RE: ime za decaka (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

tillia -> RE: ime za decaka (7.3.2014 18:55:56)

joj bas je tesko odabrati ime za decaka!(makar meni)
meni su isto 2 potrebna,imam neke u opticaju,ali ni za jedno nisam posebno vezana.Nekako ne uklapaju mi se zajedno.

degu -> RE: ime za decaka (7.3.2014 18:56:56)

Ja glasam za Bogdana [sm=smiley1.gif]
lepo mi je i Vidak. Ja sam isto imala želju da dam detetu ime po babi koju nažalost neće upoznati i onda naiđem na neki tekst da ne valja davati deci imena po preminulim članovima porodice i verovatno je glupost i sujeverje, al sam odustala.

tillia -> RE: ime za decaka (7.3.2014 19:01:07)

i ja sam razmisljala o Bogdanu!ima vremena,videcemo jos.
degu,i ja sam cula za to!

Milevaa -> RE: ime za decaka (7.3.2014 19:04:47)

jao Sava je prelepo, a isto i David, Aleksa, Vojin, Balša..

Klarita -> RE: ime za decaka (7.3.2014 19:34:44)

Dunja, ne secam se da si zvanicno otvorila glasanje[sm=smiley36.gif] ali ja da se ne ispustim sto se kaze ovde na jug, glasam za Vidaka/Vid...Moj ce biti Nikolaj...pisala sam vec!

superm -> RE: ime za decaka (7.3.2014 19:44:02)

Nas komsija se zove Konstantin.

jole82 -> RE: ime za decaka (7.3.2014 21:58:02)

Evo i ja ko Klarita da se ne ispustim [sm=smiley36.gif]
Dunjči ja kažem isto Sava...možda je ono Nemanja "ukazivalo" na Nemanjiće, a ne na samo ime Nemanja..
To je moj glas..iako i ja ne vidim da su izbori i glasanje počeli[sm=smiley36.gif]
Al ne sumnjam da ćete odabrati "pravo ime" koje god da odaberete [sm=bravo.gif]

A ako budem imala ikada sina, zvaće se Konstantin...vidi se da volEmo Vizantiju[sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: ime za decaka (7.3.2014 22:04:31)

Vidim da je većina za Savu i drago mi je [sm=smiley1.gif]

Klari nisam otvorila zvanično, ali kao da jesam ;)

Sava, Vid, Bogdan, Uroš, možda dodamo još koje, ali i kod mene za sada Sava vodi :)

dijana1* -> RE: ime za decaka (7.3.2014 22:43:12)

Dunjci , deckonja je. Cestitam[sm=bravo.gif]
Moj glas ide za Uros[sm=smiley1.gif]

mtajcica83 -> RE: ime za decaka (7.3.2014 22:45:53)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Saznali smo da je dečkonja, pe evo nas u ovoj temi [sm=smiley1.gif]

Ja predložila znači Vid i Bogdan, mm nije imao neku posebnu reakciju.

Njegovi predlozi su Uroš i Sava. Ja sam se sa Savom oduševila, jer se tako zvao moj deda koji me odgajio, a i mm-a stric se tako zove, tako da sa obe strane imamo dve jake ličnosti sa tim imenom. Nije često ime, slaže nam se uz prezime, a naravno tu je i Sveti Sava po kome bih volela da nazovem svoje dete. To nam je za sada to, pa ćemo videti ...

Dunja, cestitke za deckonju.. A za imena sto si napisala najljepsa su mi Sava i Bogdan.[sm=smiley1.gif]

Verolina -> RE: ime za decaka (7.3.2014 22:54:21)

Meni se Bogdan nikako ne dopada.

Dada81 -> RE: ime za decaka (7.3.2014 23:18:54)

Sava, Vid, Bogdan, Uroš, možda dodamo još koje, ali i kod mene za sada Sava vodi :)

[sm=bravo.gif] Nigde da napisem koliko mi je drago za malo cudo,eto sada zamo deckica naseg(tvog)Dunja ,a ime,najsladja dilema-trilema [sm=smiley2.gif] I kod nas zbog termina trebao biti Sava,ali decak mnogo zurio i muzu se vise svidelo Marko,pa tako i ostalo. Inace,posle porodjaja sam mislila kako mi je lepo ime Ognjen i kao da mu je i pristajalo(nisam mislila da cu to ikad reci :) ) ali mm brat od strica se tako zove pa nisam ni predlagala [sm=smiley1.gif]

adulence -> RE: ime za decaka (7.3.2014 23:52:44)

Dunja deckonja divno...
Definitivno moj glas ide Urosu...

Trcosava -> RE: ime za decaka (8.3.2014 7:50:26)

Ej, a žene što se vi obazirete na to kako se čiji bratanac, sestrić, ujak ili neko zove.
Pa u ulici kod mene (u Bg) imamo 3 Ane!!!
Bratanica mi se zove Ana, kuma mi se zove Ana.... Mislim mi smo birali ime koje se nama sviđa.

Jedino sam izbegavala Jana, jer se tako zvala devojčica moje sestre koja je umrla. Sve ostalo je dolazilo u obzir.

Leax -> RE: ime za decaka (8.3.2014 14:27:40)

Ja cu biti pristrasna jer meni je Sava lepo ime iz dva razloga prvi tako mi se zvao deda a drugi volim kraca imena [sm=smiley1.gif]

gagana83 -> RE: ime za decaka (8.3.2014 20:54:12)

Meni je Uros najlepse od ponudjenih.

NadaR -> RE: ime za decaka (8.3.2014 20:59:32)

Dunjci , meni Sava D. bas zvuci nekako vazno , neki gospodin covjek! [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: ime za decaka (8.3.2014 21:11:31)

Hvala na glasovima devojke!

Naduška, i meni :) Reče mi jedna RR drugarica, juče kada smo se čule, da joj Sava D. zvuči kao neki slikar [sm=smiley1.gif]
A mm stric je Savo D, i slikar je ...

adulence -> RE: ime za decaka (9.3.2014 7:58:16)

Verovatno zbog Save Sumanovica

ivaMark -> RE: ime za decaka (9.3.2014 11:54:32)

Dunjci...Sava, Bogdan ili Uros..meni su sva tri lepa. Jedino mi je Vid bas kratko, sta znam... nisam sigurna kako bih ga promenila kroz padeze... Mada, to je moje misljenje [sm=smiley36.gif]

A mm zapeo za Luka ako bude decak, ma nema ni govora za drugo ime. Ok je ime i slaze se sa cerinim imenom Jovana i sa prezimenom se slaze isto ali ja sam imala neke druge planove za ime [sm=jezicek.gif]

A ako bude devojcica..pojmaaa nemam koje bi islo uz Jovana..

pari -> RE: ime za decaka (10.3.2014 8:03:12)

dunja, meni je Uroš najlepše od ovih imena!

mi još ne znamo... ja sam samo smišljlala ženska imena, tako da muška baš nemam...

boba24 -> RE: ime za decaka (16.3.2014 0:06:04)

Mi smo od pocetka govorili ako bude decak zvace se Dusan. Cak je i doktor ispod pise napisao Dusan [sm=smiley36.gif]

big mum -> RE: ime za decaka (16.3.2014 16:47:21)

IZVORNA PORUKA: boba24

Mi smo od pocetka govorili ako bude decak zvace se Dusan. Cak je i doktor ispod pise napisao Dusan [sm=smiley36.gif]

Meni je Dušan [sm=smiley20.gif].Tako se Strahinja trebao zvati.Međutim u porodici imamo to ime.Mm djed te moj stric se tako zovu,a obojica teški namćori[sm=smiley36.gif].Čak se i ginekolog koji je vodio trudnoću tako zove tako je ipak prevagnuo Strahinja.

Sa mojom Sofi u vrtić ide jedan Savo-dječak sa posebnim potrebama.Meni jako milo i drago djete.Tako da glasam za Savu[sm=smiley20.gif]

Didy -> RE: ime za decaka (16.3.2014 21:59:39)

Meni se Vid sviđa. Baš Vid, ne sviđa mi se Vidak.
Sava mi je malo mlako ime, ne znam zašto i ide mi uz neka vojvođanska prezimena (da ne kažem laloška [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) koja se završavaju na -ov, -in, -ski... Sava Lađarski, Vasa Ladački...
P.S. Dunja, jeste li rekli svekrvi i svekru?
I da, jako mi je drago što si u ovoj temi i što glasamo za ime tvoje bebe. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

zece -> RE: ime za decaka (16.3.2014 22:20:31)

Dunja mene mi se sviga savo mislam spored mene toa e prekrasno imence za tvoeta bebce

Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>