|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ko još broji sitno?
2.9.2009 9:51:26   
Anoniman
Ma, Nince nam se samo malo zabrinulo, al mislim da smo resili tu nedoumicu... sve ce biti ok!
Miljance kako si nam? user posted image
Prolece, kaskas, ali tu si skoro sa nama! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 101
2.9.2009 11:14:08   
BINCE
ja iskreno nikakve atblete ne pijem...iako mi je dokt.bio napisao hrpu lijekova...i ja sam odlucila da ne pijme nista ako bebac dodje ranije bez tableta super a ako kasni jos bolje...a evo ja 37 sedmica i 3 dana bebac jos nece vani...pa neka ga jos malo....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 102
5.9.2009 13:00:25   
nina83
I ja se nadam da nece jos, barem ne do sledece kontrole, da stignem da pokupim sve rezultate za porodilisteuser posted image  Cula sam vise puta da posle terapije Ginipralom, zene se poradjaju sutradan, ili najvise 2-3 dana posle.. A ja prestajem u ponedeljak, pa cemo videtiuser posted image

(odgovor članu BINCE)
Direktna veza do poruke: 103
5.9.2009 13:06:49   
mihi
To nema veza, postoji i kontra teorija da se grliću i materici smanji kontraktilnost pa ni posle 40.nedelje nema porođaja to se mni desil pa su mi indukovali......

(odgovor članu nina83)
Direktna veza do poruke: 104
5.9.2009 13:09:33   
nina83
Stvarno? Eee, pa to ne bih bas volelauser posted image  Verovatno je individualno, mozda nema pravila..

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 105
5.9.2009 13:36:15   
mihi
Ne brini Nina pa i ako ti indukuju nije strašno čak možda ide i brže ja sam dobila indukciju u 11h bolove prave oko 13h a porodila se u 14 i 40h.

(odgovor članu nina83)
Direktna veza do poruke: 106
5.9.2009 13:40:08   
Jelena81
ne bih nikoga da plasim, ali prikljucena sam na indukciju u 13 h, okvirno, porodjaj poceo oko 18 i zavrsen carskim rezom malo pre ponoci...

ali se svi bolovi i komplikacije brzo zaborave....

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 107
5.9.2009 13:42:45   
mihi
Eh pa nećemo plašiti Ninu možda se porodi bez indukcije i to brzo, sada ima i epidurala pre 12 godina nije ga bilo.... Tako da nema brige draga Nina.....

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 108
5.9.2009 13:43:26   
Anoniman
Ako me sledeci put budu uopste pitali, posto prvi put nisu, necu dati da indukuju porodjaj. Mislim da je lakse bez indukcije, ja sam bila prikljucena od 8 do 14h.

(odgovor članu Jelena81)
  Direktna veza do poruke: 109
5.9.2009 14:02:47   
Anoniman
Zar ista pitaju u porodilistu? user posted image Ja mislim da ih ni ne zanima sta trudnica, tj. porodilja misli i zeli!
Meni je sve losije i losije, toliko sam malakasala da mislim da necu moci ni do kola da stignem , kad krene porodjaj! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 110
5.9.2009 14:05:54   
Anoniman
Ne brini Trinny, kad te lupi adrenalin poleteces user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne pitaju te nista, ja nisam ni znala sta je to sto su mi zakacili, ali mislim da ti imas pravo da im kazes sta hoces sta neces, pre nego sto pocne porodjaj, i da to moraju da ispostuju, osim ako ima neke preke potrebe za indukcijom i ostalim glupostima poput bensedina koji su mi roknuli u guzu a da me nisu nista pitali.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 111
5.9.2009 14:06:57   
Anoniman
Boze, pa sto bensedin i to na to mesto?! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 112
5.9.2009 14:15:03   
Anoniman
Ni sad mi nije jasno. Inekciju su mi dali, kazu, porodilja pola porodjaja zaboravi kad joj daju bensedin, da su me samo pitali mislim da bih haos napravila, ali nisu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 113
5.9.2009 14:15:59   
Anoniman
Boze sacuvaj, kakva glupost!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 114
5.9.2009 14:24:30   
mihi
Meni nisu davali bensedin samo Dolantin protiv bolova i ništa drugo, posle porođaja dr mi je dao kratkotrajnu opštu uspavala me ušila, ja sam se brzo probudila i odveli su me u sobu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 115
5.9.2009 14:44:06   
Anoniman
Kazem, uopste mi nije jasan bensedin. Osim sto mi se uzasno spavalo, a nisam mogla od kontrakcija, sto zanci da mi je vise odmogao nego pomogao. I uzasno boli kad se daje. A kad sam trazila nesto protiv bolova, nisu hteli da mi daju nista.

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 116
5.9.2009 20:23:07   
nina83
IZVORNA PORUKA: mihi

Ne brini Nina pa i ako ti indukuju nije strašno čak možda ide i brže ja sam dobila indukciju u 11h bolove prave oko 13h a porodila se u 14 i 40h.

Pa ako bas bude moralo.. Ali, svaka zena ima drugacija iskustva sa indukcijom.. Mene samo brine da ne budu nepodnosljivi boloviuser posted image  Ovi "obicni" me manje sekirajuuser posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 117
5.9.2009 20:26:48   
Anoniman
Nina, ne treba nista da te brine. Nekima je tesko, nekima manje tesko, ali sve to, zaista, prodje. Nisi ni svesna koliko mozes da podneses, i onda kad prodje, budes ponosna na sebe sto si izdrzala. Misli na bebu, i da ces je uskoro ugledati, a ne na bolove, i bice ti lakse user posted image

(odgovor članu nina83)
  Direktna veza do poruke: 118
5.9.2009 20:31:34   
nina83
Hvala, Nedjouser posted image
Naravno, bebce je najbitnije i jedva cekam da je ugledam, ali, znas..ovo-ono..prvi put mi je, pa prpa uhvati od nepoznatog!
Ali, bice to sve okuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 119
6.9.2009 9:08:20   
Anoniman
Samo lagano, disi duboko i sve ce biti ok... ja kad se uznemirim ili imam one lazne kontrakcije koje su postale itekako ucestale, samo upotrebim ono disanje koje sam naucila od 2 odlaska na vezbice... brzo se smirim! user posted image

(odgovor članu nina83)
  Direktna veza do poruke: 120
6.9.2009 9:57:55   
marince1
Zanske ja jos prilicno kaskam za vama,ali sam usitnila.
Sve se nekako tripujem da necu sve da stignem,da co to da me ''strefi iznenada'' user posted image
Nekako mi je stomak tvrdji ovih dana

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 121
6.9.2009 13:12:03   
sneza24
IZVORNA PORUKA: nina83

I ja se nadam da nece jos, barem ne do sledece kontrole, da stignem da pokupim sve rezultate za porodilisteuser posted image  Cula sam vise puta da posle terapije Ginipralom, zene se poradjaju sutradan, ili najvise 2-3 dana posle.. A ja prestajem u ponedeljak, pa cemo videtiuser posted image

Ja sam se porodila posle 2 nedelje.

(odgovor članu nina83)
Direktna veza do poruke: 122
6.9.2009 13:13:09   
sneza24
IZVORNA PORUKA: Nedja

Ni sad mi nije jasno. Inekciju su mi dali, kazu, porodilja pola porodjaja zaboravi kad joj daju bensedin, da su me samo pitali mislim da bih haos napravila, ali nisu user posted image

I ja sam dobila bensedin ali nista nisam zaboravila svega se secam do detalja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 123
6.9.2009 13:40:08   
Mivica
Snežo, čestitam još jednom, ovaj put "uživo"!
Kako si? Kako je bebac?

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 124
6.9.2009 17:19:51   
sneza24
Hvala Mivice.
Dobro smo oboje,hvala Bogu.

(odgovor članu Mivica)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Rodbina
Diabla

Kako regovati kada vas svekrva ili zaova provociraju?

Ignorisati ih (27%)

Sasuti paljbu (5%)

Sa stilom im odgovoriti (68%)

Ukupan broj glasova: 110

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here