Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 16.12.2009 13:38:32
|
|
|
|
*Alexx*
|
Zaspao! Jedino sam tada na RR, tako da drugo nema šta ni da napišem u ovu temu A do malopre je vrištao.
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 16.12.2009 15:58:04
|
|
|
|
Didy
|
Spava, mrvica draga, već dugo. Opila ga temperatura i lekovi, a ja neću da pravim buku po stanu (pa sam ovde ), nek se dobro naspava da što pre ozdravi.
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 16.12.2009 18:42:41
|
|
|
|
Anoniman
|
evo je lezi pored svih nas na krevetu, i jauce da joj obratimo paznju... ha haaaa...
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 13.1.2010 22:11:11
|
|
|
|
Dora
|
Popodne smo imali scenu: Balša se zacenio od plača, počeo je da igra Super Maria igricu na kompu, ali ne ume da preskače one provalije i gubi život svaki put na istom mestu. Mm je stigao da 5. nivoa i tu je Mario postao beo, pa Balša stalno traži da mu ovaj dođe do tog mesta a da on nastavi dalje... Frka je kad se igra ta igrica, kad beži od pečuraka on stiska dugmiće i zadiše se ko da stvarno trči. Postao je psiho Mm krenuo do prodavnice a Balša se opet rasplakao, vrišti, jeca, ne može da govori... trči kroz kuću, ulazi u sobu i samo čujem baca one njihove plastične stoličice, igračke...uh, jadva smo ga smirili. Onda mene naterao da igram da mu dođem do tog 5. nivoa, a ja ne mogu ni prvi da pređem Pa on navija, skače...užas... Šta da radim s njim? Totalno se izgubi od te igrice. Sa ostalim je normalan...
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 13.1.2010 22:12:49
|
|
|
|
JULIE
|
Moj sin trenutno place uz mene da mu obujem cipelu po stoti out,jer mu je zanimljivo da ih skida a ja
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 13.1.2010 22:14:29
|
|
|
|
dakana
|
Moja ljubav ce sa tajom uskoro da se sprema na spavanje, a mama na poslu, smrc, smrc, tako mi se nije islo od kuce...
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 13.1.2010 22:15:59
|
|
|
|
NONA79
|
spavaju još od pola 9, ušuškani, mirišljavi, kao jagnjići,...., ali ujutru je slika mnogo drugačija - ustajanje u pola 7-7 i raznorazni zahtjevi.
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 13.1.2010 22:17:44
|
|
|
|
Dora
|
Gde ti je ticker za sina?IZVORNA PORUKA: JULIE Moj sin trenutno place uz mene da mu obujem cipelu po stoti out,jer mu je zanimljivo da ih skida a ja
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 13.1.2010 22:18:17
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: NONA79 spavaju još od pola 9, ušuškani, mirišljavi, kao jagnjići,...., ali ujutru je slika mnogo drugačija - ustajanje u pola 7-7 i raznorazni zahtjevi.
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 13.1.2010 22:20:51
|
|
|
|
JULIE
|
Nesto me zeza komp u zadnje vreme pa ne uspevam da postavim ticker za njega,zove se Mihajlo i ima 16mes
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 13.1.2010 22:21:52
|
|
|
|
Dora
|
kolika će biti razlika među decom?
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 13.1.2010 22:23:42
|
|
|
|
natty
|
spavaju svo troje jos od 9 vratio ih tata u normalu inace do skoro nisu pre pola 11 hteli da spavaju
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 13.1.2010 22:28:55
|
|
|
|
gina
|
Divljaju!!!
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 13.1.2010 22:30:56
|
|
|
|
Anitaaa
|
SPAVAAAAAAAAAA
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 13.1.2010 22:32:12
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: natty spavaju svo troje jos od 9 vratio ih tata u normalu inace do skoro nisu pre pola 11 hteli da spavaju Izgleda su tate efikasnije za decu. Ja s mojima više ne mogu da se izborim, mm ih sad dovodi u red. Nekako je skontao kako treba s njima a ja odmah poživčanim, počnem da plačem i da se nerviram... Rekao mi je da kad ne znam kako da ih nešto nateram, samo otkuliram a on će to da sredi. Uplašio se čovek valjda da ne šiznem, blizu sam
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 19.1.2010 9:53:13
|
|
|
|
gagana83
|
Spava u svom kreveticu sa svojom drugaricom stonogom Obratite paznju gde joj je rajsferslus od dzaka za spavanje,inace bi trebalo da stoji sa strane
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 19.1.2010 9:56:29
|
|
|
|
Lu
|
Joj gagana,srce malo Moj je u vrtiću,sigurno skače i otima se sa drugom djecom za igračke,kažu tete da je postao pravi lopovčić
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 19.1.2010 10:02:56
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Moja momentalno je mirna jer sam joj pustila Nody da pogleda malo pa idemo malo na cist vazduh u parku.
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 19.1.2010 10:03:13
|
|
|
|
gagana83
|
Lopovcic ili ne,jedno je sigurno-bice veliki zavodnik!
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 19.1.2010 12:53:24
|
|
|
|
Anitaaa
|
Eno ga u ogradici stoji i brblja nešto he he
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 19.1.2010 13:46:07
|
|
|
|
Anastazija
|
fenira se nešto je nemiran u poslednja dva dana, pa sam mu uključila fen ne bih li bar nešto po kući stigla da uradim..
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 22.1.2010 15:35:39
|
|
|
|
*Alexx*
|
Svađa se sam sa sobom u ogledalu
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 22.1.2010 15:37:16
|
|
|
|
guppy RR
|
moji idu kod bake i deke, pošto ja moram da ležim. Al će ih razmaziti danas
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 22.1.2010 15:48:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Spava u svom kreveticu sa svojom drugaricom stonogom Obratite paznju gde joj je rajsferslus od dzaka za spavanje,inace bi trebalo da stoji sa strane jooooooooooooooj
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 22.1.2010 15:49:56
|
|
|
|
Anoniman
|
..odrasla sam sa babom i dedom.... ali nisam razmažena......... zašto moraš da ležiš, draga? IZVORNA PORUKA: guppy RR moji idu kod bake i deke, pošto ja moram da ležim. Al će ih razmaziti danas
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?