Nekoneko -> RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? (16.12.2016 12:01:18)
|
Drage mame, pozdrav od jedne koja je to postala pre dve nedelje [sm=duda.gif]. Obzirom da ste mi svojim odgovorima mnogo pomogle vezano za izvesne nedoumice koje sam imala tokom trudnoce, zadovoljstvo mi je sto mogu sa vama da podelim svoje predivno iskustvo. [sm=bravo.gif] Kao sto sam planirala porodila sam se u Zemunskom porodilistu, kao sto sam planirala - bez veze i kao sto sam pred sam kraj trudnoce pozelela - prirodno, bez epidurala. Vodenjak mi je pukao dan pre nego sto sam usla u 40. nedelju i sat vremena nakon pucanja uputila sam se u porodiliste. Imala sam srece da sam tokom celog tog dana ja bila jedina koja je primljena na porodjaj, a jos dve porodilje su stigle uvece, oko 23h. Tog dana je bila dezurna doktorka Zujkovic. Neko je ovde napisao da je ZENA ZMAJ, ja mogu samo da prokomentarisem da je BOZANSTVO. Po prijemu mi je odradila pregled, ustanovila pucanje vodenjaka i potom sam smestena na odeljenje. Imala sam srece i sto se apartmana tice, htela sam jednokrevetni i bio je slobodan, tako da sam se odmah smestila u apartman. Doktorka mi je potom uradila UZ i CTG, onako zenski smo se ispricale tokom pregleda i za nju zaista naklon do poda. U salu za porodjaj sam usla poslepodne, ukljucena mi je infuzija sa stimulacijom, ne indukcija, objasnila mi je ona u cemu je razlika i od tog trenutka do momenta kad sam se porodila proslo je pet i po sati. DR Zujkovic, a i svi ostali tamo su mi kazali da je to sjajno vreme za prvorotku. [sm=smiley1.gif] Beba i ja smo u bolnici ostale 48 sati, kako je i protokol kada je sve ok i mogu samo da istaknem da sam PREZADOVOLJNA ISKUSTVOM PORODJAJA U ZEMUNSKOM PORODILISTU. Ako bilo koga bilo sta zanima neka slobodno pita. Pozdrav za sve.
|
|
|
|