dunja RR -> RE: Koliko dugo ste tražile posao? (23.6.2010 16:23:50)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: OTI i da dodam. posto sad ja radim selekciju kandidata, intervjuisanje i to, i sasvim sam u toj prici primetila sam nekoliko stvari; 1. ljudi nisu spremni da pocnu od nule 2. ljudi bez iskustva a sa diplomom PRECENJUJU sebe slažem se ali važi i obrnuto ljudi sa iskustvom bez diplome precenju sebe, i pričaju kako oni mnogo više znaju nego oni sa diplomom. Ok dok su oni radili neko je vredno studirao (to mislim pre svega na fakultete uz koje je zaita ne moguće raditi, a ima i takvih)..... Nervira me kada dođem u neku firmu(ja sa diplomom) a na dobrim pozicijama rade ljudi sa srednjom školom, i šefuju mi, govore kako oni imaju više iskustva, ali kada im dokažem da bolje radim, oni se i dalje pouzvaju na to iskustvo. Ne kapiram, ako imam diplomu( a eto da kažem ne bitna je i diploma) ali imam i bolje rezultate, zabole me za tvoje iskustvo-da prostite:). Zato i volim Ringeraju jer ovde toga nema, ovo je prva firma u kojoj radim( a radila sam u dosta njih), gde se zaista ceni rezultat[sm=bravo.gif] Da se razumemo, završila sam faks ali radila svo vreme( sa mojim faksom sam mogla uklopiti), pa čak i za vreme srednje škole sam radila..... I da dodam, znam ljude sa srednjom, pa i bez škole(a i one sa fakultetom) koji su LJUDI, radni i pametni, ali više znam ovih iskompleksiranih i sa srednjom i sa fakultetom.
|
|
|
|