Ivana. -> RE: Epiduralna DA ili NE (15.6.2011 18:10:02)
|
IZVORNA PORUKA: TABOJA Hvala Ivana,nakako najmanje ima informacija za Visegradsku a ja ocekujem da odem svaki cas. Reci mi, da li su ti iskljucili epidural na kraju,pred napone? Da li te je poradjao zvoj doktor?I kako oni to mjere otvorenost?Sa koliko prstiju si skroz otvoren? Dali su mi poslednju dozu 45 min pre nego sto sam osetila prvi napon, a asistent ga dodaje na sat vremena, mada mi je ona rekla da, u slucaju da osetim da popusta, odmah pozovem babicu da je dovedu, tako da je tempirano. Svaki put kad dodje da ubrizga novu dozu, babica te pogleda koliko si otvorena da bi znali koliko jos da ti daju. Odmah nakon porodjaja sam dobila jos jednu punu dozu epidurala i lokalnu anesteziju za usivanje. Usivanje nisam osetila. Nije me poradjala moja doktorka, ali sam imala srece sto mi je, s obzirom da sam ja dugo lezala tamo, pa sam promenila dve smene, bili su mi dezurni dr Kontic i dr Petronijevic, koji me je iporodio. Za osoblje, babice, i doktore (osim jednog skota po imenu dr Madic, odvratna je) sve pohvale. I u porodilistu i na odeljenju.
|
|
|
|