RE: ime za decaka (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

Olga75 -> RE: ime za decaka (4.9.2013 17:05:22)

ja odavno nisam cula da je neko sinu dao ine npr : Dejan , Darko , Goran , Igor , Miroslav , Slavko , Tihomir
ne znam , nisu moderna izgleda vise

viking -> RE: ime za decaka (4.9.2013 17:27:37)

Mi u okruženju imamo decu koja se zovu Vladimir, Žarko, Jelena, Nikola, Tadija... u manjini su ali ih ima.

17 joka -> RE: ime za decaka (4.9.2013 17:34:53)

meni se svidjaju Vukašin ,Vasilije,Bogdan, David ako budemo imali bebu i bude dečak imace jedno od ovih imena

dunja RR -> RE: ime za decaka (4.9.2013 18:46:02)

A ja sam kada smo bili klinci bila ubeđena da je Jelena najviše na svetu, zato što smo u odeljenju imali čak 4 Jelene, Vik zna.

IZVORNA PORUKA: viking RR

Mi u okruženju imamo decu koja se zovu Vladimir, Žarko, Jelena, Nikola, Tadija... u manjini su ali ih ima.

dunja RR -> RE: ime za decaka (4.9.2013 18:51:07)

Ja za dečaka imam ime Sava, po mom dedi. Nekako oduvek želim to ime, ako Bog da, pa budem imala sina. Znam za jedan par koji je pre par godina dao to ime detetu, a pored njih ama baš nikoga ne znam. I to mi je drago, biće baš jedinstven [sm=smiley1.gif].

Samo još da dobijem sina i da se mm složi [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

Pored Save volim još Bogdan, Simeon.

Ženska su mi Simona i Milena.

17 joka -> RE: ime za decaka (4.9.2013 18:56:30)

Dunjice, imaces ti bar jednog sina[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
ja imam brata i zove se Sava i jeste retko ime

dunja RR -> RE: ime za decaka (4.9.2013 18:57:42)

IZVORNA PORUKA: Biserce

Nesto mi se ne svidja ni jedno musko ime vise...a vreme prolazi...uz Vasilija mi ide Dimitrije, mada posto je termin za sv Nikolu verovatno ce i biti Nikola, mada, lepse mi je Nikolaj...videcemo, mozda kum ima neku lepu ideju. Mm-u se svidjaju Vidak i Miljan...

Lepo mi je ovo ime, a i žensko staro slovensko Vida mi je prelepo, ima značenje i u našem jeziku a na hispano jezicima znači život.

dijana1* -> RE: ime za decaka (4.9.2013 18:58:30)

Dunja navijam da nam uskoro dodje jedan Sava [sm=smiley31.gif][sm=bravo.gif]

Modessty -> RE: ime za decaka (5.9.2013 0:16:08)

Izgleda da će na kraju ipak biti Nikola. Nekako mi se najviše slaže uz Danila [sm=smiley36.gif]
Ali moguće je da mi nešto drugo padne na pamet nakon porodjaja.

minamina -> RE: ime za decaka (10.11.2013 18:19:27)

Koje vam je lepse ime Stefan ili Aleksa?

Leax -> RE: ime za decaka (10.11.2013 18:23:33)

IZVORNA PORUKA: minamina

Meni je Aleksa[sm=smiley27.gif] prelepo i ako bi ikada imala jos jednog decaka dala bi mu to ime.

Lu -> RE: ime za decaka (10.11.2013 18:46:11)

Neću biti od pomoći, meni su oba lijepa[sm=smiley1.gif]
P.S. Mada mi je ljepše Aleksej od Aleksa, eto[sm=smiley36.gif]

Lepterija -> RE: ime za decaka (10.11.2013 18:58:58)

Ja u komsiluku imam blizance Sava i Jakov. Trenutno i mene muce muska imena. Svidjaju mi se Sergej, Andrej, Matej i sl, ali su nekako nezgodna za dozivanje.

Lu -> RE: ime za decaka (10.11.2013 19:02:37)

Kad moja komšinica zove Mateja, svi čujemo[sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: ime za decaka (10.11.2013 19:28:17)

IZVORNA PORUKA: minamina

Meni je lepše Stefan[sm=bravo.gif] i sama sam svome sinu dala ime Stefan[sm=smiley36.gif]

New Mom -> RE: ime za decaka (10.11.2013 21:01:00)

IZVORNA PORUKA: Biserce
mada posto je termin za sv Nikolu verovatno ce i biti Nikola, mada, lepse mi je Nikolaj...

To i jeste Sv.NikolaJ mada su većina to prihvatili kao Sv.Nikola.
Ja ga imam, pa sam pristrasna.[sm=smiley1.gif]

Sad još ne znam kog je pola, al ako bude muško i dalje biramo od onoga pd prošlog puta: Leonid, Jurij, Fjodor. Sem ako neko baš baš ne znam kako novo ime me ne zaslepi do porođaja.

Klarita -> RE: ime za decaka (26.11.2013 10:42:52)

Nikolaj [sm=smiley1.gif] sad sam se malo oraspolozila...vec par dana sam u bunilu, jer sam odavno odabrala imena za decu (Klara, Jakov i Ljupka) Klara puni tri godinice uskoro, cekam Jakova, Ljupka ce ako Bog da za koju godinu...kad pre neki dan cujem ime Jakov dala moja prijateljica svom sinu, poludela sam...znam da nije to moje ime, i znam da nije "ukrala" moje ime, ali jednostavno ne volim cesta imena i Jakov bi bio prvi kao sto je Klara, a kako zivimo u malom gradicu ufffffffffff
Sad samo razmisljam o tome...koje ime odabrati??? Muz me pravi ludom, a ja se unervozim jer K svima prica kako ce mama da joj rodi jakova, i zove ga jakov...i bas sam bljak.

vikiveki -> RE: ime za decaka (26.11.2013 10:50:07)

Klarita i ja ne volim ta česta imena....ja radim u vrtiću pa se često dešava da u grupi skoro pola grupe bude neko tada popularno ime,pa onda kada zovnemo dete ono nezna koga zovemo npr.sada u grupi imam 4 Filipa,3 Jovana,4 Jovane....
Ja sam mom dečaku dala ime Viktor i to je relativno retko , drugom je ime Stefan a devojčica koja je najstarija je Viktorija
New M baš ti je zanimljivo ime Fjodor i nesvakidašnje

Наташица -> RE: ime za decaka (26.11.2013 11:04:03)

ни ја не волим честа имена у средини у којој се живи, али волим име Душан. хтјела сам то и само то име за дјечака. није било расправе ни о једном другом имену. рецимо мени се свиђа мушко име и није често код нас, Ноа (јеврејско име), енглески (Noah).

degu -> RE: ime za decaka (21.2.2014 14:44:50)

Moji favoriti su: Bogdan, Lazar, Viktor, David [sm=bravo.gif]

jole82 -> RE: ime za decaka (21.2.2014 14:46:12)

Ako budem imala sina zvaće se Konstantin [sm=smiley1.gif]

degu -> RE: ime za decaka (21.2.2014 14:47:55)

I to mi je lepo i moćno [sm=bravo.gif]

Verolina -> RE: ime za decaka (21.2.2014 14:48:10)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Dunja navijam da nam uskoro dodje jedan Sava [sm=smiley31.gif][sm=bravo.gif]

Jaoooooooooooooo, pa to je tako divno ime. Moj otac se inace zove tako, pa sam malo i pristrasna. U zivotu sam poznavala malo ljudi sa tim imenom, ali su svi bili nekako uzviseni i mudri.[sm=bravo.gif]

Verolina -> RE: ime za decaka (21.2.2014 14:49:06)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ja za dečaka imam ime Sava, po mom dedi. Nekako oduvek želim to ime, ako Bog da, pa budem imala sina. Znam za jedan par koji je pre par godina dao to ime detetu, a pored njih ama baš nikoga ne znam. I to mi je drago, biće baš jedinstven [sm=smiley1.gif].

Sad vidim i tvoj post. Moj pradeda i otac nose to ime i ja sam bas vezana za njega. Divan izbor[sm=bravo.gif]

madre -> RE: ime za decaka (21.2.2014 14:51:09)

IZVORNA PORUKA: degu

Moji favoriti su: Bogdan, Lazar, Viktor, David [sm=bravo.gif]

imamo isti ukus[sm=zz_inlove.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>