Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko još broji sitno? 10.5.2014 10:06:25
|
|
|
|
Olga75
|
ajaj pa ima dosta trudnica sto sitno broje ajde da otvaramo teme
|
|
RE: Ko još broji sitno? 20.5.2014 21:10:36
|
|
|
|
New Mom
|
39+5
|
|
RE: Ko još broji sitno? 20.5.2014 21:28:11
|
|
|
|
Torbica
|
Nemoj da se jedis Moj treci maleni je rodjen sa 39+5
|
|
RE: Ko još broji sitno? 20.5.2014 22:57:36
|
|
|
|
dijana1*
|
Cekas 40 okruglo
|
|
RE: Ko još broji sitno? 10.5.2015 21:47:57
|
|
|
|
soni
|
Sitnoooo sitno..
|
|
RE: Ko još broji sitno? 10.5.2015 22:01:26
|
|
|
|
jabudic
|
Jao Soni, tebi se baš primaklo! A ja se nešto dičim sa svojih 75 dana do termina
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 10.5.2015 22:54:25
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: soni Sitnoooo sitno..
|
|
RE: Ko još broji sitno? 10.5.2015 23:36:00
|
|
|
|
dijana1*
|
Soni
|
|
RE: Ko još broji sitno? 11.5.2015 5:58:54
|
|
|
|
Maraj
|
Soni sitno sitnooo
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 11.5.2015 8:15:23
|
|
|
|
Modessty
|
I Šerpi je sitno! Do četvrtka carski. I još jednoj RR drugarici je sitno al mi zabranjeno da kažem kome Ona i Šerpi će izgleda zajedno
|
|
RE: Ko još broji sitno? 11.5.2015 8:20:12
|
|
|
|
bubulence
|
Soni, Serpi bas ste usitnile!
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 11.5.2015 8:24:05
|
|
|
|
vonavoj
|
Mod,sad si me zainteresovala..kome je to sitno?
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 11.5.2015 8:35:37
|
|
|
|
mali_mis
|
Sad sam i ja radoznala o kojoj rr drugarici je rec soni, serpi bas usitnilo
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 11.5.2015 8:56:49
|
|
|
|
Modessty
|
hi hi hi jedna naša drugarica iz Niša
|
|
RE: Ko još broji sitno? 11.5.2015 11:07:02
|
|
|
|
jess021
|
Soni, Serpi
|
|
RE: Ko još broji sitno? 11.5.2015 11:22:14
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 11.5.2015 11:26:24
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR I Šerpi je sitno! Do četvrtka carski. I još jednoj RR drugarici je sitno al mi zabranjeno da kažem kome Ona i Šerpi će izgleda zajedno Hihihihi mislim da znam ko je...ala je proletelooo Serpi
|
|
RE: Ko još broji sitno? 12.5.2015 13:45:12
|
|
|
|
serpica
|
E meni pomerili za 26 maj ali ipak je sitno jel da?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 12.5.2015 13:46:31
|
|
|
|
jess021
|
Aman kako nije sitno, pa to je za dve nedelje
|
|
RE: Ko još broji sitno? 12.5.2015 13:48:22
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Aman kako nije sitno, pa to je za dve nedelje
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 12.5.2015 15:13:54
|
|
|
|
Maraj
|
Oooo serpi
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 12.5.2015 22:49:21
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: serpica E meni pomerili za 26 maj ali ipak je sitno jel da? [/quot e]
|
|
RE: Ko još broji sitno? 14.5.2015 14:08:29
|
|
|
|
Kata90
|
davno smo vec navijali,ajmo sta cekate
|
|
RE: Ko još broji sitno? 15.5.2015 0:31:11
|
|
|
|
Azra_
|
Šerpi, ja čim virnem na RR čekam novosti od tebe! Držim palčeve, i odbrojavamo još dve nedelje, osim ako ti opet ne pomere. :-)
|
|
RE: Ko još broji sitno? 24.9.2015 11:33:54
|
|
|
|
jess021
|
Maraj i ja. Iako Maraj ima zakazan cr, a ja do termina jos 13 dana
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
TRECE DETEsupermDa li je ok planirati trece dete ako je prvo veliko a drugo jos uvek beba? Napisite komentarda (
81%)
ne (
19%)
Ukupan broj glasova: 121Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!