Bebana17 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (24.9.2013 19:42:29)
|
Ja sam danas bila u Valjevu na konsultacijama i moram reći kada uporedim NF i Valjevo, Valjevo je je kao druga dimenzija... Ja nisam mogla da poverujem, dr je sat i po vremena potrošio na mene i mog muža, sve detaljno listajući i zapisujući, sebi je stavljao napomene, preporučio da se uradi histeroskopija, ali ne i obavezno (ja sam naravno odmah pristala, jer sam i sama smatrala da mi to nedostaje, a bitan je nalaz)... ma svi, od sestara, preko doktora, čekaonice, soba, sve je kao bombonica, čisto, uredno, svi nasmejani, srdačni, ohrabrujući, ali pri tom i realni, jer sve ovo je na kraju lutrija. Odmah smo se dogovarali i za zamrzavanje ako bude materijala, rekao mi je iskreno da su u frontu dobro radili, da su dobili dobre rezultate, i da sada posle svih pretraga i novih lekova koje uzimam i koje ću tek dobijati da smo pokriveni za neke stvari za koje nismo bili u prvom postupku. Dvoumio se između kratkog i dugog, ali moj muž je prevagnuo da se radi kratki (logika njegovog lekara je da ne treba menjati dobitnu kombinaciju tj lekove koji deluju), pa smo na kraju dogovorili kratki program. Sami smo odabrali da u ciklusu u novembru radimo vto (posle konsultacija sa endokrinologom, hematologom i odrađenom histeroskopijom). Ovde pišem, čisto da bi sve žene koje su o ovoj priči, a neodlučne su oko same klinike, znali kakvo je moje iskustvo i prvi doživljaj klinike. Post ću kopirati i staviti i na temu Valjeva. A i moj muž je izuzetno zadovoljan, prokomentarisao je da je ovo retko normalan doktor, koji nije sujetan, sa kojim se može razgovarati normalno. Čak mu nije palo teško ni to što smo čekali od psihologa do razgovora sa njim dva sata.
|
|
|
|