Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 19.3.2017 7:47:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, uveli smo pavlaku, jogurt, sir, kiselo mleko.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 19.3.2017 7:53:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mozes onda sir i zumance da umesas u makarone. Sto ja volim zapecen makarone sa sirom i jajima.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 19.3.2017 8:02:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
A ja izbegavam mlecne proizvode sa zumancetom, mesom... Zbog gvozdja. Mada, ponekad sto da ne, u pravu si. I ja isto volim takve makarone
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 19.3.2017 8:13:39 >
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 19.3.2017 8:05:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mislim da to ima veze mlecno i meso. Nisam si sigurna da ima veze mlecno i zumance.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 19.3.2017 8:15:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma, ja se trudim da sve što sadrzi gvozdje ne kombinujem nikako sa mlecnim proizvodima i da ih ne dajem dva sata pre i posle obroka sa namirnicama koje sadrže gvozdje. Ali bas cu pogledati po netu za zumance i mlecne proizvode.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 19.3.2017 8:19:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ssd bas gledam. Ne bi trebalo da se mesaju.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 19.3.2017 8:45:03
|
|
|
|
vocicana
|
Dorucak pirincane pahuljice sa vanilom i rendanom jabukom Rucak: piletina, booranija, sargarepa Vecera palenta sa jogurtom Rucak ce mu i sutra biti isti, jer ja radim. Anck, bravo za prvi smokic!
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 19.3.2017 17:21:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi danas ruckali crvenu papriku, lepo je prosla Dorucak, jabuka, proso i kaks rucak,paprika, sargarepa , grasak i zumance Vecera pahuljice sa bananom
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 19.3.2017 17:30:21
|
|
|
|
anno
|
Izvinjavam se ako upadam bez veze. Nova sam na forumu. Da li mi možete reći od koliko meseci se bebi uvodi paprika i kako se uvodi. Hvala
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 19.3.2017 17:38:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pozdrav anno, dobro dosla na forum! Ja sam evo uvela.sa.punih 10 meseci, a sad bas gledam i u tabeli pise da ide od 10...mada nisam sve uvodila po tabelama 😆 Inace se nove namirnicd uvode po tri dana standardno, al ja sam nesto po tom pitanju opustena, dan dva i ok !
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 19.3.2017 17:44:50
|
|
|
|
anno
|
Hvala puno. Da li mogu dobiti tablicu i da li papriku barim ili ne
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 19.3.2017 18:12:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Saljem ti.posle.sad sam preko mob. Pa.moj beban joa jede samo kasasto i ja kuvam sve. Ne przim jer.opet.mora da se blenda.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 19.3.2017 18:47:22
|
|
|
|
anno
|
Hvala ti
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 20.3.2017 9:15:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak banana, griz, malo plazme i kakao, rucak pasulj, šargarepa, brokoli. Vecera ili palenta ili Nestle gotove pahuljice.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 21.3.2017 15:26:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak griz, jabuka, malo plazme i kakao, rucak pasulj, šargarepa, zumance. Vecera popara sa sirom.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 21.3.2017 18:02:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi smo danas ruckali lesnik Lino...svisja mu se. I mama je jela malo
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 21.3.2017 18:13:43
|
|
|
|
vocicana
|
Dorucak palentu mu je tata kuvao sa jogurtom i cepkanom curetinom, lepo je ruckao, bas je muz bio zadovoljan Rucak:piletina, sargarepa tikvica Vecera nesto slatko videcemo jos sta ce to biti.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 22.3.2017 21:43:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak, kruska sa grizom i plazmom. Rucak pasulj, junetina, šargarepa. Vecera Nestle gotove pahuljice.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 23.3.2017 7:56:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dorucak kod nas ovsene pahuljice sa jabukom Rucak trikvica, piletina i boranija Vecera verovatno palenta sa bananom, to mnogo voli!
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 23.3.2017 8:18:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak palenta sa kruskom, rucak junetina, šargarepa, tikvica. Vecera popara sa pavlakom.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 24.3.2017 9:47:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak proso sa kruskom,rucak piletina, blitva, krompir. Vecera palenta sa kiselim mlekom.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 24.3.2017 9:48:21
|
|
|
|
emicaa
|
Dorucak palenta sa pavlakom,ostatak jos smisljam
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 25.3.2017 8:25:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak Nestle pirincane sa bananom, rucak pasulj, šargarepa, krompir. Vecera makarone, zumance.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 25.3.2017 19:21:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod nas danas rucak tikvice, karfiol, brokoli, sargarepa i zumance Dorucak palenta i banana a vecera lesnik Lino Inace juce je ruckao i vocni jogurt od borovnica.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 25.3.2017 19:22:22 >
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 26.3.2017 9:23:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak kruska i Nestle pirincane pahuljice, rucak kao juce, vecera palenta sa mlecnim proizvodom.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?