Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko još broji sitno? 11.12.2009 18:49:33
|
|
|
|
mejra81
|
Jel sam to ja usitnila????
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 11.12.2009 18:50:42
|
|
|
|
LillyT
|
Frka, frka?
|
|
RE: Ko još broji sitno? 11.12.2009 18:52:09
|
|
|
|
mejra81
|
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 12.12.2009 13:59:23
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: mejra81 Jel sam to ja usitnila???? Jesi,jesi
|
|
RE: Ko još broji sitno? 14.12.2009 10:17:07
|
|
|
|
Debeljuca
|
jojjjjjjjjjjjjjjjjj frka i panika... preturam se po krevetu.... sutra ulazim u 39 nedelju trudnoce.... polako spremam stvari za bebu... joj da i ja docekam taj dan :) s jedne strane jedva cekam da prodju ovi zadnji dani.... a sa druge strane... odgovara mi da budem velika i loptasta... plasim se porodjaja pa sve nekako odlazem... i bebi kazem da uziva u toplom stomaku... napolju se sprema sneg pa da saceka jos neki dan :)
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 14.12.2009 10:18:48
|
|
|
|
mejra81
|
IZVORNA PORUKA: Debeljuca jojjjjjjjjjjjjjjjjj frka i panika... preturam se po krevetu.... sutra ulazim u 39 nedelju trudnoce.... polako spremam stvari za bebu... joj da i ja docekam taj dan :) s jedne strane jedva cekam da prodju ovi zadnji dani.... a sa druge strane... odgovara mi da budem velika i loptasta... plasim se porodjaja pa sve nekako odlazem... i bebi kazem da uziva u toplom stomaku... napolju se sprema sneg pa da saceka jos neki dan :) Sve cu ovo potpisati... Kad ti je termin?
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 14.12.2009 11:45:17
|
|
|
|
Debeljuca
|
31.12.
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 14.12.2009 11:45:48
|
|
|
|
Debeljuca
|
tebi?
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 14.12.2009 11:47:38
|
|
|
|
mejra81
|
Meni 28.12 Taman zajedno,a odakle si?
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 14.12.2009 11:49:24
|
|
|
|
mejra81
|
IZVORNA PORUKA: marince IZVORNA PORUKA: mejra81 Jel sam to ja usitnila???? Jesi,jesi Joj,Marince, secam se kad si ti isla na porodjaj sva zbunjena,a ja se mislim ih koliko ja jos imam do toga.... Kako brzo prodje...a bas sam tebe zapamtila iz tih dana....
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 14.12.2009 11:57:07
|
|
|
|
Debeljuca
|
iz bg... ma ja navijam da beba okasni jedan dan :) :) al videcemo.... odakle si ti??
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 14.12.2009 11:58:58
|
|
|
|
Debeljuca
|
a gde ces na porodjaj.... svaki 3 dan ctg.... kazu nema jos kontrakcija... necu skoro.... a beba je u 36 nedelji imala 3500g i jos uvek jako puno skakuce po stomaku....
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 14.12.2009 12:00:04
|
|
|
|
mejra81
|
Isto, pise mi na avataru.... I ja se nadam da to bude za n.g... Ja cu Dragise Misovica na porodjaj ako me prime... Ako ne onda u Front...a ti?
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 14.12.2009 12:03:55
|
|
|
|
Debeljuca
|
u Visegradsku... tamo sam i vodila trudnocu jer sam imala nekoliko neuspesnih trudnoca pre ove.... al se super osecam.... i jos uvek nisam otvorila bolovanje :) i prija mi :) i mnogo su mi male sve one stvari za bebu.... sicusne.... a jos ni torbu nisam spremila.... a ako budes cekala zadnji minut za porodiliste... ne mogu da te ne prime....
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 14.12.2009 12:43:27
|
|
|
|
buhla
|
joj, mejra, nadam se da ce da te prime u DM, ali sto sledeca opcija NF, bolje visegradska... meni sve dolaze u obzir osim NF
|
|
RE: Ko još broji sitno? 14.12.2009 12:46:49
|
|
|
|
mejra81
|
IZVORNA PORUKA: buhla joj, mejra, nadam se da ce da te prime u DM, ali sto sledeca opcija NF, bolje visegradska... meni sve dolaze u obzir osim NF Mislila sam prvo u Visegradsku al sam odustala jer tamo nema babyfriendly,a ja se tripujem kako cu imati slabo mleka i jos ako ih tamo budu hranili sa vestackim od mog dojenja nema nista... Znam da svi kazu da je katastrofa u frontu taj babyfriendly ali zarad tog dojenja bih tamo posto sam se kao "obucila" da se sama snadjem za to dojenje...
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 14.12.2009 12:49:29
|
|
|
|
Debeljuca
|
i meni je bolja visegradska.... kad sam imala drugi spontani otisla sam u Narodnog fronta.... nisu hteli da mi daju rhogam iako sam rh -, dezurna doktorka me oterala kuci da iskrvarim.... jer je bio petak popodne..... i da dodjem u ponedeljak da ocisti sta je ostalo.... pa je mm jurio rhogam i neku sestru privatrno da mi da rhogam... jer imam rok 48h a u visegradskoj je bila skroz druga prica sa 3. spontanim... a i sad u ovoj trudnoci... su stvarno lekari super prema meni... i sestre su puno pazljivije....
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 14.12.2009 12:57:36
|
|
|
|
mejra81
|
Joj, ne znam.... Ja opet sam 90% ubedjena da ce me primiti u DM pa da ne razmisljam... Svako ima razlicita iskustva,neko kaze bolje ovamo, neko tamo... I ja sam prvo mislila bilo gde samo ne u Front al eto,nesto mi sve instikt govori da idem tamo... Videcemo da li je bio u pravu....
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 15.12.2009 13:55:21
|
|
|
|
Nanica1
|
Da se i ja javim! Zakazan mi je CR za 29.12- odbrojavanje moze da pocne!
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 15.12.2009 16:55:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nanica1 Da se i ja javim! Zakazan mi je CR za 29.12- odbrojavanje moze da pocne! ti ćeš draga za NG dobiti najlepši mogući poklon! ne plaši se ništa , sve se to da pregurati... zapajkiš a onda beba u rukama........
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 15.12.2009 17:23:06
|
|
|
|
magnolija
|
Evo da se i ja javim da brojim sitno. Usla sam u 37. nedelju i sve se nadam da bebac nece doci pre vremena jer se nikako ne osecam spremno. Ali, kako bude.
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 15.12.2009 17:57:23
|
|
|
|
mejra81
|
Uh,pa nas ima dosta koje brojimo sitno..... I to cemo izgleda sve za Novu Godinu...
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 25.12.2009 8:40:44
|
|
|
|
Magi
|
Da se i ja ovdje javnem.. Usitnilo se!! Jos 13 dana do zakazanog CR! Trenutno mi nije frka, bole me ledja od spavanja pa mi to odvlaci paznju... Za pola sta ce biti druga prica.
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 25.12.2009 12:45:34
|
|
|
|
Nanica1
|
Magi, odakle si ti? Blago tebi kada znas tacan datum. Meni rekli 29.12 ali se promenilo pa cu sada tamo da lezim(u Betaniji) ko idiot nedelju dana dok mi ga urade! Nadam se da nece biti vise jer je kreten neki od dr pominjao 7,8 januar a meni termin 10.tj.12.(zavisi kako se uzme) ! Uh, kako bi ga opalila sa necim, evo i sad sam se posteno isplakala, sta mi rade, ne mogu da verujem! Kada bi samo htelo samo da krene i to jos brzo kao kod moje mame pa da se prirodno porodim da ih ne vidim!
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.1.2010 0:25:11
|
|
|
|
Jovanovici
|
Jos 17 dana... sitno.... termin 24,januar...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Atina za devojcicupisuljicada (
39%)
ne (
61%)
Ukupan broj glasova: 127Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!