dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (17.9.2013 12:53:15)
|
E pa onda sam pobrkala, izvinjavam se [sm=smiley9.gif] zNAM DA JE PISANO DOSTA o tome da dr. traže da bude do 2, baš mi se činilo za Garalejićku, a u stvari je možda baš obrnuto pisano, da one jedina ne traži. I ovo što kažeš (boldovano), i ja sve više počinjem da mislim .. IZVORNA PORUKA: Bebana17 To da Garaleićka neće da radi vto ženama koje imaju preko 2 THS je netačno, barem u NF tako ne postupa, tj.ne vraća žene zbog TSH, čak i tvrdi da to nema uticaja na postupak (moja kompanjonka iz vto borbe je imala preko 5 tsh pa su joj radili vto u frontu kad i meni i kada je ona nakon neuspele vto pitala da li je problem bio u visokom tsh, rekli su joj da nije, da to nema uticaja, jer se navodno to rešava stimulacijom [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]). A svi drugi lekari iz ove oblasti tvrde da ima veze, i da je idealno da bude do 2. E, sad, ja verujem da je bolje da bude do 2, ali sigurna sam da ima trudnoća ostvarenih i sa gorim rezultatima. Prosto, kako koga zapadne... Sve više sam mišljenja da kad dođe naše vreme biće i beba.
|
|
|
|