Alexxa -> RE: Zasto bas vrtic? (13.7.2013 0:59:53)
|
IZVORNA PORUKA: Macaki sta ste bre zene napale da citirate, pa nisam ja pisala ovaj tekst, ja sam ga samo postavila. uostalom, ovde se govori o vrticu, pa mu je i mestu u ovoj temi, zasto da ne? ovo je misnjenje jednog ruskog pravoslavnog svestenika, ok je ako se ne slazete sa nekim stvarima.. ja sam rekla svoje misljenje o vrticu, ono je takvo kakvo je. ja sam u vrtic isla, znaci ne govorim napamet, nisam volela sto idem i nadam se da moje dete nece ici ako ne bude moralo. a ako ipak resimo da eksperimentisemo pa da je upisemo, nadam se da ce to ok prihvatiti.. ja ne planiram da ceo zivot provedem za sporetom, ali planiram da provedem sto vise vremena sa svojom decom, jer je to nenadoknadivo. moje dete ne cuvaju babe, cuvam je ja svakoga dana, one dodju kad zele da se poigraju sa njom ili je izvedu u park. ostatak vremena ja sam njoj sto posto posvecena. to ne znaci da ne planiram da pocnem da radim posao van kuce, samo znaci da zelim da sto duze vremena budem sa svojom decom, bar dok su mala, do njihove trece, cetvrte godine. meni je jako zao kada cujem da je neko bio primoran da da dete od 9 meseci u jaslice.. ne osecam se degradirano uopste sto sam trenutno kod kuce sa detetom (uskoro dace Bog stize i drugo), osecam se presrecno! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley20.gif] Potpuno se slažem, Macaki!
|
|
|
|