dunja RR -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo (18.1.2015 0:19:23)
|
Mi imamo dva obroka, ujutru nove namirnice koje uvodimo, tako da bude razno, nekada voće, povrće, meso .., a uveče uglavnom idu mlečne kašice - pirinčana, kukuruzna, sa bananom, večeras smo jeli Hippovu sa jabukom (uveli smo jabuku u prethodna 3 dana), zove se good nihght sleep, pa videćemo da li je good night [sm=smiley36.gif] Inače, danas smo uveli prvo meso -teletinu (domaću, poslala sveki iz BIH), dosta je pojeo. prvo je jeo malo supice, pa onda izmiksanu teletinu (komad nešto manji od veličine moje pesnice) sa 1 krompirom, 1 šargarepom i malo crvenog luka. Kada se uvodi 3. obrok? Kada beše može peršun, dobila sam juče domaći od svekrve? Kada mogu puter da krenem da dodajem pomalo u kašice? Da li beli luk mogu već sada pomalo da dodajem? Kada uvedem teletinu prelazim na bundevu, breskvu, pa bih onda karfiol, brokoli, piletinu, kiselo mleko ..neko reče da mogu i blitvu sada ? E da, i maslinovo ulje ću početi da stavljam u kašice, i dr. mi je rekla da krenem sa njim. Da uzmem extradevičansko?
|
|
|
|