Zemunka85 -> RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? (5.1.2016 13:22:08)
|
E vidis, bas ne znam ... Ne znam detalje iz trudnoca ovih drugarica (ili sam zaboravila), ali znam da su sve bile prezadovoljne. I vracale se kod njega. Ja sam, kazem ti - ZP samo zbog njega izabrala, a tada se izabrani lekar placao (50000 sa epijem) i on tada nije bio tu :(. Moja drugarica je sve privatno vodila, samo da bi bila kod njega - pa i odrzavanje, gde je bolnicki dan 22000. Ja sam ga upoznala na odrzavanju ocevi nam se znaju, njegov otac je nacelnik hmmm necega u ZB, nefrolog cini mi se, veliki strucnjak) i zaista je toliko prijatan i divan da nemam reci, a kazu da tek na porodjaju znaci mnogo, mnogo. Da hrabri i bodri. E sad - za ono sto tebe najvise zanima, ne znam sta bih ti rekla :(. Ali realno, postoji mogucnost i da te vrate, na zalost. Ipak se tolerise jos koji dan. A nzm njegov stav za oko toga. Znas i sama da ce presuditi stanej grlica i opsta slika. Ti bi volela da ostanes? Ja ti od srca to zelim i da bude brzo i lako, a znaj da je on najbolji DR na svetu. Ima cak i svoju FB grupu [sm=smiley36.gif]. Mislim da sam negde procitala da zivis daleko, pa probaj na tu kartu. MSM mene je DR porodila 2 nedelje ranije, samo da bi ona to uradila, jer je bila moj izabrani lekar (a sutradan ej isla na odmor) i sve je hvala Bogu OK bilo. To je uvek tema - na/oko termina indukovati ili cekati jos koji dan .. jbg .. i za i protiv ima i jedno i drugo, ali kako god da odluci, odluka je ispravna ;). I nisam ti bas pomogla, ali brojis minute 100% :D Sreecnoooo i cekamooo [sm=bravo.gif]
|
|
|
|