nenja22 -> RE: Koliko dugo ste tražile posao? (21.4.2012 11:22:18)
|
bebac, cestitke! da sve bude ok i kako zamisljas bar delimicno, pa ce to biti super [sm=smiley1.gif] nikad kad sma trazila posao nisma imala problema, do sada...prvi ozbiljniji, po zavrsetku faxa i u struci, bas kratko, toliko da mi posle bilo malo krivo sto nisam prvo otisla na more, pa onda pocela da se raspitujem [sm=smiley36.gif] ali zato sa drugim, dosla na more i evo me tu cetvrto leto [sm=smiley1.gif] sad sam opet u akciji da menjam, nisu to neka ozbiljna menjanja da se razumemo, za sada idem iz apoteke u apoteku i smisljam cime cu da se bavim kad porastem [sm=smiley36.gif] ali prvi put mi je malo frka da se upustim u to, jer jeste mi ovde gde sam dozlogrdilo iz raznoraznih razloga, ali sa kostom malim, svesna sam da je malo mesta gde ces biti zadovoljan skroz, a kao da li cu vise dobiti na nekom novom mestu, ili mozda samo losije proci...mada sam u startu svog radnog veka, rekla da nikad necu trpeti i kad pocnem da idem sa mukom na posao, odmah menjati, te se u skladu sa tim i ponasam evo (uz tu malu dozu nervoze, ali dobro sad) inace citam unazad, pa vec htedoh misa da startujem koji to profil traze i mm da joj saljem na razgovor, kad vidim postovi iz prosle godine [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|