jo.anna.jo -> RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? (2.4.2013 16:00:42)
|
za tog Dr ne znam, a za spavacice i te stvari mogu samo iz ličnog iskustva: za porodjaj možeš njihovu, taman da svoju ne isflekaš, a dalje možeš njihove koistiti ili svoje, a koliko će ti ih trebati zavisi samo od toga koliko ćeš krvariti (lohije ili rez...) meni se ni jedan jedini put nije desilo da sam uflekala ni spavaćicu ni krevet, ali opet to je individualno. u svakom slučaju stavljaj po makar dva mrežasta odjednom i valjda će da ti bude ok. dakle osim lične higijene, papuča za tuš i papuča za sobu, neka zanimacija poput knjige će dobro doći ako nisi preterano pičljiva, kao i štek grickalica raznih, obavezno punjač za mobilni, mrežaste gaćice, i makar dva pakovanja mrežastih uložaka. možda ti zatrebaju veštačke bradavice, ali pumpica tada neće sigurno je ti kanali neće biti još razradjeni ako si prvorotka. asepsol bi bio potreban takodje kada ideš u toalet, ali iovako teško da ćeš sesti na dasku, sve i sa asepsolom i onim podmetačima, jer ipak dosta je žena koje koriste kupatila, ako si u regularnim sobama. ako ne budeš zaključavala glavna vrata od kupatila, već samo tuš kabinu, obavezno ponesi neku nepromočivu tobu ili nekoliko kesa gde ćeš staviti stvari, naravno jedan peškir po jednom odlasku na tuširanje tako da slobodno ponesi one manje, jer sumnjam da ćeš kosu prati... za bebu tamo imaju sve osim jednokratnih pelena, mada se ponekad desi da nestane vlažnih maramica. a za izlazak iz bolnice, to će ti doneti naknadno. e da, ako ti je koža sklona strijama, ponesi i neku mackalicu koju si koristila, ne toliko za stomak koliko za grudi koje nabujaju još dva broja ako imaš mleka :)
|
|
|
|