Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko još broji sitno? 24.9.2015 11:53:11
|
|
|
|
Anoniman
|
i Jekik njoj je ostalo 14 dana
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 24.9.2015 14:05:23
|
|
|
|
Maraj
|
Da se zapljunem ovde u temi.... zakazan CR za 30.9. Al danas krenuo sluzni čep...valjda nece da porani...
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 24.9.2015 14:37:15
|
|
|
|
jekiki
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama i Jekik njoj je ostalo 14 dana Ipak me nisu svi zaboravili hihihi , uh bas se priblizilo
|
|
RE: Ko još broji sitno? 24.9.2015 14:42:16
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: jekiki IZVORNA PORUKA: Unina mama i Jekik njoj je ostalo 14 dana Ipak me nisu svi zaboravili hihihi , uh bas se priblizilo Misli um ovde na sve nas. Izgleda da jedino ona ovde nema "trudnicki mozak "
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 24.9.2015 14:44:59
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Jekiki Dupli zagrljaj, nisi zaboravljena. Još malooooo
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 24.9.2015 15:24:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Jekik :* Maraja ahahah da kako da ne secas se pre nekog dana kada smo se dopisivale, a ja mislila da sam ti odgovrorila a za tebe i jekik znam termin jer je moj tacno mesec dana posle vaseg
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 24.9.2015 18:52:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Jess,Jekiki,Maraj jos malo i upoznacete vase bebice
< Poruku je uredio veselica -- 24.9.2015 18:54:15 >
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 24.9.2015 18:55:18
|
|
|
|
jess021
|
Jekiki, izvini sto sam te zaboravila
|
|
RE: Ko još broji sitno? 25.9.2015 2:14:36
|
|
|
|
jekiki
|
Jess
|
|
RE: Ko još broji sitno? 8.12.2015 14:08:38
|
|
|
|
dijana1*
|
Sitno da sitnije ne moze biti Lota, Sonyasha i ja Drage moje nek nam je sa srecom i da vidim koja ce prva da povuce nogu
|
|
RE: Ko još broji sitno? 8.12.2015 15:05:42
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Srećno, dRRugarke, da bude brzo i lako, pa nastupamo Anim i ja, jupiiii Ja još 27 dana...
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 15.12.2015 22:16:58
|
|
|
|
Animsaj9
|
I manjeee, dok ja vidim brzo će doći, ispratimo Lotu, pa nas dve
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 16.12.2015 15:30:07
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Možda je Lota već obavila. Ja od sutra brojim sitno, ako ćemo računati manje od 20dana... Od sutra 19 dana do termina...
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 26.12.2015 22:50:29
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Jao, Anim... Pa, daj da se upišemo ovde, ja od sutra jednocifreno brojim... Kako je krenulo, otići ću i u minus, ovaj ne planira da izlazi još Ti još 5 dana do termina
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 26.12.2015 22:51:39 >
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 27.12.2015 22:53:35
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Još devet dana... Danas sam bila ceo dan u pokretu, baš se super osećam kada sam aktivna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
VakcinamikicDa li se plasite da ce vasa deca imati nezeljene reakcije na MMr vakcinu?DA (
49%)
NE (
51%)
Ukupan broj glasova: 55Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!