2012 0:22:31)

Ja sutrabodoh kod izabranog ginekologa po upute, covece trebace mi prikolica ! Pola analiza cu raditi u Dragise Misovica, a ostatak i HSG u Frontu. Takodje moram i kod lekara OP po uput za internistu, posto to ne moze da mi da ginekolog pretpostavljam. Zavrsili smo i spermogram, moj dragi ima neku infekciju sto je uticalo na rezultate koji su na ivici donje normale sto se tice broja, ali zato je ubila pokretljive, ima samo 15%. Sad cemo to da lecimo antibioticima, za to vreme ja na HSG, i onda u nove pobede [sm=bravo.gif] ! Cmokkkkk svima !

Snekile7 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (8.11.2012 10:13:58)

Sve upute ti daje ginekolog i za internistu, posto je u pitanju hsg.

margom -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (8.11.2012 11:14:04)

Snekile HVALA ti ki' sestri ! Manje cu da se drndam po DZ ! Cmokkkkk

milenatea -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (8.11.2012 13:08:32)

zavrsih i ja svoj Hsg. bolelo me je punoooo, pocela sam da gubim svest. i takoo.. gotovo je, lezim u bolnici i cekam da saznam kakvi su mi rezultati. ljubim vas sve.
sve je individialno, svaka ima odredjen prag bola.

Modessty -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (8.11.2012 13:11:43)

Milenatea prošlo je najteže, sad odmaraj. Malo me brine što te toliko bolelo. Meni nije bilo bolno. Javi čim stignu rezultati! I drži se!

daca77 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (8.11.2012 13:32:25)

Milenatea, vazno je da je sve proslo...

milenatea -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (8.11.2012 14:52:49)

dosla sam kuci. otpusna lista u utorak ili sredu. dr mi je rekla da je sve prohodno i materica je ok[sm=bravo.gif]. snimci i izvestaj sa otpusnom listom. lezem da spavam da malo odmorim.

milenatea -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (8.11.2012 15:10:31)

zaboravih da kazem da bas krvarim. [sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]

Leptiric123 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (8.11.2012 15:17:05)

Milenatea jel normalno da se krvari puno?
Baš mi je žao što te je bolelo...[sm=smiley13.gif] ali nadam se da će se isplatiti taj bol...[sm=smiley1.gif]

Jole84 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (8.11.2012 15:28:22)

Milenice samo nek je prošlo,žao mi što te bolelo,al sad će sve da bude u redu [sm=smiley31.gif] Samo odmaraj,pa uskoro-akcija! [sm=bravo.gif]

Verolina -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (8.11.2012 15:29:09)

Duso moja.[sm=smiley19.gif] Sad sam se vratila iz grada. Povredile su ti stoke grlic zato krvaris, mamicu im sugavu. Nije smelo toliko da te boli da gubis svest. Kako sam besna.[sm=hudicek1.gif]
Ali sa druge strane,proslo je. Oporavices se ljubavna i sve ce biti superiska[sm=smiley31.gif]

Leptiric123 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (8.11.2012 15:48:05)

Verka ako je tako stvarno su stoke...[sm=grrr.gif]

Sva sam se naježila od pomisli...

milenatea -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (8.11.2012 16:55:08)

probudih se sada. glava me kida. najvaznije je da je proslo. ne znam zasto me je bolelo kad su jajovodi prohodni. sada vise ni to nije vazno. prestace krvarenje i valjda nece na cinI uticati ta povreda grlica. Hvala vam Verka duso, jole i sve ostale drage drugarice[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sledeća stranica >   >>