Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 22.6.2018 17:00:56
|
|
|
|
Maraj
|
Pa da MK to znam za drzavne A za privatne mi je to malo...onako.... ne znam.koliko ih kontrolisu. Mada niko se ne igra sa decom...
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 22.6.2018 17:14:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja, opet, mislim da u privatnim mozda i vise obracaju paznju. Bas to, ne bi se igrali sa decom, posebno sa hranom...
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 22.6.2018 17:19:52
|
|
|
|
MimaKos
|
Iskreno nisam sigurna, kod nas stvarno nicu kao ludi a uopste ne mislim da ih iko kontrolise... Hvala Bogu pa do sad nije bilo slucajeva kao ovaj sad u Bgu, jos ispade jedan od boljih..
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 22.6.2018 17:22:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Ne znam kako ide procedura otvaranja vrtica, ali pretpostavljam da moraju da prodju odredjene kontrole. Kako je - ne znam, nisam imala prilike detaljnije time da se bavim.
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 22.6.2018 17:25:34
|
|
|
|
MimaKos
|
Ne znam ni ja, ali salmonela u onakvom vrticu, a kod nas po nekim stanovima adaptiranim su privatni vrtici.. Ne deluje mi kao da se neko preterano time bavi odnosno da kontrolise to
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 22.6.2018 17:27:43
|
|
|
|
mama Jo
|
To za adaptirane stanove mi je automatski sumnjivo. Mislim da je Maraj spominjala da nesto alicno ima kod nje u komsiluku. Ako budem dete upisivala u privatni vrtic jedna od stavki koju cu posebno da ispitam je nacin ishrane.
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 22.6.2018 22:12:36
|
|
|
|
MimaKos
|
I ljude koji sa decom rade odnosno ko ih cuva, stvarno ima svacega..
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 13:21:33
|
|
|
|
Sanidej
|
U vrticu je sve lepo i ukusno ako se pitaju moje smizlice, kod kuce bas i ne grrr 😊
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 13:26:39
|
|
|
|
bubulence
|
Kontam da Sanidej vija nagradu ali mi sve teme daju inspitaciju za pisanje 😁. Kod nas u vrticu je hrana skroz ok, mislim da vise od pola dece kod kuce ne moze da priusti sebi obrok koji tamo dobiju...
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 14:43:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Bubi
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 18:00:44
|
|
|
|
vocicana
|
Kontam da Sanidej vija nagradu ali mi sve teme daju inspitaciju za pisanje 😁. Msm da isto mislimo. Ishrana je u vrticu super, vrlo je lepo izbalansirana, moje dete sve voli I lepo jede. Jelovnik je na raspolaganju roditeljima, svega ima, tako da se I mame malo organizuju da ne dupliraju jelo iz vrtica kao meni sto se desavalo u pocetku.
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 19:34:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja ni ne pamtim jelovnik, nece nista biti ni ako kuci pojede isto Mada ona retko hoce da ruca posle vrtica,eventualno nesto malo.
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 20:08:12
|
|
|
|
Maraj
|
Pa blago vama. Moje dete jedva da pojede nesto u vrticu. Pojede suvog hleba
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 20:49:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj,a sto nece da jede? Ja vikendom ludim,nista kuci ne jede. U vrticu sve. Retko kad se desi da slabije tamo jede. A da ne pišem opet o nekom vocu koje kuci ni da primirise a tamo naravno jede.
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 20:56:07
|
|
|
|
bubulence
|
Moja pojede sve u vrticu i jos 2x ruca kod kuce, a ima 4 god i 13 kg...
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 21:14:10
|
|
|
|
Maraj
|
Bubulence moj uma 3 god i 5 meseci i ima 17kg a nista ne jede.... Ivana bira....nece da jede Ludim od njega. Nece sve namirnice da jede. Bas bira... Prosle medelje je dobio 5.na ruci zato sto ke jeo spanac i panjrani oslic u vrticu. Meni kad suze nisu krenule kad mk je vaspitacica rekla da je jeo
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 21:18:59
|
|
|
|
bubulence
|
Maraj nema pravila. Moja staeija cerka je bucka, ima 7, 5 god i oko 36kg, a mladja jede duplo vise od nje. Ali bukvalno duplo vise.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 21:21:45
|
|
|
|
Maraj
|
Jao...meni muka od svakog njegovog obroka. Sve moram da ga teram, da ga ucenjujem... al eto taj dan je pojeo rucak u vrticu. Bas sam srecna bila. Cela familija je odmah obavestena sve se nadam da ce uz drugu decu tamo poceti da jede...
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 21:56:12
|
|
|
|
bubulence
|
Posalji ga kod nas da vidi kako se jede i neces imati vise problema 😂
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 5.3.2019 20:13:25
|
|
|
|
Sanidej
|
Da li je moguce da dete u vrticu pojede kolac od sargarepe, a tu istu sargarepu ne mogu da joj uvalim kod kuce na 101 nacin?!!!
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 5.3.2019 20:17:08
|
|
|
|
veselicaa
|
Moja S je u vrticu jela proju a kod kuce nije htela ni da proba.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 5.3.2019 21:29:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Normalno. Moja jede skoro sve u vrticu,kuci skoro nista.
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 5.3.2019 21:31:02
|
|
|
|
Milena18
|
Isto je i kod nas. Kod kuće skoro ništa kuvano neće, a u vrtiću uvek pojede sve, nekad i dodatak.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 6.3.2019 20:35:18
|
|
|
|
mirana1
|
Ima li dete koje ne jede u vrticu, jako su retka ta deca.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 12.7.2019 6:53:16
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: mirana1 Ima li dete koje ne jede u vrticu, jako su retka ta deca. imamo mi takvog decaka u vrticu, nece da lizne nista i sta da mu rade,ni roditelji znaju za to. Moja hvala bogu jede sve, i nikad mi se nije bunila
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Njoj je 15, jednom nogom još u detinjstvu,...Teško je imati 15 godina. Takođe je prilično sjajno biti 15. 15 je hodajuća kontradiktornost.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?