Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 28.11.2009 13:10:34
|
|
|
|
eugenija
|
Pokušava da uglavi nogu u usta: .......... ......... I.. konačno uspeva:
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 28.11.2009 14:07:17
|
|
|
|
Anoniman
|
ha haaaa, Eu, malecki ti je car!
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 28.11.2009 18:24:52
|
|
|
|
*Alexx*
|
Eugi, ja na tvom detetu samo kosu vidim, valjda zato što je moj ćelav Ali je genijalac
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 28.11.2009 18:27:34
|
|
|
|
eugenija
|
Tako se i ja okrećem za ćelavcima po gradu Nego, šta radi Andrej?
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 28.11.2009 18:47:28
|
|
|
|
*Alexx*
|
Spava u mojim rukama, neće u krevetcu, ceo dan je kenjkav.
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 28.11.2009 18:51:07
|
|
|
|
eugenija
|
Just a perfect day Znam kako ti je...
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 28.11.2009 18:54:36
|
|
|
|
*Alexx*
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 28.11.2009 18:55:02
|
|
|
|
Trcosava
|
pa šta je to danas, inače anu brzo uspaavamo, danas od 1 je budna, zadrema na pola sata pa onda sat vremena cucanja, plakanja, cucanj, plakanja....sad je malo sikila i kao zadremala...a već je čujem u krevecu da kenjka....do 1 me i mleko ja bila...od 1 mrzi ceo svet čini mi se
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 28.11.2009 19:03:10
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pa kako ti stižeš i na RR, pa ja nisam znala za sebe u tom periodu?? IZVORNA PORUKA: Trcosava pa šta je to danas, inače anu brzo uspaavamo, danas od 1 je budna, zadrema na pola sata pa onda sat vremena cucanja, plakanja, cucanj, plakanja....sad je malo sikila i kao zadremala...a već je čujem u krevecu da kenjka....do 1 me i mleko ja bila...od 1 mrzi ceo svet čini mi se
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 28.11.2009 19:19:51
|
|
|
|
Trcosava
|
pa taja njen je nosi, pa onda malo deda... mene teraju da odmaram... ali sam danas pukla i isplakaala se u jednom momntu
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 15.12.2009 13:06:04
|
|
|
|
gagana83
|
Tata je stavio u ljuljasku,pustio Prodigy,ona samo gleda i slusa.Jadno moje dete
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 15.12.2009 13:10:41
|
|
|
|
sephora
|
Vasa puzi po kući u nekom svom čudnom stilu a Hana se igra sa nekim starim pertlama -to su joj kao kućni ljubimci zmije a što se tiče ovog malog, strašno me je uplašio pre neki dan, ja u kuhinji a on se iskrao nisam primetila kada i otpuzao do Hanine noše, sva sreća da je bila prazna ali on je nju ZAGLABAO, sve se tresao od zadovoljstva dok desni češao o nošu...FUJ,FUJ,FUJ,
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 15.12.2009 13:13:46
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: sephora Vasa puzi po kući u nekom svom čudnom stilu a Hana se igra sa nekim starim pertlama -to su joj kao kućni ljubimci zmije a što se tiče ovog malog, strašno me je uplašio pre neki dan, ja u kuhinji a on se iskrao nisam primetila kada i otpuzao do Hanine noše, sva sreća da je bila prazna ali on je nju ZAGLABAO, sve se tresao od zadovoljstva dok desni češao o nošu...FUJ,FUJ,FUJ, pa de nadje baš o nošu da češa zube!!!!
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 15.12.2009 17:28:54
|
|
|
|
Ellenica
|
Zabezeknuto gleda u novogodišnje lampice koje sam okačila. Eto meni malo slobodnih minuta
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 15.12.2009 17:31:34
|
|
|
|
Dora
|
Gledaju Sunđer boba Nešto razmišljam da im okotim jelku... Mada nisam kupila dovoljno ukrasa za sobu... E, idem sad, odlučila sam
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 15.12.2009 17:32:56
|
|
|
|
Dora
|
...da im okotim jelku
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 15.12.2009 17:35:09
|
|
|
|
Maya21
|
draga imam ja ukrasa za bacanje, svake godine kupim novih milion. Hoces li u MERKUR? Ima bas lepih
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 15.12.2009 17:37:11
|
|
|
|
Maya21
|
beban se sada probudio a stariji igra LEGO STAR WARS igricu
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 15.12.2009 17:37:20
|
|
|
|
Dora
|
Imam ukrase za jelku, fale mi sijaličice i one trake pa ću do kineza imam ih tu u zgradi ko mrava Inače, ja kad krenem da kitim stan, ne umem da stanem svaki dan daj još po nešto...zato gledam da krenem što kasnije
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 15.12.2009 17:37:52
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 beban se sada probudio a stariji igra LEGO STAR WARS igricu Ljubni ih!
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 15.12.2009 17:42:54
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: Dora IZVORNA PORUKA: Maya21 beban se sada probudio a stariji igra LEGO STAR WARS igricu Ljubni ih! hocu i ti tvoje najbolji su ti ovi kod mene, imaju bas dosta a i oni kod novela su dobro opremljeni
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 15.12.2009 17:44:26
|
|
|
|
Dora
|
Kod Novela? Jel trebam da prelazim ulicu? Gde je novel?
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 15.12.2009 17:48:24
|
|
|
|
MERYEN
|
Moj Jovan ukljucuje iskljucuje komponente mm da zna da sam mu dala bilo bi svasta,ali mi to koristimo kad on nije tu,to je jedini nacin da sednem i dam sebi odmora 15 minuta,jer je on jedno hiperaktivno dete NE STAJE po ceo dan.
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 15.12.2009 22:00:21
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: Dora Kod Novela? Jel trebam da prelazim ulicu? Gde je novel? draga jesi li bila po ukrase? novel ti je sa druge strane, u rumenackoj preko semafora
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaša deca? 16.12.2009 12:45:07
|
|
|
|
Anitaaa
|
Spavaaaa jessssss!
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?