Klarita -> RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo (25.3.2015 12:39:36)
|
Dunja, dajem domaci hleb. Kupila sam pekaricu prvenstveno zbog dece,a onda naravno i zbog nas samih. Klar je skoro izbacila hleb, jedva pojede pola parceta...bas bas ako jede sendvic pa da pojede hleb, a uz rucak retko. Dajem N i plazmu da gricka i rano sam pocela da mu dajem gnjeceno, ali on to slabo prihvata. Tipa, jedan dan super pojede, sledeci danpovraca i ima nagon na povracanje...pa u krug. Blendiram mu jer tako znam da je sigurno jeo i da nece biti problema danima kad slabije doruckuje i prethodno vecera. A dajem mu Hipp kasice sa komadicima od 7 punih meseci ili 8 nisam sigurna...Sto se tice plazme, on gricne i onda se smeje kao lud na brasno i gura parcice jezikom napolju, ne zvace[sm=zmeden.gif] maaaaaaaaaaaaa, valjda ce da projede... ja cimet nisam uvela jer nemam naviku da ga stavljam u sutlijas (mi ne volimo cimet, pa ga ni nemamo u kuci) a, mola bih njemu, No ne znam ni kako da m spremim sutlijas sa Nanom[sm=jezicek.gif] Jos smo na AD i bicemo sve dok bude hteo... Dok kucam sve vreme razmisljam o oksalatima, ali ne mogu da setim koja je fora tacno...knjiga mi je kod komsinke...A sto se tice gvozdja iz mesa, treba se odvajati meso i mlecno proizvodi i razmak bi trebao da bude bar dva sata. N jede 4 puta dnevno, plus dva puta pije mleko...Da mu nije mnogo[sm=zmeden.gif] ne izgleda debeljuca, bas fino momce, ni mrsavo ni debeljuskasto..cak mi vise naginje ka mrsavoj deci nego li bucama[sm=zmeden.gif] Klara mi je mnogo vise jela i bila je punija...
|
|
|
|