big mum -> RE: Zasto bas vrtic? (26.2.2014 18:22:22)
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy Ja mogu da sudim samo na osnovu dece koja idu u vrtic a koje ja znam,,cinjenica da su non stop bolesni i ne bas lepo vaspitani,u smislu psovanja,jurcanja,tuce medjusobne itd,dakle ne kazem da su sva deca takva vec ona koju ja znam i to bez izuzetka..Sto se samostalnosti tice to vise zavisi od vaspitanja koje steknu u kuci nego u vrticu sto je i normalno..Kumic nas sa dve godine sam uzme nosu,piski,odnese u kupatilo i prospe,sam jede i to bez prosipanja,skloni svoj tanjiric i solju,obrise usta,itd..uglavnom prelepo vaspitan i nikada ga nisam videla da se svadja,otima igracke ili pokazuje bilo kakvo nasilnicko ponasanje a sa mojim M.se igra bez problema,..Svako misljenje je ok,ako roditelji misle da je to ispravno ja ne sudim.. ja moje gradim na osnovu onoga sto vidim u okruzenju i to je to..Mozda su to sporadicni slucajevi ko zna? 1-Evo vidiš moja djevojčica pohađa vrtić od 18.mj.Sad joj je 6 god i do sada je bila bolesna svega 2-3x što bila i da nije išla. 2-Moje djete je lijepo vaspitano jer Ja ne dozvoljavam da psuje,juri jer je djete koje ima potrebu da juri a ne da sjedi (takav joj je karakter),tuče se jedino kad se brani i kad brani svoje stavove 3-samostalna je jer umje sama sa se obuče,obuje,raspremi krevet,donosi odluke-njoj bitne,kupa se i može da se brani sama i umje da se igra i djeli svoje igračke sa drugom djecom. I da mrzim onaj naziv VRTIĆ JE NUŽNO ZLO[sm=smiley21.gif]-VRTIĆ NIJE ZLO,vrtić je predškolska vaspitno obrazovna ustanova u kojoj rade stručni kadar koji je visokoobrazovan za svoj posao.Rade po planu i programu prilagođenim sa određeni uzrast djeteta.
|
|
|
|