dunja RR -> RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo (22.3.2015 3:59:41)
|
Mame, znate šta me zanima - da li eto neke oscilacije u redosledu namirnica mogu imati neke posledice kasnije? Meni se čini da ja to nekako sporo uvodim, tj sada i ne, ali u početku jesam. Sva sam bila preplašena. U startu smo krenuli sa čvrstom hranom sa 6 meseci, pa onda mi negde oko 7. meseca crkao štapni mikser, pa sam imala pauzu sa uvođenjem nekih 10 dana dok sam kupila novi (tada smo klopali samo voče, palentum sve što može bez miksera meso smo preskočili iako smo pre crkavanja miksera klopali teletinu, ali nisam mogla bez miskera). I tu sam malo izgubila korak. Pa onda piletina koju još nisam uvela zbog straha, jer nisam našla domaću. Od mesa smo u početku (tj. tamo nakon 7. i nešto) klopali neko vreme samo teletinu (ali nismo često), pa sada jedemo i ćuretinu. Da sam imala piletinu domaću, krenula bih sa njom. Onda sam tu malo izgubila korak, pa sam onda kasnila sa bundevom, karfiolom, brokolijem, ali sam sve uvela, i sve on to lepo klopa, i hvala bogu, nemamo nikakvih problema. Žumance sledeće nedelje završavamo, gluten uveden. Sa bananom sam možda malo poranila, ali ne jede je često. Od voća sam ako se dobro sećam prvo jabuku pa bananu (ili možda čak i obrnuto). Sada planiram blitvu i piletinu konačno. Obzirom da ne nađoh domaću, razmišljam da uzmem u Tempu, tamo je najveća frekvencija pa kontam da je uvek sveže, bar to .. Da li taj malo čudan raspored može imati neke posledice?
|
|
|
|