Peace* -> RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama III deo (29.4.2014 12:37:28)
|
Juče mi je mm dao ideju. On voli da gleda 24kitchen, ja se uglavnom smorim jer pola sastojaka nemam i ne znam gde bi ih kupila. Elem, kaže on, što im ne pišeš i ne zamoliš ih da naprave emisiju "bez mleka", garant bi im bio izazov. [sm=smiley1.gif] Tako da sam im poslala mail: Poštovani, Imam dete od 3,5 godine koje ima anafilaktičnu reakciju na kazein (protein kravljeg mleka), te iz istih razloga ne jede mleko i mlečne proizvode, a kako soju dovode u vezu sa kazeinom (koliko sam razumela, molekul soje jako liči na molekul kazeina pa ih organizam meša), ne dajem mu ni sojino mleko, međutim, od pre godinu dana ipak po nekada jede posne keksove i neke industrijske proizvode koji sadrže soju. Zanima me, da li imate emisiju u kojoj se spremaju poslastice bez mleka (slano mi je ipak lakše da spremim bez mleka)? Ukoliko postoji takva emisija, budite ljubazni da mi kažete u koje vreme se emituje, rado bih pratila. Unapred zahvalna, Pa vam javljam šta sam saznala. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|