Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 12.7.2019 9:29:19
|
|
|
|
doramar11
|
Hrana je dobra, a decica najbolje jedu u grupi.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 12.7.2019 10:31:05
|
|
|
|
MimaKos
|
Tako je, i ono sto mozda kod kuce ne bi.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 12.7.2019 11:22:45
|
|
|
|
doramar11
|
Ipak su tamo disciplinovani, tako i u pogledu hranjenja. Nekad se iznenadim sta sve jedu u vrticu.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 13.7.2019 15:55:45
|
|
|
|
MimaKos
|
I ja, ali u grupi zaista sve brze prihvate
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 13.7.2019 16:44:54
|
|
|
|
doramar11
|
Nema tamo da mamica titra i da vidis kako moze. 4 obroka imaju, sasvim dovoljno.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 13.7.2019 16:46:01
|
|
|
|
MimaKos
|
Tako je, ruke iza ledja kad se servura i na pistaljku kreni, nema ocu necu
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 13.7.2019 16:47:00
|
|
|
|
doramar11
|
Da, da gledam jel ovo bre moje dete, sta se desava :) Svi kao jedan!
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 13.7.2019 16:47:38
|
|
|
|
MimaKos
|
Meni to slatko mnogo :)) nigd3 nisu bombice kao u vrticu
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 29.9.2021 7:19:19
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Prekjuce su imali socivo za rucak i kaze da niko nije jeo. Ja sam vise puta htela da spremim kod kuce i nisam... Sad mi zao, jer ovako joj je prvi susret bio u vrticu.. Da je probala kod kuce mozda bi i tamo htela. Moracu da probam da spremim.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 30.10.2023 12:54:40
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kod nas je hrana i vise nego sjajna! Nazlost,stanje je takvo,da vecina dece ne jede kuci junetinu,med,lesnike... Raznovrsno je,bogat jelovnik,odlicno pripremljeno. Ok,bude keks,kolac,sardina,hleb i mleko.Ne ide,ali ... Rucak je izvrstan-uzine korektne.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 30.10.2023 14:01:45
|
|
|
|
flamingos
|
Kod nas zavisi od vrtića do vrtića.Jedni se hvale,drugi se žale.Bitno je da se deca hrane zdravo.Sad,koliko je to moguće u današnje vreme...
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 31.10.2023 9:17:17
|
|
|
|
Srecko47E
|
Zemun ima isti jelovnikza sve vrtice,sto je super i zaista je hrana odlicna. Da mogu da kazem,zdrava,ne mogu. Realno,danas svako pojam zdravo-uzima zddravo na gotovo i shvata na sebi svojstven nacin. Ali je korektna za taj uzrast,spram namirnica,kalorija itd. Puz,vrtic ima recimo zdravu ishranu. Moja deca to jedu i kuci,ali znma, da isto tako,vecina roditelja to ne daje,deca verovatno ne bi jela i opet bi nastao problem. Generalno,ishrana u vrticu je uvek bila i bice problem. Ja sam zadovoljna,deca isto,to je valjda bitno... Da mozemo nesto da menjamo,tesko.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 31.10.2023 15:51:02
|
|
|
|
flamingos
|
Pa super kad ste zadovoljni hranom u vrtiću.To je najbitnije.Da znaš da dete jede zdravu i kvalitetnu hranu.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 31.10.2023 16:17:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod nas u vrticima je isti jelovnik. Sad ne znam za privatne kako je. Ali da je potpuno zdrava ishrana, nije bas.
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 1.11.2023 10:10:00
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja sam bicu iskrena,sokirana jelovnikom,pozitivno. Drzavni vrtic,jela se menjaju svake nedelje,retko kad se ponovi. Ponavlja se odrucak-to moje dete slabije jede,jer nemam naviku mazanja namaza na parce hleba,pa jede kuci. Ali je sve ostalo sasvim ok. Proso,socivo,mnogo povrca....
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 1.11.2023 14:15:54
|
|
|
|
flamingos
|
To je stvarno za svaku pohvalu.Znaš da su deca namirena.Baš lepo.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 1.11.2023 14:53:12
|
|
|
|
Srecko47E
|
Stariji decak ima rucak u boravku.Lido Zemun,hrana je perfektna!
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 1.11.2023 15:48:33
|
|
|
|
flamingos
|
Blago vama.Ovde zavisi od vrtića do vrtića.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?