RE: ime za decaka (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

Figaro88 -> RE: ime za decaka (18.4.2013 8:06:14)

Filip je jako lepo ime.Ja volim i Djordje,Nikola,Nemanja.....David mi se isto puno svidja.

MicinaMama -> RE: ime za decaka (18.4.2013 15:01:26)

Meni se sada svidja i ime Kosta....tako se zove moj tata tj Konstantin,ali meni se svidja samo Kosta.

Ali svejedno mm nebi nikada dao da ponovim tatino ime sem nedaj Boze da ga nema.Imamo dogovor da necemo davati mena po familiji.

Ako ikada budemo imali musko dete zvace se Mihailo po slavi.Slavimo svetog Arhangela Mihaila.Mada cisto sumnjam da cemo imati musko dete.Svi rodjaci ode mm-a imaju same curice i sa majcine strane i sa oceve...pa tako mislim da cemo i mi isto tako.Do duse jos se nikome nije rodilo trece dete.Svako ima po dvoje (dve devojcice)...

Mada oni su mnooogggooo stariji od nas mislim da su svi sedamdeset i neko godiste.Mi smo bas mladi i zelimo jos decurlije pa nebitno sta budu.Ja sam vec i navikla samo na zensku decu.

Modessty -> RE: ime za decaka (19.4.2013 8:46:37)

IZVORNA PORUKA: Verolina

mod, ja stvarno smatram da bi uz batu Danila isao bata Filip. To bi bez sumnje bio moj izbor. Licis mi na mamu od Filipa[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] Engimengi je mama Danila i Filipa, nije lepo da joj uzimam štos [sm=smiley36.gif]
A znam da mm neće Filip 100%
Sinoć mi kaže da odlučim onog trenutka kad ga budem prvi put videla u porodilištu [sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: ime za decaka (19.4.2013 8:47:56)

IZVORNA PORUKA: MicinaMama

Mada oni su mnooogggooo stariji od nas mislim da su svi sedamdeset i neko godiste.Mi smo bas mladi i zelimo jos decurlije pa nebitno sta budu.Ja sam vec i navikla samo na zensku decu.

Leleeee mnogo stariji a sedamdeset i neko! Pa ja sam sedamdeset i neko! A kolko vi to onda imate godinica, ako smem da pitam? [sm=smiley1.gif] Ja se ne osećam tako matoro

marince1 -> RE: ime za decaka (19.4.2013 8:55:01)

Mod opet decak?Diiiivno [sm=bravo.gif]

Da je Dunja bila decak zvala bi se Filip ili PEtar

Ana RR -> RE: ime za decaka (19.4.2013 9:20:28)

IZVORNA PORUKA: Modessty

Leleeee mnogo stariji a sedamdeset i neko! Pa ja sam sedamdeset i neko! A kolko vi to onda imate godinica, ako smem da pitam? [sm=smiley1.gif] Ja se ne osećam tako matoro

Ja sam '80. pa se osetih matoro [sm=smiley36.gif]

pahulja76 -> RE: ime za decaka (19.4.2013 9:29:58)

IZVORNA PORUKA: Modessty

ja sam ˙76. i uopste se ne osecam matoro [sm=smiley36.gif]
inace, mm i ja imamo problem da izaberemo musko ime, tj. ja sam mu dala predloge al on se nesto mnogo misli.

Anoniman -> RE: ime za decaka (19.4.2013 10:13:32)

A kolko vi to onda imate godinica, ako smem da pitam?

veruj mi, ne zelis da pitas ...

Olga75 -> RE: ime za decaka (19.4.2013 10:19:46)

ja sam evo na izmaku one prve mladosti , ode moj pubertet i adolescencija [sm=jezicek.gif]
a ime za decaka , hmmm pa ne znam ali Fedor i Konstantin su mi super [sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: ime za decaka (19.4.2013 10:22:26)

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

A kolko vi to onda imate godinica, ako smem da pitam?

veruj mi, ne zelis da pitas ...

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ti si očigledno obaveštena
[sm=smiley36.gif]

Olga ja evo u pubertetu, sve me napale bubuljice [sm=smiley36.gif]

Izvinjavam se za "off topic" [sm=smiley9.gif]

Anoniman -> RE: ime za decaka (19.4.2013 10:44:23)

eee, OZNA ...
jednom je bas MM izjavila kako je matora pa su je pitali koliko joj je godina, a ja sam na odgovor omatorila jos 10.
neka fala, sa razlogom se zene ne pitaju za godine.

MicinaMama -> RE: ime za decaka (19.4.2013 12:46:58)

hahaha...jaojjjj izazvah pobunu [sm=smiley36.gif]!

Pa samo sam rekma da su stariji od nas.Ja sam 89 god,a mm je 87-o....Od mene su stariji skoro oko 15-ak i + godina.Hehehe nisam rekla da su ovako matori.

Brand new mama -> RE: ime za decaka (19.4.2013 13:03:02)

E,mila moja,ti se ni Slobe ne sjecas,a kamoli Tite,a ja sam sa Boskom Buhom u razredu bila[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] Ja vooollliiiiimmmm ime Konstantin(u stvari -htjela sam Milos Konstantin,ali moj dragi ima srcane napade u vezi mojih ideja),a svidja mi se i Jakov,Aron, Isak...volim jevrejska imena,sta cu[sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: ime za decaka (19.4.2013 13:24:04)

IZVORNA PORUKA: Brand new mama

E,mila moja,ti se ni Slobe ne sjecas,a kamoli Tite,a ja sam sa Boskom Buhom u razredu bila[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]]

Ahahaha [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: ime za decaka (19.4.2013 13:28:03)

ma BNM ti i ja smo ispisnice ? ikl sam ja starejsa [sm=zmeden.gif]
a i Bosko je onako zvucno ime kad bolje razmislim
Micinamamo , nema bune , mi stare zene za to nemamo snage ni volje ni zelje , izbunovale smo se dok si ti u vrtic isla i sad mozemo kako nam se hoce [sm=smiley36.gif]

MicinaMama -> RE: ime za decaka (19.4.2013 13:28:36)

BNM hahahah..[sm=smiley36.gif]

Brand new mama -> RE: ime za decaka (19.4.2013 13:53:04)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ma BNM ti i ja smo ispisnice ? ikl sam ja starejsa [sm=zmeden.gif]
a i Bosko je onako zvucno ime kad bolje razmislim
Micinamamo , nema bune , mi stare zene za to nemamo snage ni volje ni zelje , izbunovale smo se dok si ti u vrtic isla i sad mozemo kako nam se hoce [sm=smiley36.gif]

Ma na godinicu-dvije do penzije[sm=smiley36.gif] Meni je samo super fora to sto sam Ü30,jes' da se okrecem okolo kad mi se obrate sa "gospodjo" ili kad klinci kazu "teto",ali navikne se covjek. Mozes i Nikola(po Nikoletini Bursacu ili Tesli). MM,mila moja,moja baba se rodila u zavrsnici II svjetskog,a pradjed vozio austrougarske oficire,tako da sa te strane nemam pravo 'ic da se bunim[sm=smiley36.gif] Jes' - rodila mi caleta sa 38,tako i ja imam jos koju godinicu fore za trece. Olga-a Dositej?

Olga75 -> RE: ime za decaka (19.4.2013 14:01:22)

pa BNM ja vise vremena za trece nemam moram na brzo drugo [sm=smiley13.gif]
a ono Dositej i to pa kolko su onda ziveli majkumu , mi sad
konfor imamo [sm=smiley36.gif]
elem znam je jednog klinca Dositeja , nije mi nesto po gustu
nego ako sad rodim , imacu pa ohoho , ko nekog odraslog mama i beba zvace se Felix
da ne kazem Srecko - jer koliko je srece imao da mu bas ja mater budem mora takvo ime da ima [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: ime za decaka (19.4.2013 17:52:09)

MM,mila moja,moja baba se rodila u zavrsnici II svjetskog,a pradjed vozio austrougarske oficire

[sm=zmeden.gif] Moji su onda nesto okasnili ... cale (Miladin, moja ponuda za imena) se rodio '46, a deda (Spasoje) 1911.
Nema vise tih starih imena. Mislila sam drugog sina da nazovem Mihailo, ali se dvoumim. Bas mi veliki problem predstavlja sto imena vezujem za osobe koje vec znam (tako da imam uzasno negativne reakcije na Snezane).

MicinaMama -> RE: ime za decaka (20.4.2013 0:31:13)

Ma sto se tice decaka uvek se okrecu Jovan,Nemanja,Milos,Marko,Lazar...to su uvek hit imena kod nas.

Npr moja kuma je svom sinu dala ime Danilo.Nisam skoro cula da je neko u mojoj okolini dao to ime,ali malom i pristaje i svidja mi se.Bas sada razmisljam i ne pada mi nista ne pada na pamet sem Kosta ili Konstantin..Meni je to nekako za sada naj bolje ime.

Ovde izgovaraju kao Konstantan,ali bas mocno izgovore i mnooogo mi se svidja.Ali znam da mm nebi to dozvolio .Lepo mi je ime i Petar,tako se mm zove.Brat mi se zove Zarko...i to mi je bas nekako posebno ime.heheheh ocigledno mi se svidjaju imena iz moje porodice [sm=jezicek.gif].

Verolina -> RE: ime za decaka (20.4.2013 10:40:34)

Micina mama, Konstantin i jeste mocno ime.[sm=smiley1.gif]

cvećka -> RE: ime za decaka (22.4.2013 8:24:57)

Ammm... nama su konacno dosla neka muska imena, Todor i Aleksej, mada nismo jos ubedjeni... Mm se zove Dario, to mi je oduvek bilo baaas lepo (:
Moj direktor je nazvao sina Sava, pola familije je htelo da ga se odrekne, nista mi nije jasno [sm=zmeden.gif]

Modessty -> RE: ime za decaka (22.4.2013 8:55:45)

ovo je godina konstantina velikog pa računam da će biti puuuuno Konstantina [sm=smiley1.gif]
E cure baš me lepo nasmejaste. [sm=smiley36.gif] Olga i BNM niste matorije od mene. Tu smo negde [sm=smiley36.gif]
Moje dede su se zvale Branislav i Velimir i nijedno ime ne volim. Ne pitajte zašto, eto jednostavno ne volim. Igorov deda se zvao Danilo, pa kad sam to čula odmah sam rekla: e imaćemo sina koji će se zvati Danilo po dedi [sm=smiley1.gif] I iz zezanja godinama pre i pomisli na trudnoću, jednog dana se stvarno rodi Danilo.
Imala sam pradedu Stevana, koga sam obožavala. Pa mi zato u opciji i to ime. Sve ostalo iz familije mi nije baš odgovarajuće. Nešto mi se uvrtelo ono Nikola, ma koliko da je često.
Ma znam da ću doneti odluku tek kad ga rodim [sm=smiley1.gif]

minna -> RE: ime za decaka (22.4.2013 9:05:21)

Mod, Stevan je bas lepo, i cini mi se ne toliko cesto.
Mi smo bas imali muku sa muskim imenom, za zensko bih mogla da smislim dosta i ima ih vise koja su mi lepa, a za decake meni nekako bas tezak zadatak, nista mi se ne svidja

Modessty -> RE: ime za decaka (22.4.2013 9:07:04)

minna a tek žensko je problem [sm=smiley36.gif]
za sad skupljam ideje, ima još vremena za razmišljanje

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>