Micamasa -> RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? (21.12.2012 15:26:56)
|
Nisam platila izabranog lekara, moglo bi se reci da sam imala srece po tom pitanju jer sam se,kad sam iz doma zdravlja presla da vodim trudnocu u poliklinici kod vatrogasnog doma, raspitala kad radi dr Pljesa i otisla taj dan, nisam imala zakazano ali me on primio i onda sam na dalju kontrolu dolazila po dogovoru sa njim. Termin mi je bio 5. Decembar, nije bilo ni kontrakcija ni otvaranja taj dan, pa sam na kontrolu dosla 8. kad je on bio dezuran u porodilistu i bila otvorena 4 cm pa me tako on i porodio taj dan. Eto, sreca[sm=smiley36.gif]!! Bila sam 3 dana u porodilistu, nisu me sekli tako da sam maltene isto vece mogla sa bebom ali nije mi ni porodjaj dugo trajao, do 6 cm nista nisam osetila, setala sam se hodnikom, a onda su mi probusili vodenjak i pojacali stimulaciju i ja se porodila za dva sata[sm=duda.gif]! Porodila sam se u 5 i 20 a bebu su mi doneli u 9 uvece ali, kazem, ja sam osecala da mogu a mislim da bi je, da sam ih zamolila i da sam rekla da sam umorna, doneli ujutru. Mojoj cimerki je bilo lose i bebu su joj doneli treci dan. Mace, nisam imala kontakt sa zenama sa CR jer neces verovati, taj dan u zemunskom porodilistu jedune koje su se porodile bile smo cimerka i ja i zezali smo se da su zbog snega izgleda zene taj dan odustale[sm=smiley1.gif]!!
|
|
|
|