Jole84 -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo (21.1.2015 22:58:44)
|
Dunjči i ja sam sve po 3 dana, prepodne, isprobali smo sve planirano, ali sada pošto uvodim žumance već neke dve nedelje, ono ide za doručak, a za ručak meso (pa tek kad ga uvedem celo onda bude 3 puta nedeljno žumance za ručak bez mesa, a 4 puta samo meso) al to je druga tema, sve u svemu nikako nisam mogla da joj dam džigericu za doručak [sm=zmeden.gif] da ne spajam žumance i džigu a i baš mi nekako bezveze da to doručkuje [sm=smiley36.gif]. Za ostalo se ipak pridržavam tog 3 dana, prepodnevni sati. Pitala si negde za onu kašicu Hipp noćnu sa jabukom, Mila je obožava i to je jedino voćno što joj dajem za večeru, ipak je na njoj nacrtan mesec [sm=jezicek.gif] Malo je duže sitija noću, nekih sat vremena, ali i to nam je super. Šta ste sve isprobali do sada? Klari spremala sam je sa crnim lukom i šargarepom, kuvala sam 3 sata jer me nešto bilo strah od džige da bude loše kuvana [sm=jezicek.gif] onda sam joj dodala kašiku pavlake,izblendala i baš joj se dopalo. Spojila sam s poznatim ukusima da bi joj se svidelo, mislim snajka ti cepa lukac pa ne pita jel ima još [sm=smiley36.gif] A što se paškanata tiče, htela sam odavno da ga uvedem ali žena domaćIca, prvi put sam kupila celer a drugi put belu rotkvu [sm=smiley36.gif] mislim dok sam ubola paškanat trebalo je večnost da prođe...posle sam i zaboravila. A kako boraniju da joj spremim? Prokelj još nisam, on je ko kupus, mislim da je težak? Možda da ga skuvaš same onih nekoliko kupusića i da pomešaš za ručak sa žumancem i pavlakom/jogurtom? Ja ga tako slično i za nas spremam, samo zapečen.
|
|
|
|