Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 22.6.2018 17:00:56
|
|
|
|
Maraj
|
Pa da MK to znam za drzavne A za privatne mi je to malo...onako.... ne znam.koliko ih kontrolisu. Mada niko se ne igra sa decom...
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 22.6.2018 17:14:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja, opet, mislim da u privatnim mozda i vise obracaju paznju. Bas to, ne bi se igrali sa decom, posebno sa hranom...
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 22.6.2018 17:19:52
|
|
|
|
MimaKos
|
Iskreno nisam sigurna, kod nas stvarno nicu kao ludi a uopste ne mislim da ih iko kontrolise... Hvala Bogu pa do sad nije bilo slucajeva kao ovaj sad u Bgu, jos ispade jedan od boljih..
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 22.6.2018 17:22:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Ne znam kako ide procedura otvaranja vrtica, ali pretpostavljam da moraju da prodju odredjene kontrole. Kako je - ne znam, nisam imala prilike detaljnije time da se bavim.
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 22.6.2018 17:25:34
|
|
|
|
MimaKos
|
Ne znam ni ja, ali salmonela u onakvom vrticu, a kod nas po nekim stanovima adaptiranim su privatni vrtici.. Ne deluje mi kao da se neko preterano time bavi odnosno da kontrolise to
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 22.6.2018 17:27:43
|
|
|
|
mama Jo
|
To za adaptirane stanove mi je automatski sumnjivo. Mislim da je Maraj spominjala da nesto alicno ima kod nje u komsiluku. Ako budem dete upisivala u privatni vrtic jedna od stavki koju cu posebno da ispitam je nacin ishrane.
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 22.6.2018 22:12:36
|
|
|
|
MimaKos
|
I ljude koji sa decom rade odnosno ko ih cuva, stvarno ima svacega..
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 13:21:33
|
|
|
|
Sanidej
|
U vrticu je sve lepo i ukusno ako se pitaju moje smizlice, kod kuce bas i ne grrr 😊
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 13:26:39
|
|
|
|
bubulence
|
Kontam da Sanidej vija nagradu ali mi sve teme daju inspitaciju za pisanje 😁. Kod nas u vrticu je hrana skroz ok, mislim da vise od pola dece kod kuce ne moze da priusti sebi obrok koji tamo dobiju...
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 14:43:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Bubi
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 18:00:44
|
|
|
|
vocicana
|
Kontam da Sanidej vija nagradu ali mi sve teme daju inspitaciju za pisanje 😁. Msm da isto mislimo. Ishrana je u vrticu super, vrlo je lepo izbalansirana, moje dete sve voli I lepo jede. Jelovnik je na raspolaganju roditeljima, svega ima, tako da se I mame malo organizuju da ne dupliraju jelo iz vrtica kao meni sto se desavalo u pocetku.
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 19:34:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja ni ne pamtim jelovnik, nece nista biti ni ako kuci pojede isto Mada ona retko hoce da ruca posle vrtica,eventualno nesto malo.
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 20:08:12
|
|
|
|
Maraj
|
Pa blago vama. Moje dete jedva da pojede nesto u vrticu. Pojede suvog hleba
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 20:49:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj,a sto nece da jede? Ja vikendom ludim,nista kuci ne jede. U vrticu sve. Retko kad se desi da slabije tamo jede. A da ne pišem opet o nekom vocu koje kuci ni da primirise a tamo naravno jede.
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 20:56:07
|
|
|
|
bubulence
|
Moja pojede sve u vrticu i jos 2x ruca kod kuce, a ima 4 god i 13 kg...
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 21:14:10
|
|
|
|
Maraj
|
Bubulence moj uma 3 god i 5 meseci i ima 17kg a nista ne jede.... Ivana bira....nece da jede Ludim od njega. Nece sve namirnice da jede. Bas bira... Prosle medelje je dobio 5.na ruci zato sto ke jeo spanac i panjrani oslic u vrticu. Meni kad suze nisu krenule kad mk je vaspitacica rekla da je jeo
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 21:18:59
|
|
|
|
bubulence
|
Maraj nema pravila. Moja staeija cerka je bucka, ima 7, 5 god i oko 36kg, a mladja jede duplo vise od nje. Ali bukvalno duplo vise.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 21:21:45
|
|
|
|
Maraj
|
Jao...meni muka od svakog njegovog obroka. Sve moram da ga teram, da ga ucenjujem... al eto taj dan je pojeo rucak u vrticu. Bas sam srecna bila. Cela familija je odmah obavestena sve se nadam da ce uz drugu decu tamo poceti da jede...
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 24.2.2019 21:56:12
|
|
|
|
bubulence
|
Posalji ga kod nas da vidi kako se jede i neces imati vise problema 😂
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 5.3.2019 20:13:25
|
|
|
|
Sanidej
|
Da li je moguce da dete u vrticu pojede kolac od sargarepe, a tu istu sargarepu ne mogu da joj uvalim kod kuce na 101 nacin?!!!
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 5.3.2019 20:17:08
|
|
|
|
veselicaa
|
Moja S je u vrticu jela proju a kod kuce nije htela ni da proba.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 5.3.2019 21:29:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Normalno. Moja jede skoro sve u vrticu,kuci skoro nista.
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 5.3.2019 21:31:02
|
|
|
|
Milena18
|
Isto je i kod nas. Kod kuće skoro ništa kuvano neće, a u vrtiću uvek pojede sve, nekad i dodatak.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 6.3.2019 20:35:18
|
|
|
|
mirana1
|
Ima li dete koje ne jede u vrticu, jako su retka ta deca.
|
|
|
|
RE: Ishrana dece u vrticima 12.7.2019 6:53:16
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: mirana1 Ima li dete koje ne jede u vrticu, jako su retka ta deca. imamo mi takvog decaka u vrticu, nece da lizne nista i sta da mu rade,ni roditelji znaju za to. Moja hvala bogu jede sve, i nikad mi se nije bunila
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?