margom -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (11.11.2012 12:06:28)
|
mala bebice, ne nerviram se ja, sto se mora, mora se, nego kao i sve vas, muka mi je od trcanja od doktora do doktora, to je naravno ako zelis sve na uput, ako juris trudnocu u privatnoj praksi, tamo je skoro sve na jednom mestu, al' te odvale po usima ! Ali dobro, ne mogu bas da se zalim, HSG radim u Frontu kod moje tetke, sto znaci preko veze, briseve u Dragise Misovica, takodje preko veze, bila bi bezobrazna da se zalim, jer neko za sve to mora da ceka, i da juri po sto puta da zakazuje. Videcemo ove nedelje, uradicu briseve, ako budu pozitivni, odmah na antibiotike, pa ako stignem i da odradim kontrolni bris i sve bude ok, onda krajem meseca na HSG, ako ne cekamo sledeci.... Sto se tice vitamina, ne znam sta NE PIJEMO..... Mm pije selen, vitamin E, B complex, zink, jede vec mesec dana onu mesavinu zrnevlja, pio je i onaj prirodan antibiotik Pancicev Palisept (ali ocigledno nije pomoglo sa izbacivanjem enterokoke), ja pijem selen, folnu, gvozdje, B complex i aspirin, eto, popismo pola apoteke ! [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|