MAMAMAJ -> RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? (30.9.2015 14:55:42)
|
Ja sam se porodila u Zemunskom porodilištu u avgustu prošle godine. Na prijemu me pregledala dr Žujković koja me je to veče sa još dve divne babice i porodila,super doktorka. Najlepše od svega mi je bilo što sam mogla da šetam, nisam morala sve vreme da ležim prikovana za krevet kao na prvom porođaju, u drigoj bolnici. Higijena odlična, ženice non stop briskaju kupatilo, koje jeste zajedničko, ali se održava. Hrana je za jednu bolnicu bila pristojna, sećam se npr da je jedan dan bio oslić sa pirinčem i cvekla, drugi dan pileća krompir čorbica i kupus salata, meni nije bilo bezukusno. Čaršaf tražite, dobićete ga. Tetra pelene i benkice stoje na polici ispod pulta za presvlačenje bebe, na kom stoji dezinfekciono sredstvo i svaka mama nakon presvlačenja bebe je dužna da uzme jednu čistu krpu koja tu stoji i menja se redovno i prebriše pult. Preko pulta stavite čistu Tetra i na njoj presvlačite bebu. Soba ke bila 8-krevrtna, bila je jrdna što je hrkala, jedna što je oprala mrežaste gaće i okačila na krevetac da se suše, jedna što se nije tuširala... Ali u Zemunu, ako ke sve ok, posle 48h ideš kući. Preživi se. Laktacijske su ok, ja nisam dala da mi dohranjuju dete nekih 24h posle porođaja jer mi je krenulo mleko, to se jednoj nije dopalo, ali baš mene briga šta se njoj dopada. Postoje apartmani, ko želi da koristi, cena je nešto oko 4000. U Zemunu ste, zahvaljujući osoblju i celokupnoj atmosferi dobrodošlice, svakako u apartmanu. [sm=bravo.gif]
|
|
|
|