Jole84 -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo (4.1.2015 23:02:16)
|
Uh ženske ala ste ispisale [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Dakle, amarant i kinoa-doviđons! [sm=jezicek.gif] Ionako ne bih ni čula za njih da nije foruma, mislila sam da je to nešto super dobro pošto već mnoge mame daju bekanima, ali neka fala posle ovih argumenata Maslačka i Ljiše. Mi smo ovih dana fino prihvatili i griz i palentu, ali sam skuvala mnogo ređe nego prvi put, palentu sam uzela onu drugu tj kukuruzno brašno, dodala kašiku pavlake i malo sira President, izblendala i super je poručkala, a griz nisam blendala, skuvala sam sa 100ml vode-1 supenu kašiku griza i to pomešala sa 100gr voćne kašice (zbog njoj poznatog ukusa, dok prihvati) i to je slistila, čini mi se da bi jela još da je imalo... Dunjči i ja Mili stalno stavljam crni luk kad kuvam kašicu, to mi ne bi ni palo na pamet ali ima neka Juvitanina kašica koju ona obožava a pored šargarepe, krompira i piletina sadrži i luk, pa mi tako palo na pamet da joj dodam u čorbicu, dobije baš lepši ukus, mada mislim i da je ona "lukarka" na majku [sm=jezicek.gif] Nego, kad ste krenule sa žumancem i koliko postepeno povećavale količinu? Moja dr to još ne pominje, a privatna dr mi je savetovala da krenem još pre 10 dana, pa sam mislila da krenemo od sutra.
|
|
|
|