bojanica7 -> RE: Epiduralna DA ili NE (23.9.2012 23:31:33)
|
maslacak, slazem se da su strahovi od epidurala neosnovani. jovice, ma dobar si utisak stekla, jeste mi bio lep dogadjaj. trudila sam se da mi tako bude. bila sam sve vreme super raspolozena. slusala sam muziku i disala i nisam skidala kez s lica. i kasnije, kad smo se popeli i kad sam lezala bez muzike, samo sam disala i u pauzama se smejala,i zezala s babicom koju prvi put vidim. i jedino tako i moze da ti bude dobro. ja nisam imala ni zrno sumnje da nesto moze da krene lose, nimalo se nisam plasila i radovala sam se radjanju bebe (kao sto cu i ovaj put) ali kad tako pomislim, isto to sve sve, samo da umesto tih nekoliko sati bolova da ne bude bolova, pa bila bih luda kad bih rekla da zelim da me boli[sm=smiley36.gif] a o tim revizijama i slicnim stvarima nemoj razmisljati, tako mozemo onda unedogled. ima toliko gorih stvari od revizije, ali razmisljanjem o tome neces oterati mogucnost da se one dese, a uteraces sebi strah u kosti. bez potrebe. dakle, ides u porodiliste da rodis bebu i sve ce biti u savrsenom redu (cak se i rimuje) a sad za drugi mislim da ne bih uzela, jer stvaaaarno imam osecaj da ce sve biti gotovo za tri saata od prvih kontrakcija[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|