Rosita -> RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama III deo (5.9.2014 12:19:50)
|
IZVORNA PORUKA: Peace* IZVORNA PORUKA: Rosita Peace, ja sam na odmoru videla svojim ocima barenu slaninu sa sastavom @belancevinasti proizvodi soje@, Stvarnooo? Mislim, moji ne jedu kupovnu slaninu, ćale pravi, pa ustvari zaista nisam bila upućena da kupovna slanina ima soje. [sm=smiley13.gif] IZVORNA PORUKA: Rosita Oni u vrticu koriste kupovnu. Ja kod kuce isto domacu. Oni u vrticu koriste kupovnu. Ja kod kuce isto domacu. E da, panceta nema soju. Mada opet je to do proizvodjaca, ali znaci moguce je. Ruku bih dala da u slanini nema, ali eto. On je jednom imao proliv posle moje jafe, ali ne znam da li je od toga, ne verujem, jela sam i kasnije i nije bilo problema. Danas u maxiju neki kroasani tipa 7 days ali njihovi, premia, pogledam onaj od jagode, sastav ok, alergen info ok, reko suuuuper, uvek se radujem kad vidim nesto novo. Pogledam od cokolade, sastav- mleko u prahu, alergen info ok[sm=zmeden.gif] Ipak mi nismo dorasli deklarisanju. Isto je bilo sa njihovim razanim secenim hlebom, jednom ima margarin, drugi put nema, ma daaa. A sojino ulje, sta rekoste? Mada je i tu situacija ista, neke sardine imaju "biljno ulje", neke sojino, a nailazila sam isto na slucaj da na jednoj kutiji mirele pise biljno, a na drugoj sojino ulje.
|
|
|
|