RE: Vantelesna oplodnja XI deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

PalcicaBg -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (23.10.2013 21:37:58)

IZVORNA PORUKA: Babybu

Kada cemo znati da li je tender prosao,tog cetvrtog ili neki drugi datum?Iskreno meni se ne ide kod privatnika u Bg nesto mi ne ulivaju poverenje,najpre bih otisla u spebo...joj muka mi je vise

Mislim da tad samo otvaraju ponude,a krajem novembra ce se znati da li je prosao tender,tako pise na sajtu RFZO u javnim nabavkama.

jelena038 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (23.10.2013 21:39:55)

Aaaaaaaaaaaa, ja na Kutku videh da je neka Dunja trudna, doletim ovde da vidim da to nije nasa Dunja, i onda vidim i Ciklamu i... Ajoj, koliko ste me obradovale! Idem sad da citam ko je sve zatrudneo od kad sam bla zadnji put tu! Zene, mnogo sam srecna zbog vas!
[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

PalcicaBg -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (23.10.2013 21:43:04)

Dunja bas si me obradovala.Cestitam draga,zelim ti mirnu i laku trudnocu.Vuci za nosice jako,jako... [sm=smiley17.gif]

PalcicaBg -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (23.10.2013 21:44:20)

Pari nek je srecan pocetak i da nas uskoro obradujes lepim vestima! [sm=smiley31.gif]

Babybu -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (23.10.2013 21:54:08)

Zenske jel neka od vas radila vto u jevremovoj i kakvi su...kolika im je uspesnost

PalcicaBg -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (23.10.2013 21:58:56)

Ja nisam radila nigde jos uvek,al da biram izmedju klinika u Bg-u izabrala bih Jevremovu,ne znam zasto,tako instiktivno.Cula sam dosta lepo o njima,mada sad kad vidim da je Dunjici uspelo kod Ivanovica kolebam se i za njih. [sm=smiley36.gif] Mislim da svaka klinika ima svoje mane i prednosti.Spebo mi uliva poprilicno poverenja,jedina mana sto je daleko.

isidora88 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (23.10.2013 22:20:27)

jelena i ti si trudna[sm=sloncek.gif], cestitam sa zakasnjenjem, nisam znala, sve najbolje i da uzivate apokon u cetvoro [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], jesi uspela prirodno?

jelena038 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (23.10.2013 22:32:35)

Nisam, draga, uspela druga VTO, pregurali smo pola, jos ne znamo pol, ali malo ima komplkacija, pa nas to ni ne brine toliko. Stavili su mi serklaz uglavnom lezim, ali sam srecna. Znam da ne zna skoro niko, odavno ne pisem na RR, samo sam ovde dosla da javim zenicama u VTO postupcima i ponekad naletim kad mi neko kaze nesto vazno, LO i World, s njima sam u kontaktu..

sonyasha -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (23.10.2013 22:38:28)

Ciklamice, draga, rasplaka me načisto!!! neka je sa srećom i da sve na dalje prođe savršeno i lagano!!!!I tako, čitam, čitam i onda se još jednom mnogo obradujem Jelena, čestitam i tebi draga i neka ti je sa srećom!!!!!

isidora88 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (23.10.2013 22:39:41)

bas mi je drago, nemas pojma koliko[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
znam da se nisi javljala od prve vto...
izguracete vi to, samo napred, da sve bude u redu[sm=smiley31.gif]

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (23.10.2013 22:47:55)

Ih bre Jeco, pa ja tebe redovno pratim na kutku [sm=smiley31.gif], ali slabo ja tamo pišem. Najviše sam se tamo javila zbog naše Erato, koja mi je prva pomazila stomak još pre bete! [sm=smiley1.gif]

Čuvaj se [sm=smiley31.gif]
IZVORNA PORUKA: jelena038

Aaaaaaaaaaaa, ja na Kutku videh da je neka Dunja trudna, doletim ovde da vidim da to nije nasa Dunja, i onda vidim i Ciklamu i... Ajoj, koliko ste me obradovale! Idem sad da citam ko je sve zatrudneo od kad sam bla zadnji put tu! Zene, mnogo sam srecna zbog vas!
[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (23.10.2013 22:50:46)

Samo da mi prođe prvi UZ kako treba, pa vučem, prašim, sve radim što treba [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]
IZVORNA PORUKA: PalcicaBg

Dunja bas si me obradovala.Cestitam draga,zelim ti mirnu i laku trudnocu.Vuci za nosice jako,jako... [sm=smiley17.gif]

cvećka -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (23.10.2013 23:17:37)

Lepterija, Ciklama, Jelena, cestitam svima od srca, lepih li vesti [sm=smiley31.gif]

Palcice, Viking je radila kod njih, ja sam takodje kod Ivanovica...

vonavoj -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (24.10.2013 8:38:47)

jelena038, divne vesti,nisam bila u toku,slabo posecivala RR![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
ijaoj,sve stare cekalice [sm=nosecka.gif]

pari -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (24.10.2013 8:41:26)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: pari

Da li mislite da je ok u toku stimulacije da se ide na jogu? idem već 2 godine... šetnja je svakako preporučljiva verujem...

Ja kada sam pitala dr. da li smem da vežbam u toku postupka (prethodnog) reklu su mi da mogu samo ako sam i do tada redovno vežbala, tj. ako time ne narušavam dotadašnju životnu rutinu. Znači, da ne

hvala Dunja! pitala sam dr Jelenu, rekla je da ne idem na jogu, da su šetnje ok, ali zbog uvećavanja janika, bolje ne raditi nikakve vežbe...

bea83 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (24.10.2013 8:47:24)

Nisam, draga, uspela druga VTO, pregurali smo pola, jos ne znamo pol, ali malo ima komplkacija, pa nas to ni ne brine toliko. Stavili su mi serklaz uglavnom lezim, ali sam srecna. Znam da ne zna skoro niko, odavno ne pisem na RR, samo sam ovde dosla da javim zenicama u VTO postupcima i ponekad naletim kad mi neko kaze nesto vazno, LO i World, s njima sam u kontaktu..

Jelena[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]čestitam, davno te nije bilo a sad si me baš obradovala[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Torbica -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (24.10.2013 8:54:52)

Jelena, cestitam ti od srca!!!!! Secam te se iz crtica! Jako mi je drago, uzivaj i odmaraj, bice to sve ok! [sm=smiley27.gif]

mishulin -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (24.10.2013 10:25:20)

Da li neko sem degu i mene čeka pozivno pismo iz Betanije? [sm=smiley13.gif]

mickybap -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (24.10.2013 10:35:27)

U subotu imam punkciju jajnika [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],uvece dobijam Pregnyl,folikuli su mi tj pisem kako je bilo na papiru 12x3 20,18,20 .... endomentrijum 7,5

PalcicaBg -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (24.10.2013 11:15:14)

IZVORNA PORUKA: mickybap

U subotu imam punkciju jajnika [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],uvece dobijam Pregnyl,folikuli su mi tj pisem kako je bilo na papiru 12x3 20,18,20 .... endomentrijum 7,5

Mickybap [sm=bravo.gif] Srecno u subotu,da bude sto vise jajasca... [sm=smiley31.gif]

mickybap -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (24.10.2013 11:33:57)

jeeeeee,hvala [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

jelena038 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (24.10.2013 11:40:30)

Hvala vam, drugarice, zao mi je sto nisam cesce tu, ali kad izgubis nit posle tesko pohvatas konce.. Sve vas vucem za nosice, a sad ce boga mi i ove dve smizle sa debelim betama da vas vuku jos i jace, ipak su one glavna tema! Secam se svakog dana cekanja ovde, i svog, i vaseg, i kad cujem da je nekom uspelo, pocnem da skacem kao malo dete!

Dunja, pa prosli put si napisala da si videla na Kutku, ali ja na Kutku nikako da skontam nikog ko bi licio na tebe i juce kad videh nik, reko'' - garant je ona :D Erato sam skontala, mada je tamo moda da se menjaju nikovi, ali znam da je ona, neke ljude prosto prepoznas, bez obzira na ime. Ja se tamo skroz drugacije zovem, al svi me o''ma'' prepoznali, cim sam zinula, sto rekla moja baba :D

Zenice, glupo mi da ovde sad prepricavam svoja iskusva nesto ukratko, evo linka dnevnika uspele VTO (ima pre toga i dnevnik neuspele, svasta i tamo ima da se procita), pa koga zanima nek procita, bice mi zadovoljstvo da nekome moja iskustva pomognu.
Sve vas ljubim i ako jos neka tamo postoji pod nekim drugim nikom, javite mi u inbox!

Jelena, i sada kao i oduvek nije dozvoljeno stavljanje linkova koji vode ka drugim porodičnim portalima, u skladu sa tim link je obrisan!

Trcosava -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (24.10.2013 11:51:03)

Grešiš sinak, ja te pamtim [sm=smiley31.gif]

vonavoj -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (24.10.2013 11:55:12)

i ja te pamtim..a ne znam o cemu pricate!taj kutko![sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (24.10.2013 11:56:05)

i ja te pamtim![sm=smiley1.gif] i cestitam ti!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>