RE: Zasto bas vrtic? (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Zabavište i čuvanje deteta

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: Zasto bas vrtic? (1.4.2017 7:18:50)

Viki potpisujem, i ja smatram da je za decu bolji vrtic da bude sa svojim vrsnjacima!

Dora89 -> RE: Zasto bas vrtic? (8.3.2018 7:44:57)

Zbog provođenja vremena sa svojim vršnjacima, osamostaljivanja u oblačenju, jelu, obavljanju fizioloških potreba, učenja deljenju, učenju da se istera svoje ili da se popusti, u zavisnosti od situacije, rada sa decom od strane stručnih lica, učenja ophođenja prema različitim karakterima ljudi, učenja da se svet ne vrti oko njega, nego da on mora da se prilagodi svetu oko sebe, discipline u pogledu spavanja... Te veštine ipak treba da se steknu u detinjstvu. Ako se ne steknu u vrtiću, sticaće se u školi, a u školi treba još dosta drugih stvari učiti, za razliku od vrtića.

MimaKos -> RE: Zasto bas vrtic? (28.4.2018 14:18:17)

Boravak deteta sa svojim vrsnjacima mu pomaze da brze savlada mnoge stvari! Mi smo napredak odmah videli, oblacenje, svlacenje, hranjenje i odlazak u wc su jedne od mnogih!

IvanaSK RR -> RE: Zasto bas vrtic? (28.4.2018 14:19:58)

Moje dete ide u vrtic od januara. I da, vrlo brzo je pocela, na primer, sama da traži da jede, sama da se obuva...

MimaKos -> RE: Zasto bas vrtic? (28.4.2018 14:25:52)

Takmice se i uce jedni od drugih, vrlo ce brzo i ostale , cake , da pokupi :) mi smo u grupi jedni od mladjih, rodjeni novembra a 6 mes razlike u to uzrastu je mnogo, pa ovi stariji pokazuju sta znalu, a mladji kopiraju sve :)

Anck Su Nmaun -> RE: Zasto bas vrtic? (28.4.2018 15:50:43)

Iz vise primera i od drugarica i komsinica vidim da je vrtic zakon koliko pozitivno utice na dete!

MimaKos -> RE: Zasto bas vrtic? (28.4.2018 19:22:45)

I kad ih vidim da drze ruke iza ledja dok cekaju rucak u vrticu, njih 25 oro, a kod babe i kod dede na stolicu nece da sedne nego je jure!

Anck Su Nmaun -> RE: Zasto bas vrtic? (28.4.2018 21:38:18)

Cist primer kako se sve moze

MimaKos -> RE: Zasto bas vrtic? (28.4.2018 21:42:18)

Ma disciplina samo, a kod babe i dede zivela sloboda!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 10 11 [12]