Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 7.12.2012 13:00:00
|
|
|
|
jo.anna.jo
|
ma nisu valjda nenormalni da u apartmanu još spajaju krastače i sl? omg! ne želim da zvučim bzvz ali zaista kad hoćeš da platiš da bi imao "uslugu" a pri tome mislim na poluprivatni toalet i isključenje iz ekskurzije u 8krevetnoj sobi, valjda su to dužni da ispoštuju bez ugrožavanja zdravlja takvim nekim momentima? a činjenica je da svaka od nas ima najrazličitije navike, i da su to dani drugačiji od ostalih, ali opet, pa nisu valjda tolika goveda?
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 7.12.2012 13:13:21
|
|
|
|
Janncica
|
Moraju da izoluju takve pacijentkinje... Zato sam i rekla da je ta dobila apartman,a da nije platila. Stvarno nas ima raznih i znam da su zene i samo zene krive za stanje u wc-u,kupatilu i sobama... Stvarno ne bih da budem sa jos 7 zena u sobi.
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 7.12.2012 13:17:29
|
|
|
|
jo.anna.jo
|
s oproštenjem i dopuštenjem: ni blesava.. nervni slom bih doživela od te ekskurzije.. još ako se na to to doda i svaka sa svojom bebom.. ludilo mozga..
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 7.12.2012 14:01:07
|
|
|
|
Zemunka85
|
Izgleda me niste razumeli :-) . Zena je BILA SAMA u sobi. Ne apartmanu. U hidniku bolnice imaju dva zajednicka WCa, jedan su odredili samo za nju - tu ima solja i kada. A drugi WC je bio za nas ostale. Tu imaju tri prostorije, dve sa WC soljama i jedna sa tusem. A apartman ima svoj wc. Ali opet kazem, moja drugarica je bila u apartmanu sa strokavusom, pa joj je zajednicki wc bio cistiji od wca u apartmanu. Inace ta krastava zena se nije ni poradjala u sali vec pripremnoj sobi. Tako da je sto se njih tice higijena na nuvou, ponavljam, zene su svinje. Ini tu ne mogu nista, a ti ne znas kakva ce ekipa biti.
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 7.12.2012 22:24:30
|
|
|
|
Gorgona
|
Moje iskustvo iz ovog porodilista je predivno,pre dve god. rodila sam prvo dete i tada me je poradjao dr.Milan Perovic (on sada radi u Narodnom Frontu)...za mesec ipo dana poradjam se sa drugim detetom i moj izbor lekara je dr. Tomislav Stefanovic (od nedavno je dobi mesto nacelnika)...inace ovo porodiliste ima bas dobre stucnjake ali i kao i svaka druga bolnica ima i doktore koje treba izbegavati...posto svako ima drugacija misljenja i iskustva najbolje je da procitate po forumima sta se sve pise. Los utisak kod mene ostavili su dr. Lapcevic dr. Avramovic i dr Madic a dobar utisak dr Stefanovic, dr. Pljesa i dr Gordana (ne secam se prezimena)...Sto se tice boravka u porodilistu svakoj zeni (koja je u mogucnosti) preporucila bih da sebi prijusti apartman. Postoje dva apartmana,jednokrevetan i dvokrevetan. Moj izbor je bio jednokrevetan ali sam posle par sati trazila da me prebace u dvokrevetam jer mi je bilo jako dosadno. Jednokrevetni apartman je oko 4500 din po danu dok je dvokrevetni oko 2500. u apartmanu imate televizot,telefonsku liniju i sto je najvaznije sopstveno kupatilo. U trenutku kada sam ja bila u porodilistu u zajednickim sobama je bilo po 8 do 10 zena posto je bila jako velika guzva pa su dodavali krevete na sred sobe a da nepricam o zajednickom kupatilu u kom su ciganke pusile non stop,ne smem ni da zamislim kako bi bilo okupati se u tom kupatilu...ako vas zanima jos neki detalj iz zemunskog porodilista rado cu vam odgovoriti,ono sto mogu naravno....pozdrav svim buducim i sadasnjim roditeljima
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 8.12.2012 10:23:35
|
|
|
|
Janncica
|
Hvala ti na ovim informacijama... Bas mi koriste... Nego mene zanima,da li ako kojim slucajem ostajem duze u bolnice(nadam se da ne) mogu da se prebacim iz apartmana u obicnu sobu? Nije puno para za apartman za ta dva tri dana,ali za duze mi vec jeste..
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 8.12.2012 11:30:37
|
|
|
|
Zemunka85
|
Gorgona, ziva istina to za pusenje. Uzas! Rekoh vam, ja sam bila u trokrevetnoj i bilo mi je diiiivno. Jedino bih dodala, da mislim da u apartmanu ima klima i da biras klopu od tri ponudjene. MISLIM. Pitacu drugaricu, ona je pre mesec dana bila tu. A je l bi napisala sto su ostavili los utisak DR Lapcevic i Madic? Bas me zanima :-) Za ostale se slazem, sem sto ne zna ko je Dr Gordana. Mozda po prezimenu. Janncice, e to bas nisam sigurna. Kapiram da mozes. Nemoze niko da te prisili na apartman. Mada bas ne znam...
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 8.12.2012 13:08:36
|
|
|
|
Lilly 85
|
I mene zanima bas zasto je dr Lapcevic ostavila negativan utisak... Jaoooooo....ciganke puse u wc-u.... sad pogotovo hocu u apartman! Nadam se da nece biti guzva. Kad se ide na razgovor o epiduralu, i sa kim uopste treba da pricam o tome?
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 8.12.2012 13:53:32
|
|
|
|
Janncica
|
Zavisi sta ko ocekuje od doktora... Ja moju Lapcevicku ne bih dala ni za sta na svetu... Ne puse samo ciganke... Ponekad su one cistije od pojedinih... Ja sam lezala na patologiji sa jednom koja je bila bas kul i bas smo se lepo druzile... Mada imam ih...uh... Lilly85 kad ti je termin?
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 8.12.2012 14:51:54
|
|
|
|
Zemunka85
|
Janncice, istina. Ja nisam mislila na romkinje, vec inace da je to uzas. Lily, za epidural moras imati izabranog lekara. Izabranom lekaru kazes da si ga izabrao :-) i on te vodi do kraja. Da ti br anesteziologa i ti ides na razgovor sa njim da ti objasni sta te ceka. Time imas dogovor i br tel oba DR, sto te nista ne obavezuje. Na kraju se mozes poroditi bez epija, kod drugog dr i nista ne platiti....tvoj izbor.
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 8.12.2012 15:00:32
|
|
|
|
Lilly 85
|
meni je termin tek u martu, imam jos vremena kad je tebi
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 8.12.2012 17:08:06
|
|
|
|
Janncica
|
Ja samo sto nisam... pocetkom januara... Bas me frka neka uhvatila... A drugi mi porodjaj... Ja necu ni epi,ni izabranog lekara... Kad krene ko me porodi...svaka mu cast...
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 11.12.2012 10:32:54
|
|
|
|
Janncica
|
kakva je to informacija bila juce na tv-u da ne treba u zemunsko porodiliste da se nose spavacice,jer daju sad njihove? ako neko zna... Ja sam samo nacula.
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 11.12.2012 12:02:28
|
|
|
|
Zemunka85
|
Ja da nisam ponela svoju, gola bih se poradjala. Nisu imali nikakve. Dve su mi bile dovoljne.
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 15.12.2012 11:52:53
|
|
|
|
Mache
|
Zenske, neko iskustvo sa CR u Zemunskoj? Kakva im je procedura? Inace, Janncice ako ti se bekana "strpi" jos malo, postoje sanse da se druzimo u porodilistu.. Znacu vise tokom sledece nedelje ali postoje vece sanse da me prime vec 24-tog pa na CR pre nove godine i nesto manje sanse da me ipak ostave za porodjaj odmah posle nove godine.
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 15.12.2012 15:09:20
|
|
|
|
Janncica
|
Mache po svemu sudeci...zajedno cemo mi. Ovaj moj nikad da krene.
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 20.12.2012 15:25:18
|
|
|
|
Micamasa
|
Pratila sam ovaj forum u trudnoci ali se nisam javljala,a sad bi htela da podelim moje iskustvo sa porodjaja. Poradjao me dr Igor Pljesa i nemam reci, fantastican je . Inace, to je bio moj drugi porodjaj, prvi put sam se pre 4 god poradjala u Gradskoj bolnici. Zemunsko porodiliste je cisto, novo, imaju spavacice mada preporucuju da za svaki slucaj ponesete i svoju, posteljina se menja kad god zatrazite a mozete i sami jer na krevetu u hodniku stoji rezervna i mozete se posluziti. Kupatila su cista, sem sto se u velikom pusi i to je stvarno bzvz jer bebice su tu sa mamama i dim se ponekad oseti i na hodniku, nije strasno ali je za mene nerazumljivo . Generalno, ja sam i doktorima i babicama i ostatkom osoblja prezadovoljna. Pitajte ako vas nesto detaljnije zanima, porodila sam se 8. Decembra i sve mi je svaze!!
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 20.12.2012 21:42:58
|
|
|
|
Janncica
|
Micamasa zeno... pricaj... Koliko ste bili dugo u bolnici? Je l si platila izabranog lekara? je l beba bila sa tobom stalno? Pisi sve sto se setis... Nema nas puno ovde na temi,a ja cu za koji dan tamo...
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 21.12.2012 13:16:01
|
|
|
|
Mache
|
Micamasa za super utiske i lep porodjaj! Slazem se sa Janncicom, pisi sve sto ti padne na pamet. I opet ja, dosadna, jel' si imala kontakta sa nekim ko je bio na CR? Kakvi su utisci, i jel' u toj varijanti isto donose bebane ili..?
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 21.12.2012 15:26:56
|
|
|
|
Micamasa
|
Nisam platila izabranog lekara, moglo bi se reci da sam imala srece po tom pitanju jer sam se,kad sam iz doma zdravlja presla da vodim trudnocu u poliklinici kod vatrogasnog doma, raspitala kad radi dr Pljesa i otisla taj dan, nisam imala zakazano ali me on primio i onda sam na dalju kontrolu dolazila po dogovoru sa njim. Termin mi je bio 5. Decembar, nije bilo ni kontrakcija ni otvaranja taj dan, pa sam na kontrolu dosla 8. kad je on bio dezuran u porodilistu i bila otvorena 4 cm pa me tako on i porodio taj dan. Eto, sreca !! Bila sam 3 dana u porodilistu, nisu me sekli tako da sam maltene isto vece mogla sa bebom ali nije mi ni porodjaj dugo trajao, do 6 cm nista nisam osetila, setala sam se hodnikom, a onda su mi probusili vodenjak i pojacali stimulaciju i ja se porodila za dva sata ! Porodila sam se u 5 i 20 a bebu su mi doneli u 9 uvece ali, kazem, ja sam osecala da mogu a mislim da bi je, da sam ih zamolila i da sam rekla da sam umorna, doneli ujutru. Mojoj cimerki je bilo lose i bebu su joj doneli treci dan. Mace, nisam imala kontakt sa zenama sa CR jer neces verovati, taj dan u zemunskom porodilistu jedune koje su se porodile bile smo cimerka i ja i zezali smo se da su zbog snega izgleda zene taj dan odustale !!
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 21.12.2012 16:32:04
|
|
|
|
Janncica
|
Micamasa pa ti si super prosla. Em najbolji doktor koji ti je vodio trudnocu,em brz i lak porodjaj... Svaka cast. Ovo je bas ohrabrujuce. Jesi castila doktora kasnije?
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 21.12.2012 20:24:30
|
|
|
|
Micamasa
|
Janccica Jesam, ali ne u kesu, iskreno, mislim i da bi se uvredio na tako nesto!
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 22.12.2012 15:53:56
|
|
|
|
Bekolino81
|
Pozdrav svim mamama i budućim mamama! I ja sam se odlučila za Zemunsko porodilište ( termin mi je 03.03.) pošto imam prelepo iskustvo od pre 4 godine. 2008. porodila sam se tamo, porodio me dr.Perović sa epiduralom. S obzirom da on više ne radi u Zemunskom porodilištu,razmišljam koga lekara izabrati,pa sam zato i pristupila ovom forumu. Sudeći po svemu,izgleda da ću se odlučiti za dr.Plješu,ali još nisam donela konačnu odluku. Lilly85, kada je tebi termin?
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 24.12.2012 15:28:08
|
|
|
|
Lilly 85
|
@bekolino81 Meni je termin 28.03. :-)
|
|
|
|
RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? 24.12.2012 23:42:55
|
|
|
|
Druid
|
Ja sam se porodila u septembru prošle godine. Dr Plješa me je porodio, bio mi je prvi porođaj, ali malo je reći da sam prezadovoljna. Svi su bili divni, kompletno osoblje bolnice, nisam naišla na nekog neraspoloženog i bezobraznog. Pre bih rekla da su porodilje bile neljubazne, o pušenju, pravljenju haosa po sobi da i ne govorim. Bebu su mi doneli već u 14h (porodila sam se to jutro u 10h) i više je nisu nosili. Izašle smo posle dva dana kući.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?