Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 9:39:10
|
|
|
|
Trcosava
|
joj jedva čekam da vidim ovu moju palčicu i tvoje bebirone
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 9:52:09
|
|
|
|
sanji
|
I ja, i ja! Sad će to brzo i jedva čekam! Malo sam se zbunila prekjuče kad je Dr. komentarisala pošto mi je mnogo brzo prošla trudnoća, ali nisam uopšte uplašena! A i svi oko mene su u fazonu kako je brzo prošlo vreme! Svi se zbunili! Sa jednom drugaricom sam se stalno šalila kako ću ja to brzinski čim uđem u deveti a ona je inače medicinska sestra i kad sam joj javila sad šta je rekla doktorka nasmejala me do suza. Njen komentar je bio : "Sve mora da bude po tvom!".
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 9:53:53
|
|
|
|
Trcosava
|
pa čuj... valjda mi mame bolje znamo kad i šta hoćemo nego doktori
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 10:03:31
|
|
|
|
sanji
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava pa čuj... valjda mi mame bolje znamo kad i šta hoćemo nego doktori Mm se isprepadao živ! Nešto mu se mnogo primaklo, i on je mislio da ima još vremena!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 16:13:21
|
|
|
|
marince1
|
Trco,sanji sad ce to brzo! Hop,hop i kad se okrenes bebac(bebci) su tu!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 16:31:41
|
|
|
|
sanji
|
Marinče! Vidiš da smo nestrpljive!!!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 16:35:51
|
|
|
|
mihi
|
Sanji u kojoj se bolnici porađaš jesi beše rekla GAK Višegradska kod kog dr?
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 16:37:19
|
|
|
|
sanji
|
U Višegradskoj kod doktorke Ljubić! Ona je na patologiji trudnoće!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 16:38:11
|
|
|
|
mihi
|
Kako se zove da nije Tanja?
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 16:43:19
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: sanji Marinče! Vidiš da smo nestrpljive!!! Tako sam i ja bila!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 16:44:12
|
|
|
|
sanji
|
Vesna! Ona je žena prof. Ljubića koji je načelnik tamo a inače je studirala sa mojom divnom doktorkom iz DZ. Tako sam i došla do nje! Super je stvarno i to ne za pare! Moja Dr. mi je rekla da se ni slučajno ne glupiram i nudim pare. Dala mi je njen broj mobilnog pa ne zakazujem nego je pozovem i ona mi kaže kad da dođem da ne čekam. Za sad imam iz Višegradske samo pozitivna iskustva a znam da se ljudi žale na neljubaznost ali meni su svi bili korektni! Nadam se da će tako i ostati!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 17:08:06
|
|
|
|
mihi
|
Ja sam se tamo drugi put porodila i imam skroz pozz iskustvo, hoće ti raditi CR?
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 17:11:56
|
|
|
|
sanji
|
IZVORNA PORUKA: mihi Ja sam se tamo drugi put porodila i imam skroz pozz iskustvo, hoće ti raditi CR? Nije htela da prognozira ništa. Pisala sam u temi pregledi ali ukratko: smanjila se plodova voda i ona je u fazonu ako do četvrka nastavi da se smanjuje da ne rizikuje ništa porodiće me. U četvrtak ću znati kad odem kod nje a do tad mi je rekla da spremim sve nalaze i uradim CTG.
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 17:16:32
|
|
|
|
mihi
|
Mali savet ako si u mogućnosti uzmi apartman, i bićeš prezadovoljna.
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 17:21:24
|
|
|
|
sanji
|
Iskreno , malo me je ovo zbrzalo pa se nisam raspitala šta i kako ide! A i kod njih je vanredno stanje zbog ovog gripa pa prave izolacije za potencijalne zaražene tako da ne znam kako stoje sa prostorom! Ja idem psihički spremna u četvrtak a za ostalo ćemo videti u hodu!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 17:26:14
|
|
|
|
mihi
|
Ne zakazuje se unapred sačekaj da se porodiš i onda pitaj za apartman ako ima mesta a obično ima i ako hoćeš prebaci će te na 4 sprat tamo sam ja bila i ako sam imala CR. Super je sve i usluga i donesu ti bebu kad želiš sve super...
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 17:29:35
|
|
|
|
sanji
|
Super! Hvala na savetu! Rešiću sve to usput, samo da porođaj prođe kako treba! A valjda hoće!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 17:44:24
|
|
|
|
mihi
|
Biće sve ok što ne bi bilo. Čekamo lepe vesti, obuči muža da nam javi na RR kad bebe stignu.
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 17:49:40
|
|
|
|
sanji
|
Našla sam bolje rešenje,( pošto mm verovatno neće doći sebi 2-3 dana ) javiće Mejra ili Trćosava! A ako Trća ode pre mene, ja otvaram temu!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 19:34:44
|
|
|
|
Trcosava
|
a najbolje smo sanji i ja koje se osiguravamo na dve strane kod nje u slučaju mejra i ja kod mene DG i sanji pa kad krenemo da otvaramo duple teme
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 19:38:20
|
|
|
|
MERYEN
|
ZA OBE,jos koji dan....
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 20:49:38
|
|
|
|
sanji
|
IZVORNA PORUKA: MERYEN ZA OBE,jos koji dan.... Hvala, hvala! IZVORNA PORUKA: Trcosava a najbolje smo sanji i ja koje se osiguravamo na dve strane kod nje u slučaju mejra i ja kod mene DG i sanji pa kad krenemo da otvaramo duple teme Što je sigurno , sigurno! Šta ako bude u isto vreme? Neko mora da javi!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 8.11.2009 8:15:30
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: MERYEN ZA OBE,jos koji dan.... hwala hwala
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 8.11.2009 8:31:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Trćo, još si tu?
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 8.11.2009 8:32:04
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Trćo, još si tu? čekam sanji pa nas dve o jednom trošku
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
zensko imebajka12dunja ili ksenijaaa (
85%)
aa (
15%)
Ukupan broj glasova: 71Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!