jelena038 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (24.10.2013 14:18:54)
|
Pamtilice moje [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Kutak je forum, uglavnom je najvise reeci o sterilitetu, glupo mi da ovde sad reklamiram, ali znam da mnogi znaju. Ja sam do njega dosla slucajno, guglajuci VTO dnevnike jos pre prvog postupka i nasla ih tamo bas lepo slozene, svaka zena ima svoju temu, pise i jako je uredno, hronoloski, pa puno pomogne i sa prakticne strane, a i sa psihicke, dize ti moral kad se izbedacis, nekad se prepadnes, pa onda procitas da su sve zene imale faze i da im se mnogima slicno desavalo. Registrovala sam se tamo prosle godine, pocela da vodim dnevnik i posle neuspelog pokusaja stvano prestala sa forumima, bilo mi je jako tesko. Ove godine sam dugo razmisljala i ipak odlucila da pisem dnevnik tamo, jer sam pisac, a meni pisanje dodje kao terapija, a i znam koliko su meni znacli tudji dnevnici, pa nisam htela da budem sebicna i krijem svoja iskustva. Tako sam ostala na Kutku, sad tamo vodim trudnicki dnevnik, iskreno se nadajuci da ce vam i on ubrzo svma zatrebati! Okacila sam link u gornjem komentaru. Dunja, ah da, p dobro, pisanje, slikanje.. nek je umetnost :D
|
|
|
|