Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko još broji sitno? 6.9.2009 21:30:09
|
|
|
|
dacca
|
Sneki
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 13.9.2009 8:53:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam bas usitnila... umalo da me mm sinoc odveze u bolnicu, jer sam imala ucestala stezanja stomaka, ali bez nekih preteranih bolova, samo ponekih u krstima, ali mi se bre celu noc stezao stomak... Kako li je Gagani tako brzo krenulo, bas me zanima!
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 13.9.2009 11:04:56
|
|
|
|
cici78
|
Devojke, nemojte se plasiti, zaista nije toliko strasno. Ja vam kazem, ne postoji veca kukavica od mene, veci tremaros, a kad je dosao i taj trenutak, kad su bolovi krenuli na 5 min bila sam toliko pribrana, nisam puno pricala samo strzala muzica za ruku, a bili smo kod sajma (znaju ovi iz Bg-a da to nije bas tako blizu porodilista) kad su mi kontrakcije bile na 5 min. Ja sam vecu frku pravila pred odlazak na ispit, odlazak kod zubara, ma grozna sam, a za porodjaj samu sebe nisam mogla da prepoznam...snage cete imati sigurno da izgurate sve, i ja sam mislila da nemam snage ali samu sam sebe iznenadila i bas jesam ponosna na sebe...sad vise niko ne sme da mi kaze da sam kukavica, odmah im zacepim usta
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 13.9.2009 11:40:16
|
|
|
|
Anoniman
|
E, Cici, al ja uopste ni najmanje nemam tremu ni frku pred porodjaj... cak sta vise, bas sam se poradovala sinoc i ponadala da je krenulo, a na pamet mi nije palo sta me sve ceka i kako moze da se odvija, samo sam razmisljala kako bi bilo divno da mi je porodjaj krenuo. Meni je sad krivo sto se stisalo, kao malom detetu... da ne poverujes!
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 13.9.2009 11:47:01
|
|
|
|
Anoniman
|
E, a nema nam Zvoncice nigde? Zvonciceeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 13.9.2009 11:48:07
|
|
|
|
cici78
|
Bice, bice uskoro, jos malo... Kako to sve brzo prodje neces moci da verujes, dok trepnes kuci si sa svojom bebom
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 13.9.2009 11:50:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Uh, jedva cekam, a mislim da svaka mama i trudnica zna koliko je to jako! jaojjjjjjjjjjjj, ajd vise!
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 13.9.2009 14:00:18
|
|
|
|
nina83
|
I mene nesto sinoc poceo stomak da steze, cak sam pocela i da pratim vreme, i bile su kao 2 kontrakcije na 30 min. i onda nista.. Mm me zeza da su to creva Onda sam u toku noci ( posto ne spavam dobro) osetila da me zateze desni kuk, pa kao neki zivac u nozi da mi trne.. Od jutros me ziga tamo dole, ali ja sam stalno u pokretu.. Ne znam, mozda je to samo od bebine tezine, al ja bi volela da vec jednom krene
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 13.9.2009 15:11:35
|
|
|
|
BINCE
|
I mene nesto sinoc poceo stomak da steze, cak sam pocela i da pratim vreme, i bile su kao 2 kontrakcije na 30 min. i onda nista.. Mm me zeza da su to crevauser posted image Onda sam u toku noci ( posto ne spavam dobro) osetila da me zateze desni kuk, pa kao neki zivac u nozi da mi trne.. Od jutros me ziga tamo dole, ali ja sam stalno u pokretu.. Ne znam, mozda je to samo od bebine tezine, al ja bi volela da vec jednom krene ista situacija samnom ima 3-4 dana se tako osjecam.kad se okrenem na stranu katastofa...kao da ce mi stomak puknuti kolko boli....a njavise mogu da osjetim njegovo nogeatnje..danas sam 39 sedmica trudna nikakvih naznaka..
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 14.9.2009 8:31:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Uh, zene, dobro je nisam jedina koja ima takve osecaje, ma znaci svakog momenta moze da krene... a sad sam i ja pocela da navijam da se sto pre porodim, ne znam vise kako da se namestim, koliko me sve boli!
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 14.9.2009 9:50:42
|
|
|
|
marince1
|
Stize mi na mail ''vasa 35 nedelja''.EJ 35!!!Kad je to proslo!?!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 14.9.2009 10:29:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marince Stize mi na mail ''vasa 35 nedelja''.EJ 35!!!Kad je to proslo!?! Eeeeeeeeeeee, usitnilo, Marince!
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 14.9.2009 12:55:59
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Trinny IZVORNA PORUKA: marince Stize mi na mail ''vasa 35 nedelja''.EJ 35!!!Kad je to proslo!?! Eeeeeeeeeeee, usitnilo, Marince! Sitnije,cile sitnije,pokazi mi najbitnije
|
|
RE: Ko još broji sitno? 30.9.2009 11:54:58
|
|
|
|
BiBi81
|
Konačno i ja mogu da se priključim ovoj temi Ulazim u 9.mesec Karlica i prepone me svakodnevno bole. Osim toga, više puta dnevno osetim kratkotrajne bolove kao menstrualne, ali nisu jaki. Stomak se počeo spuštati, osetim to. Da li ovo znači da mogu očekivati porođaj pre zvaničnog termina?
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 30.9.2009 17:01:01
|
|
|
|
marince1
|
Mene danas nesto cudno pritiska skroz dole i imam neki cudan osecaj,neznam ni daopisem... Kao napon da piskim,a ne piski mise,kao neka struja A bebac seuzvrteo,nikad jace
|
|
RE: Ko još broji sitno? 30.9.2009 17:40:46
|
|
|
|
nina83
|
Marince, i ja osecam isto, vec danima! Kao da beba probija glavom, a opet nista.. Resila sam da se vise ne obazirem na svaku sitnicu, jer sam skroz zbunjena. Valjda cu znati kad stvarno krene
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 30.9.2009 20:29:32
|
|
|
|
marince1
|
Ma bice kad one same rese! Meni je jos rano,niti sam se dogovorila za epidural,niti sam bila naCTG,a tebi je vreme! Jel si smislila kako da nam dojavis?
|
|
RE: Ko još broji sitno? 1.10.2009 0:09:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BiBi81 Konačno i ja mogu da se priključim ovoj temi Ulazim u 9.mesec Karlica i prepone me svakodnevno bole. Osim toga, više puta dnevno osetim kratkotrajne bolove kao menstrualne, ali nisu jaki. Stomak se počeo spuštati, osetim to. Da li ovo znači da mogu očekivati porođaj pre zvaničnog termina? Ne znaci Tek je pocelo
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 1.10.2009 10:19:45
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn IZVORNA PORUKA: BiBi81 Konačno i ja mogu da se priključim ovoj temi Ulazim u 9.mesec Karlica i prepone me svakodnevno bole. Osim toga, više puta dnevno osetim kratkotrajne bolove kao menstrualne, ali nisu jaki. Stomak se počeo spuštati, osetim to. Da li ovo znači da mogu očekivati porođaj pre zvaničnog termina? Ne znaci Tek je pocelo Ih ti basznas da utesis
|
|
RE: Ko još broji sitno? 1.10.2009 11:10:21
|
|
|
|
nina83
|
IZVORNA PORUKA: marince Jel si smislila kako da nam dojavis? Mislim da cu vam javiti kad krene.. ako stignem.. Pa onda kad se vrnem kuci i uspem da sednem za komp
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 1.10.2009 11:12:25
|
|
|
|
Trcosava
|
Marinče ti si ga usitnila!!!!! manje od mesec dana!!!
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 1.10.2009 11:13:26
|
|
|
|
Trcosava
|
aiiiiiii Nina!!!! ti samo što nisi
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 1.10.2009 12:54:04
|
|
|
|
BiBi81
|
IZVORNA PORUKA: marince IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn IZVORNA PORUKA: BiBi81 Konačno i ja mogu da se priključim ovoj temi Ulazim u 9.mesec Karlica i prepone me svakodnevno bole. Osim toga, više puta dnevno osetim kratkotrajne bolove kao menstrualne, ali nisu jaki. Stomak se počeo spuštati, osetim to. Da li ovo znači da mogu očekivati porođaj pre zvaničnog termina? Ne znaci Tek je pocelo Ih ti basznas da utesis Uze mi reč iz usta
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 1.10.2009 18:18:30
|
|
|
|
YAYA
|
E i ja sam blizu , termin je 18 octobra , ali 8 idem na amnioskopiju i nadam se najboljem. Djevojcica je nemirna i nocima mi neda spavati. Takodje osjetim kako glavicom vrsi pritisak , a piskanje nocu me posebno izludjuje
|
|
|
Anketa
Fotografije deceVVVVKoliko mislite da vredi platiti za umetnicke fotografije vase dece?10 eura (
58%)
50 eura (
14%)
100 eura (
11%)
200 eura (
2%)
500 eura (
3%)
Koliko god traze, samo da je kvalitetno (
10%)
Ukupan broj glasova: 125Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!