Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 27.3.2017 9:30:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak kruska i dunja sa Frutolinom, rucak boranija, šargarepa, cvekla. Vecera popara.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 27.3.2017 13:18:00
|
|
|
|
emicaa
|
Dorucak proso sa sljivom i bananom,rucak bundeva,slatki krompir i zumance.Vecera palenta
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 27.3.2017 20:01:58
|
|
|
|
vocicana
|
Dorucak psenicne cerealnije sa cokoladom Rucak djuvec koji smo mi jeli sa dukatos jogurtom, sa puno piletine Vecera banana, jabuka i mlevena plazma.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 29.3.2017 11:39:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dorucak banana, jabuka i maline Rucak cvekla, piletina i karfiol Vecera....smislicemo jos
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 29.3.2017 19:09:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak, proso sa jabukom i visnjama. Rucak piletina, blitva, brokoli. Vecera palenta sa kiselim mlekom.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 31.3.2017 18:24:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak jabuka, griz, plazma, rucak junetina, cvekla, karfiol, bundeva. Vecera verovatno Nestle gotove pahuljice.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 2.4.2017 11:12:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ajde dajte ideje u sta sve stavljate sir? Ako je palenta u pitanju onda koja komb, jer kod nas palenta prolazi iskljucivo samo sa bananom! Poparu nismo ruckali jer jos jede samo pasirano, povraca kad treba da zvace :(
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 2.4.2017 12:00:39
|
|
|
|
emicaa
|
popara je ono sa starim hljebom? nisam sigurna dal je kod nas i kod vas isto
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 2.4.2017 13:13:01
|
|
|
|
vocicana
|
Dorucak palenta jogurt Rucak, djuvec(krompir, piletina, sargarepa, crni luk) sa Dukatos jogurtom u komb Vecera, nesto cemo smisliti, jer mu je sve malo, moram ozbiljne dve uzine da ubacim, izmedju dorucka i mleka pre spavanja, pojeo je listic kackavalja i listic budimske salame sa jogurta malo, sve je plakao kada je video da nema vise.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 3.4.2017 11:23:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dorucak banana, proso, keks i malo mleka Rucak: Sargarepa, karfiol, makarone i abc sir..mmmm mljac, jako ukusno! Vecera: Verovatno neki Lino
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 3.4.2017 11:29:21
|
|
|
|
emicaa
|
Dorucak:banana,kruska i griz. Rucak:mrkvica,grasak i piletina Vecera:palenta sa pavlakom
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 3.4.2017 15:56:57
|
|
|
|
vocicana
|
Dorucak Coko psenicne klice sa mlakom Rucak gotova HIPP kasica sa curetinom hteo je da jede inace je predvidjen bio djuvec od juce Grickao je smoki u medjuvremenu, za veceru cu verovatno palentu sa pavlakom da mu dam, u medjuvremenu ce morati jos jednu flacicu caja da popije, dehidrirace vise. Vec je popio jednu kamilicu.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 4.4.2017 7:38:48
|
|
|
|
vocicana
|
Posto smo drljavi, za dorucak sam ponovila pola porcije psenicnih pahuljica Rucak Hipppola ksice od juce to je hteo da jede Vecera palenta sa jogurtom, sve pola mere danas.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 4.4.2017 7:42:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Za dorucak jabuke i pirincane pahuljice Rucak zuta boranija , junetina i ssargarepa Voci sta ubacujete kao uzinu? Kod nas su jogurtici ili neko voce uglavnom
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 7.4.2017 10:23:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mamasite jeste mozda davale babama kus kus? Ja sam dobila par kesica pa.bih da probamo.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 7.4.2017 11:31:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi nismo probali. Doručak proso, jabuka, plazmu i kakao, rucak junetina, spanac, karfiol, vecera Nestle gotove pahuljice.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 7.4.2017 12:20:45
|
|
|
|
emicaa
|
Posto smo od danas i zvanicno u ovoj temi ima li ista novo od hrane sto se smije uvesti sa 9 mjeseci?
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 7.4.2017 12:23:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uh ..pogledaj one tabele. Ja to vise ne pratim, sta ste do sad uveli? mi cemo za koji dan 11mes mislim da.mozemo sve. Jos nismo pasulj, i paradajiz..al ne sto necemo nego eto sve nikako . Ribi svakako me.mislim skoro.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 7.4.2017 12:25:40 >
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 7.4.2017 12:31:24
|
|
|
|
Duškić
|
Mi da vidimo sta se ovde klopa jos 8 dana pa punih devet mes. Ma svasta ruckamo... Sad je jeo vocni jogurt sa jagodama , jabukom, bananom.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 8.4.2017 15:12:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi smo danas jako jako slabo jeli , ne znam sta mu je sve upola onoga koliko inace pojede.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 9.4.2017 10:10:36
|
|
|
|
emicaa
|
Do sad nije jeo boraniju,papriku,paradajz,pasulj,patlidzan.Mislim da je vecinu probao. Anck koja tabela?
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 9.4.2017 15:05:37
|
|
|
|
Duškić
|
Sad smo ruckLi bundevu, za vcrs kuvamo neku teletinu i povrce neki mix.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 9.4.2017 21:59:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Emi pa taman to sto.si nabrojala ide od 10 meseci. Postavicu ti sutra tabelu. Sad sam preko mob. Mi danas za dorucak Nestle i Mango Rucak dinstani luk, spanac i junetina sa tikvicama...njama I za veceru vocni jogurt breskva sa plazmom
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 9.4.2017 22:00:22 >
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 10.4.2017 10:26:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danas ruckamo pasulj sa lukom , saragerpom i tikvicom
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 12.4.2017 6:44:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak Nestle pirincane pahuljice, rucak boranija, šargarepa, piletina, vecera palenta sa kiselim mlekom.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?